2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kızlar ya bende çamaşır kurutma makinasına taktım bu ara
eşimi de ikna ettim gibi ama fiyat performans olarak iyi bişey olsun istiyorum var mı fikriniz

eşimi de ikna ettim gibi ama fiyat performans olarak iyi bişey olsun istiyorum var mı fikriniz
ben sevmiyorum kurutma mak, bilemiyorum tabi.. kullanmadım hiç.. kullananlardan dinlemek gerek..

selam herkese

Neysesakinim sen geçen mopmu aldım dedin.ne almıştın.kullandınmı
evet mop aldım vıp ahmetin mopu

eskiden kovasız modeli kullanıyordum duvarı f,lan onunla silerim zaten.
ama yine elin suya giriyordu zor oluyordu. bu daha kolay yerde süper siliyor. tavsiyederim. netten aldım a101 internet sitesinden. onuda tavsiye ederim.

yerin varsa al tatlım kardeşim kullanıyor memnun .ütülü gibi çıkarıyor diyor. ikisi bir arada hem çamaşır hem kurutma cihazı onun ki lg mrka

hiç araştırmam olmadı benim.sitede baya alan vardı aslında açılmış konulara baktınmı

120 liraymış.alasım geldi.yedeği falan varmı acaba.duvar silmek için yoksa ayrımı alıyorsun

kızlar bende brezilya fönü düşünüyorum.saçlarım baya yıprantı hem bakım yamış olurum diyorum.şimdi siteyi dolandım.millet kendi kendine yapmış

benim erkek kardeşim yaptırdı.. saç eski kendi anatomisine dönmüyor bir daha deyim de :///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…