ama gereksiz şeyler varsa gerek yok varlığına yaayy o elden çıkarma heralde hastalık yani bende öyle oldu
temizliğe gelen arkadaş bile diyoki artık yeter atma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama gereksiz şeyler varsa gerek yok varlığına yaayy o elden çıkarma heralde hastalık yani bende öyle oldu
temizliğe gelen arkadaş bile diyoki artık yeter atma![]()
yazın daha sık s,ldim her ay başı cam sildim çok rahat oldu ama kışın sürdüremedim olsun 3 ayda bence yine ortalamabende aynı şeyi hedefledim ara ara yapıp bahar temziliğini bari kendimi çok yormadan en azından birikmiş cam kiri oluşmadan en az sevide indirmek
bilirsin iştene gibi uğraşlar![]()
ya ben beceremedim bir türlü hep yarıda kaldıbilirsin işteolumlama,meditasyon .21 günlük olumlamaya başladım.bilinçaltı temziliği vs
kendi sesimden kayıtlar yaptımya ben beceremedim bir türlü hep yarıda kaldı
Olsun bilmemek değil, öğrenmemek ayıp demişlerbenimde çok anladığım söylenemez .buralarda çok yeniyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hiçOlsun bilmemek değil, öğrenmemek ayıp demişlersen yaparsın suhanım
![]()
aaa çok güzel yakendi sesimden kayıtlar yaptım
denemelisin benceaaa çok güzel ya
hiç![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama şunu söyleyeyim yerimden memnun değildim .(değişmesi imkansız gibi bişey )nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda kendimi amirin kapısında buldum.napıyorsan yap ben o ofisten al dedim.çıktım hala şaşkınım benmiyim len bu diyorum koridorda yürürken
![]()
az çok biliyorsun yerimden memnun değilimdim iş arkadaşımdan da.dile getirmemiştim niye tuttysam kendimi.adam diyorki kişisel probleminiz varmı yok dedim enerjimi düşüyor çalışamıyorum dedim özel sorunları var dedim.güldü.az sabretsen dedi.baya konuştuk.olmaz gözüyle bakmadı gibi.bakalım diyeceğimi dedimvayyy be bu ne öz güven
inş gönlündeki gibi oluraz çok biliyorsun yerimden memnun değilimdim iş arkadaşımdan da.dile getirmemiştim niye tuttysam kendimi.adam diyorki kişisel probleminiz varmı yok dedim enerjimi düşüyor çalışamıyorum dedim özel sorunları var dedim.güldü.az sabretsen dedi.baya konuştuk.olmaz gözüyle bakmadı gibi.bakalım diyeceğimi dedim![]()
kuzu yaa genzim yanıyor yine limonlu su içiyorum sen napıyosunsesiniz çıkmıyor hanımlar nasılsınız
şeker kız nettin atarlı genç mi desem yoksaselam gençlik