aynı marka üst üste konulabiliyormuş canım o zaman sistem farklı işler ve şeceneğin azalırmakinam dolapta canım üstünde de yer var ayrı istiyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı marka üst üste konulabiliyormuş canım o zaman sistem farklı işler ve şeceneğin azalırmakinam dolapta canım üstünde de yer var ayrı istiyorum ben
ciddimisinbenim erkek kardeşim yaptırdı.. saç eski kendi anatomisine dönmüyor bir daha deyim de :///
yotubeden ziledim sıkıntı yok basit bir işlem ama yorucu olabilir.ürün sıkıntı.hangi ürünü alsam bilemedim.konu çok aktif değil yapanların kullandığı ürünü bulamadım.bu arada teee 2014 de konuya yorum yapmışım bende yapmak istiyorum diyenasıl yapmışlar canım
6SENE sonra yeniden sahalaraa dönmüşsün kuzu o zamanyotubeden ziledim sıkıntı yok basit bir işlem ama yorucu olabilir.ürün sıkıntı.hangi ürünü alsam bilemedim.konu çok aktif değil yapanların kullandığı ürünü bulamadım.bu arada teee 2014 de konuya yorum yapmışım bende yapmak istiyorum diye![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gecen sene hamile iken bir kuaför çekiliş yaptı bana çıktı ben yaptırmadım annemi yolladım .ona yapıldı.Saç Bakım Ürünleri - Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri
LÜTFEN ÖZEL MESAJ ATMAYIN! OKUMADAN SORU SORMAYIN! KULLANILAN MALZEMELER 1- Bir çift eldiven 2- Bir cam kase 3- Boya fırçası 4- Ağzınızı ve burnunuzu kapatabilecek büyüklükte maske 5- Havalandırma için bir adet vantilatör 6- Saç Bonesi veya strech film 7- Fön makinesi 8- 230 dereceye kadar...www.kadinlarkulubu.com
kreatin bakımda annemin ki aynı şey mi bilmiyorumSaç Bakım Ürünleri - Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri
LÜTFEN ÖZEL MESAJ ATMAYIN! OKUMADAN SORU SORMAYIN! KULLANILAN MALZEMELER 1- Bir çift eldiven 2- Bir cam kase 3- Boya fırçası 4- Ağzınızı ve burnunuzu kapatabilecek büyüklükte maske 5- Havalandırma için bir adet vantilatör 6- Saç Bonesi veya strech film 7- Fön makinesi 8- 230 dereceye kadar...www.kadinlarkulubu.com
3-4 gün boyunca gidip geldiyse ve banyo yapmadıysa brezilya fönü.tek günse bakımkreatin bakımda annemin ki aynı şey mi bilmiyorum
tek gün canım ama bir gün sonra gel işlem yapıp fön çekelim dediler fön çektiler 1 gün sonra o kadar3-4 gün boyunca gidip geldiyse ve banyo yapmadıysa brezilya fönü.tek günse bakım
hımm bilemedimtek gün canım ama bir gün sonra gel işlem yapıp fön çekelim dediler fön çektiler 1 gün sonra o kadar
ha öylemi.ğç gün boyunca üstünden geçiyorlarmı yine yani.ee ne farkı var mademkeratin bakım yani botoksta da 3 gün kadar bekleniyor
yaptırdın mı.keratin bakım yani botoksta da 3 gün kadar bekleniyor
günaydın keleşcim.Günaydınlar hanımlar.
ay yaptırma bacım . doğallık daha iyi.ha öylemi.ğç gün boyunca üstünden geçiyorlarmı yine yani.ee ne farkı var madem
yaptırdın mı.
günaydın keleşcim.
ay yaptırma bacım . doğallık daha iyi.![]()
zahmetli iş .
sabah sabah kazandibi yedim . midem allak bullak . yanında 1 havuç yedim .
üstüne kış çayı iiçiyorum . ama fazla geldi hepisi.
sabah evden çıkmadan yarım portakal yemiştim .
çok geldi.
günaydın hanım abla.nasılsınGünaydınlar hanımlar.
zahmetsizde hiç bişey olmuyor ya .en ufak birşeyde ufakta olsa zahmet istiyor.tabi doğallık daha iyi.bakım gibi ama bu yıpranan kırılan kuruyan saçlar içinyaptırdın mı.
günaydın keleşcim.
ay yaptırma bacım . doğallık daha iyi.![]()
zahmetli iş .