çok severim tavuk ve pilav tereddütlü olduğumuzdan pek yiyemiyoruz iyi fikir amaBen türlü yaptım,yanınada makarna yapacam yeni pilav yemiştik.
En pratiği tavuk bence,bide pilav yanınada salata tamamdır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok severim tavuk ve pilav tereddütlü olduğumuzdan pek yiyemiyoruz iyi fikir amaBen türlü yaptım,yanınada makarna yapacam yeni pilav yemiştik.
En pratiği tavuk bence,bide pilav yanınada salata tamamdır.
çok severim tavuk ve pilav tereddütlü olduğumuzdan pek yiyemiyoruz iyi fikir ama
ahhhy hepside sevdiğim şeyleerrrrrTavuk her zaman kurtarıcı oluyor ya ondan yani..
Yada kızartma yapabilirsin.
ahhhy hepside sevdiğim şeyleerrrrr
dün domates tavası yaptım harika oldu dondurucudan biber domates ve et üçlüsü ileAY NOLSUN AKŞAMA NE PİŞİREYİM DÜŞÜNCESİNDEYİM ÖNDEN HAZIRLIĞIM YOK EVDE DE SEBZE FALAN YOK ÖNERİN VAR MI HANIM ABLA
evet abla ayrılıyorum inşİştenmi ayrılıyorsun yoksa.
ben ilk işe girdim 1.haftadan sıkıntı başladı .ama işte gençlik toyluk çıkamadım 4,5 senedir çok terk ettim çok istifa ettim kabul edilmedi. şimdi fırsatı bulmuşken kaçayımAYY CANIM BÖYLE HİSSETMEN GÜZEL AMA AKLINDA Bİ ACABA KALMAZ EN AZINDAN
fırında patates yapsın abla yinede hemen kızartma yapmasın onun kalorisi yüksek çünküTavuk her zaman kurtarıcı oluyor ya ondan yani..
Yada kızartma yapabilirsin.
evet abla ayrılıyorum inş![]()
günaydın millet![]()
![]()
![]()
günaydın canıımmgünaydın millet![]()
![]()
![]()
günaydın ablaHayırlısı olsun befercim,hiç değilse evinde biraz dinlenme olur senin içinde.
Elma dilim olsa ne güzer yenir şimdi.
Günaydınlar olsun..
sağol abla güzel olacak herseyHayırlısı olsun befercim,hiç değilse evinde biraz dinlenme olur senin içinde.
Elma dilim olsa ne güzer yenir şimdi.
Günaydınlar olsun..
kız 10 yıl yemesem aklıma gelmez yagünaydın abla
eşim dün evde hamburger istedi abla köfteyi güvendiğimiz bi yerden almıştı bi de ev yapımı hamburger ekmeğini aldık masumlaştırmaya çalıştık ancak bu kadar oldu :)
günaydın abla
eşim dün evde hamburger istedi abla köfteyi güvendiğimiz bi yerden almıştı bi de ev yapımı hamburger ekmeğini aldık masumlaştırmaya çalıştık ancak bu kadar oldu :)
sağol abla güzel olacak hersey
günaydınlar, hayırlı Cuma'lar![]()
hamburger mi dedi biri
ben de çok severim hatta bayılırım,
ama her yerde yemem :)
lise yıllarında okulun bulunduğu bir cadde de vardı ah yıllar doymaklar bilmezdim oranın hamburgerini yemekten
hamburgeri sevdiren doymak nedir bildirmeyen tek yerdi
oh çok güzel canımTÜY gibi hafif![]()
![]()