• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

aynen valla çok ciddiyim ://
bu saça botoks da yaptırmayın.. 3 yılı geçti saçlarım anca kendine geliyor.. mahfetti o botoks dedikleri şey.. saçlarımın kalitesini bozdu ki çok kalitelidir gerçekten...

nasıl yapmışlar canım
yotubeden ziledim sıkıntı yok basit bir işlem ama yorucu olabilir.ürün sıkıntı.hangi ürünü alsam bilemedim.konu çok aktif değil yapanların kullandığı ürünü bulamadım.bu arada teee 2014 de konuya yorum yapmışım bende yapmak istiyorum diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

yotubeden ziledim sıkıntı yok basit bir işlem ama yorucu olabilir.ürün sıkıntı.hangi ürünü alsam bilemedim.konu çok aktif değil yapanların kullandığı ürünü bulamadım.bu arada teee 2014 de konuya yorum yapmışım bende yapmak istiyorum diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
6SENE sonra yeniden sahalaraa dönmüşsün kuzu o zaman :confused: :confused:

gecen sene hamile iken bir kuaför çekiliş yaptı bana çıktı ben yaptırmadım annemi yolladım .ona yapıldı.
1 ay kadar yumuşak kaldı sonra geçti.

kreatin bakımda annemin ki aynı şey mi bilmiyorum

sabah sabah kazandibi yedim . midem allak bullak . yanında 1 havuç yedim .
üstüne kış çayı iiçiyorum . ama fazla geldi hepisi.
sabah evden çıkmadan yarım portakal yemiştim .
çok geldi.

yaptırdın mı.

günaydın keleşcim.

ay yaptırma bacım . doğallık daha iyi. :confused: :confused:
zahmetli iş .

Günaydınlar..

sabah sabah kazandibi yedim . midem allak bullak . yanında 1 havuç yedim .
üstüne kış çayı iiçiyorum . ama fazla geldi hepisi.
sabah evden çıkmadan yarım portakal yemiştim .
çok geldi.

İyice karışmış miden.

yaptırdın mı.

günaydın keleşcim.

ay yaptırma bacım . doğallık daha iyi. :confused: :confused:
zahmetli iş .
zahmetsizde hiç bişey olmuyor ya .en ufak birşeyde ufakta olsa zahmet istiyor.tabi doğallık daha iyi.bakım gibi ama bu yıpranan kırılan kuruyan saçlar için

Back