• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Merhaba kızlar
Evime yakın bir ise başladım 3 ay oldu diğer taraftan çıktım mecburen şuan daha iyiyim
Ev kredisine girdik çalışmam lazım
Hayırlı uğurlu olsun Allah ödeme kolaylığı versin benim 51taksidim kaldı dün itibariyle zor oluyor başta sonra alışılıyor. Bende işten ayrıldım cuma günü inşallah başka iş bakıyorum

Hayırlı uğurlu olsun Allah ödeme kolaylığı versin benim 5 taksidim kaldı dün itibariyle zor oluyor başta sonra alışılıyor. Bende işten ayrıldım cuma günü inşallah başka iş bakıyorum

Amin çok sağolun rabbim yardımcı olur inşallah
Hakkınizda hayırlısı olsun

Merhaba kızlar
Evime yakın bir ise başladım 3 ay oldu diğer taraftan çıktım mecburen şuan daha iyiyim
Ev kredisine girdik çalışmam lazım
evet oarası baya yorucuydu senin için iyi olmuş.hayırlı olsun.oğlun nasıl.Rabbim ödeme kolaylığı versin

Kızlar bisey sorucam kooperatifte çalışan bir arkadaş vardı girmiyormu benmi göremedim yazmamış sanki hiç uzun zamandir

Kızlar bisey sorucam kooperatifte çalışan bir arkadaş vardı girmiyormu benmi göremedim yazmamış sanki hiç uzun zamandir
evet canım yaklaşık 1 yıldır yok.kpss e hazırlanıyor burası çok zamanını kaybettiriyor diye girmez oldu bi ara kpss bölümlerine yazmış buralara uğramadı

Back