- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
- 83
olur mu barışmışız birbirimize şans vermişiz yeniden deneyelim demişiz, ben aramasından neden rahatsız olayım ki ?Adam arasa da neden arıyor derdin bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur mu barışmışız birbirimize şans vermişiz yeniden deneyelim demişiz, ben aramasından neden rahatsız olayım ki ?Adam arasa da neden arıyor derdin bence
Hafta sonu için dedin ya tatlım oğlan geliyo görüşmeyekim diye ondan dedim babası gelince aramamış yada fırsat olmamış benceolur mu barışmışız birbirimize şans vermişiz yeniden deneyelim demişiz, ben aramasından neden rahatsız olayım ki ?
haftasonu hiç bişey yapmadınızmıkızlar bir şey soracağım, @beferim teşekkürler öncelikle :*
şimdi bana geleli kapıma dayanmasının üzerinden 5 gün geçti...
adam da hiiiç tık yok ://
delireceğim ay...
ne yapacağımı bilemedim.
tuttuğu evde tlfn çekmiyor.. bu arada cumartesi babası ve 2 kuzeni gelmiş.. onda kaldılar.. babası beni aradı aynen çekmedi yine ama yeğeninin cebinden aradı konuştuk velhasıl..
benim ki yazmış tlfn hiç çekmiyor, sorun değil dedim.
1) o da kuzeninden arayabilir miydi ?
ertesi gün yani pazar günü beni hiiiç aramadı
2) ya sen hiç evden dışarı çımadın mı ? , arayamaz mıydı beni ?
ben ailemleydim, şimdi onlarınla berabersin rahatsız etmek istemedim diyebilir, haklı mı ?
ve son olarak, geçen bu süre içinde sadece nasılsın canım ? aaaaa çıldıracağım yaaaa
aramamasına hiç bir şey engel değil ://Hafta sonu için dedin ya tatlım oğlan geliyo görüşmeyekim diye ondan dedim babası gelince aramamış yada fırsat olmamış bence
ya telefonda bile konuşmadık suhanım ://haftasonu hiç bişey yapmadınızmı
Abla çok üzüldüm inşallah güzel haberler ile dönersin diye bekliyorduk. Kimseler acı çekmesin Allah şifa versin en kısa sürede. Alıştırma kendini aklına kötü şeyler getirmeSelamlar annem hala yoğun bakımda düzelir gibi olup tekrar değerleri yükseliyor.Maske takılıydı bugün dışardan ciğere oksijen veriliyor.Hocayla görüştük yine maske çok faydalı olmazsa yine tüp inecek ciğere.Ben yarın dönüyorum eve bişi yapamıyoruz burada.Abim burada zaten o gidip gelecek kliniğe çıktığı zaman gelecem yine.Hocayadasorduk sizin kalmanıza gerek yok burada dedi siz dönün evinize dedi.Durumlar böyle hiçbişi yapamıyorsun bu durımda.Yani kendimi hazırlıyorum bu durıma elden bişi gelmiyor.Acı çekmesin yeterki.
ablacığım hangi hastanede ?Selamlar annem hala yoğun bakımda düzelir gibi olup tekrar değerleri yükseliyor.Maske takılıydı bugün dışardan ciğere oksijen veriliyor.Hocayla görüştük yine maske çok faydalı olmazsa yine tüp inecek ciğere.Ben yarın dönüyorum eve bişi yapamıyoruz burada.Abim burada zaten o gidip gelecek kliniğe çıktığı zaman gelecem yine.Hocayadasorduk sizin kalmanıza gerek yok burada dedi siz dönün evinize dedi.Durumlar böyle hiçbişi yapamıyorsun bu durımda.Yani kendimi hazırlıyorum bu durıma elden bişi gelmiyor.Acı çekmesin yeterki.
günaydınlar Allah iyi insanlara denk getirsin..Günaydın herkese iyi günleriniz olsun
İyiyim tatlım buz gibi hava idare ediyoruzgünaydınlar Allah iyi insanlara denk getirsin..
nasılsınız ?
sorma dün akşam ısınamadım ben de dondum dondumİyiyim tatlım buz gibi hava idare ediyoruz
Abla çok üzüldüm inşallah güzel haberler ile dönersin diye bekliyorduk. Kimseler acı çekmesin Allah şifa versin en kısa sürede. Alıştırma kendini aklına kötü şeyler getirme
ablacığım hangi hastanede ?
Allah en hayırlı kapı ne ise onu açsın aynen acı çekmesin ;
Abla ne diyeyim an kısa sürede şifa bulur inşallahİmşallah befercim,amin inşallah keşke güzel haberlerle gelebilseydim.
Değerleri yükseliyor bir anda,karbondioksit yükseliyor çünkü.
Hep iyi olsa keşke.
Gatada kalıyor,inşallah canım benimde tek temennim bu zaten.
can sıkıcıya telefonda bile konuşmadık suhanım ://
ablacım çok geçmiş olsun.çok çektirmesin Rabbim.Çok yormasın sizide onuda.Selamlar annem hala yoğun bakımda düzelir gibi olup tekrar değerleri yükseliyor.Maske takılıydı bugün dışardan ciğere oksijen veriliyor.Hocayla görüştük yine maske çok faydalı olmazsa yine tüp inecek ciğere.Ben yarın dönüyorum eve bişi yapamıyoruz burada.Abim burada zaten o gidip gelecek kliniğe çıktığı zaman gelecem yine.Hocayadasorduk sizin kalmanıza gerek yok burada dedi siz dönün evinize dedi.Durumlar böyle hiçbişi yapamıyorsun bu durımda.Yani kendimi hazırlıyorum bu durıma elden bişi gelmiyor.Acı çekmesin yeterki.
Abla ne diyeyim an kısa sürede şifa bulur inşallah
ablacım çok geçmiş olsun.çok çektirmesin Rabbim.Çok yormasın sizide onuda.