sen naptın beferimolsun başka zamana gezersiniz inş sen rahat ol da gerisi hallolur.
merhaba tatlım nasılsınselamlarrr
olsun iş güç uğraşıyoruz yeni yerde daha düzen oturtamadım o yüzden herşey yoğun bu aralare birde herşey acilsen naptın beferim
bende ilk açıldığı zaman istanbulda yaşıyordum ama gitmek nasip olmamıştı bu seneye kısmetmişselam olsun herkese
nasılsınız ?
amesia hoş geldin.. akvaryum ben gitmiştim yavrumla, 4-5 sene öncesi.. harikaydı ne resimlerim var benim özellikle görülmeye değer.. çok eğlenmiştik çok...
iyi gitmişsin valla..
yanındaki kız nasıl canım iletişime geçtiniz mi. aman iş olsunda zaman daha güzel geçerolsun iş güç uğraşıyoruz yeni yerde daha düzen oturtamadım o yüzden herşey yoğun bu aralare birde herşey acil
iyidir kuzu sen nasılsınmerhaba tatlım nasılsın
hoşgeldin babysigünaydın abla nasılsın
valla nasıl olduğumu bilmiyorum desem.. dört mevsimi yaşıyorum desem..bende ilk açıldığı zaman istanbulda yaşıyordum ama gitmek nasip olmamıştı bu seneye kısmetmiş
evet iyiki gitmişim gerçekten görülmeye değer ben beğendim yani
sen nasılsın kuzum yaa
yok ya kaynaşamadım pek gıcık oluyorum hatta pek konuşmuyorum muhatap olmuyorumyanındaki kız nasıl canım iletişime geçtiniz mi. aman iş olsunda zaman daha güzel geçer
ne olsun işte işteyim temizliğe başladım en son ekim ayında yapmıştım genel olarak cam perde yapıyorum. cuma ve salı duvarları sildim işten sonra.iyidir kuzu sen nasılsın
içinde kuruntu yapma düşünmemeye çalış canımvalla nasıl olduğumu bilmiyorum desem.. dört mevsimi yaşıyorum desem..
sonumu bekliyorum mahkum gibi desem.. çok acayipim amesia
bir an evvel bitse de her şey
o vakit normale dönececeğim
kısmet bakalım bekliyorum
yiyidir sen nasılsın.nasıl geçti izinhoşbuldum suhanım
nasılsın
zaman ver bence belkide tanışılası biridiryok ya kaynaşamadım pek gıcık oluyorum hatta pek konuşmuyorum muhatap olmuyorum
kolay gelsin canım.bende geçen haftalarda başladım.bu hafta fırsatım olmadı normal temizlik yapmaktan.hafta içi keyfim yerinde olursa salona el atacağım bayadır el atmadım camları kötü.bide gonsolun altına bakacağım elden çıkarmalık bişeyler kaldımıne olsun işte işteyim temizliğe başladım en son ekim ayında yapmıştım genel olarak cam perde yapıyorum. cuma ve salı duvarları sildim işten sonra.
pazar günü camları sildim perdelerden başladım bu hafta perdelerden devam ederim artık.
kapı kaldı.
cumartesi çaya misafirim var.
içimden bir enerji var bende temizlikten yana kullandım
hayırlısı be kuzum.valla nasıl olduğumu bilmiyorum desem.. dört mevsimi yaşıyorum desem..
sonumu bekliyorum mahkum gibi desem.. çok acayipim amesia
bir an evvel bitse de her şey
o vakit normale dönececeğim
kısmet bakalım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?