- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
hoşgeldin.ne iyi ettin.nasılsın.kuzucuk nasılKızlarrr nasılsınızzz![]()
Selam vermeye geldim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin.ne iyi ettin.nasılsın.kuzucuk nasılKızlarrr nasılsınızzz![]()
Selam vermeye geldim![]()
Canım suhan iyiyimm sen nasılsınn ?hoşgeldin.ne iyi ettin.nasılsın.kuzucuk nasıl
geçen mart ayından beri tanıyorum tatlım gambazcının teki .zaman ver bence belkide tanışılası biridir
en doğru yoldasın canımne olsun işte işteyim temizliğe başladım en son ekim ayında yapmıştım genel olarak cam perde yapıyorum. cuma ve salı duvarları sildim işten sonra.
pazar günü camları sildim perdelerden başladım bu hafta perdelerden devam ederim artık.
kapı kaldı.
cumartesi çaya misafirim var.
içimden bir enerji var bende temizlikten yana kullandım![]()
3 ayda kirlenmemiş ama arada böyle yapmayı planlıyorum artık.kolay gelsin canım.bende geçen haftalarda başladım.bu hafta fırsatım olmadı normal temizlik yapmaktan.hafta içi keyfim yerinde olursa salona el atacağım bayadır el atmadım camları kötü.bide gonsolun altına bakacağım elden çıkarmalık bişeyler kaldımı
ayy o elden çıkarma heralde hastalık yani bende öyle oldukolay gelsin canım.bende geçen haftalarda başladım.bu hafta fırsatım olmadı normal temizlik yapmaktan.hafta içi keyfim yerinde olursa salona el atacağım bayadır el atmadım camları kötü.bide gonsolun altına bakacağım elden çıkarmalık bişeyler kaldımı
bende iyi yoğunluk var işte biraz onun dışında kendime yeni uğraşlar peşindeyim.eneee tabikiiii isterimCanım suhan iyiyimm sen nasılsınn ?
Kuzucukk ta iyi resmini görmek ister misin![]()
zaman canım acele etme elbet sakinleyeceksin elbet geçecek bunlarvalla nasıl olduğumu bilmiyorum desem.. dört mevsimi yaşıyorum desem..
sonumu bekliyorum mahkum gibi desem.. çok acayipim amesia
bir an evvel bitse de her şey
o vakit normale dönececeğim
kısmet bakalım bekliyorum
sağol kuzum evde bi çamaşır bi çamaşır önce onları halledeyimbeklerim su güzel girince alışıyorsun![]()
Ne gibi uğraşlar suhanım ? spor kurs falan gibi bir şeyler mi ?bende iyi yoğunluk var işte biraz onun dışında kendime yeni uğraşlar peşindeyim.eneee tabikiiii isterim
bende aynı şeyi hedefledim ara ara yapıp bahar temziliğini bari kendimi çok yormadan en azından birikmiş cam kiri oluşmadan en az sevide indirmek3 ayda kirlenmemiş ama arada böyle yapmayı planlıyorum artık.
anneme gülerdim her ay duvar siliyor diye yaşlandıkça ona benzedim![]()
baharda yaparım artık bayramdan önceye plan planlarım rahat olur.
cam yine silerim arada sürekli yağmur yapıyor çünkü
bi bitmedi ama amesia sürekli çıkıyorayy o elden çıkarma heralde hastalık yani bende öyle oldu
temizliğe gelen arkadaş bile diyoki artık yeter atma![]()
ayy o çamaşırları deme be 213546askdhjıksdh tane katlanacak çamaşır evde beni bekliyor.kaç makina çalıştı sayamadım bilesağol kuzum evde bi çamaşır bi çamaşır önce onları halledeyim
Ne gibi uğraşlar suhanım ? spor kurs falan gibi bir şeyler mi ?
Bak teyzesiiii:) :)
Aminnn suhanımmmoyyyy kurban olsunlar verene.maşallahhh subhanallah patilim.
yok ya daha çok iç dunyasına yönelik.meditasyon ,olumlama vs![]()
benimde çok anladığım söylenemez .buralarda çok yeniyimAminnn suhanımmm![]()
hmmmm meditasyonnnn hiçç anlamammm![]()
![]()
ufak ufak halledersin kasma kendini.sağol kuzum evde bi çamaşır bi çamaşır önce onları halledeyim
ne gibi uğraşlarbende iyi yoğunluk var işte biraz onun dışında kendime yeni uğraşlar peşindeyim.eneee tabikiiii isterim