zencefil ye canım yada limonlu zencefilli su yap onu iç iyi gelir. hava değişikliğinden hasta olma amankuzu yaa genzim yanıyor yine limonlu su içiyorum sen napıyosun
iyidir baby nabersinsesiniz çıkmıyor hanımlar nasılsınız
atarlı genç...şeker kız nettin atarlı genç mi desem yoksa
inş canıminş gönlündeki gibi olur
canım
aynen canım eve gider gitmez kendime bişeyler yapıcamzencefil ye canım yada limonlu zencefilli su yap onu iç iyi gelir. hava değişikliğinden hasta olma aman
ben sevmiyorum kurutma mak, bilemiyorum tabi.. kullanmadım hiç.. kullananlardan dinlemek gerek..kızlar ya bende çamaşır kurutma makinasına taktım bu ara
eşimi de ikna ettim gibi ama fiyat performans olarak iyi bişey olsun istiyorum var mı fikriniz
evet mop aldım vıp ahmetin mopuNeysesakinim sen geçen mopmu aldım dedin.ne almıştın.kullandınmı
yerin varsa al tatlım kardeşim kullanıyor memnun .ütülü gibi çıkarıyor diyor. ikisi bir arada hem çamaşır hem kurutma cihazı onun ki lg mrkakızlar ya bende çamaşır kurutma makinasına taktım bu ara
eşimi de ikna ettim gibi ama fiyat performans olarak iyi bişey olsun istiyorum var mı fikriniz
hiç araştırmam olmadı benim.sitede baya alan vardı aslında açılmış konulara baktınmıkızlar ya bende çamaşır kurutma makinasına taktım bu ara
120 liraymış.alasım geldi.yedeği falan varmı acaba.duvar silmek için yoksa ayrımı alıyorsunevet mop aldım vıp ahmetin mopu
Vip Ahmet Mop Temizlik Kova Seti - A101
Vip Ahmet Mop Temizlik Kova Seti ürününü A101 güvencesiyle en uygun fiyata satın almak için hemen tıklayın!www.a101.com.tr
eskiden kovasız modeli kullanıyordum duvarı f,lan onunla silerim zaten.
ama yine elin suya giriyordu zor oluyordu. bu daha kolay yerde süper siliyor. tavsiyederim. netten aldım a101 internet sitesinden. onuda tavsiye ederim.
selam canımben sevmiyorum kurutma mak, bilemiyorum tabi.. kullanmadım hiç.. kullananlardan dinlemek gerek..
selam herkese
makinam dolapta canım üstünde de yer var ayrı istiyorum benyerin varsa al tatlım kardeşim kullanıyor memnun .ütülü gibi çıkarıyor diyor. ikisi bir arada hem çamaşır hem kurutma cihazı onun ki lg mrka
evet canım dolanddım memnun olan çok ama marka model çok var şöyle bi çıkıp ciddi ciddi bakmak lazımhiç araştırmam olmadı benim.sitede baya alan vardı aslında açılmış konulara baktınmı
VAR FARKLI bez leri 4 adet120 liraymış.alasım geldi.yedeği falan varmı acaba.duvar silmek için yoksa ayrımı alıyorsun
erkekte ilk defa duydum kızbenim erkek kardeşim yaptırdı.. saç eski kendi anatomisine dönmüyor bir daha deyim de :///
nasıl yapmışlar canımkızlar bende brezilya fönü düşünüyorum.saçlarım baya yıprantı hem bakım yamış olurum diyorum.şimdi siteyi dolandım.millet kendi kendine yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?