- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
çok çok sevinirim mutlaka haberim olsun ablacığım :)
eski kışlar hiç yok hakkaten.. nerde o kar tipi boran ah ahh..
hiç unutmuyorum rahmetli ile düğünümüz oldu tam bir hafta sonrası kar tipi boran aman Allah ım korkunçtu..
şimdi dedim ya , yağsam mı yağmasam mı modunda bu kar
puff ://
evet korkarım torunlarımız artık kar nedir bilemeyecek.. hiç görmeyecekler ://
bekliyorum ablacığım inşaallah en kısa zamanda görüşürüs :)
günaydın abla nasılsınGünaydınlar hanımlar
günaydın abla nasılsın
sağolasın iyiyim bendeGünaydınlar ,iyiyim canım sağol sen nasılsın.
sağolasın iyiyim bende
cumartesi geldim ama sanki tam dinlenemedim bugün de evde olsaydım iyiydi :)
istanbula gitmiştim abla kısa bi tatil olduNerdeydin tatil filanmı yoksa.
istanbula gitmiştim abla kısa bi tatil oldu
ama dönüşte çamaşır işi yok muu
evet ya soğuktuİyi olmuş bol bol gezmişsindir,buradada havalar soğuk gidiyor.
evet ya soğuktu
bu kadar soğuğa bi de kar yağsaydı bari en azından şu mikroplar kırılırdı biraz olsun
malesef öyle görünüyorBu gidişle karda yağmaz buralara,keşke yağsa.
malesef öyle görünüyor
kuzu hoşgeldin nasılsın keyfin nasıl nereleri gezdin gördün anlat bakalımevet ya soğuktu
bu kadar soğuğa bi de kar yağsaydı bari en azından şu mikroplar kırılırdı biraz olsun
canım öyle çok gezmedim bu sefer bizim yavruya odaklı gezdim birazkuzu hoşgeldin nasılsın keyfin nasıl nereleri gezdin gördün anlat bakalım
O FLORYA akvaryum harika bir yer 4 saat gezdim orayı.canım öyle çok gezmedim bu sefer bizim yavruya odaklı gezdim biraz
florya akvaryuma götürdüm bi gün bi gün akasya kidzania bi kaç seferde dayısı çıkardı biyerlere
bende en sevdiğim yerlerden olan istinye sarıyer sahili yetti
ama arkadaşlar kidzania çok güzelmiş ya çok güvenlikli çocuklar için harika bir yer yapmışlar
heryerinden reklam kokuyor orası ayrı ama sevdi bizimki baya bi de orda burdan bi arkadaşla karşılaştık onun kızıyla da arkadaştı zaten güzel vakit geçirdiler.
listemde çok yer vardı ama üstüste gezince yoruluyorum bi de minnoşumuz vardı ondan ayrılamadım :)O FLORYA akvaryum harika bir yer 4 saat gezdim orayı.
bayıldım. dünde pelit çikolata müzesi varmış orayaı gördüm yeliz yeşilmen gitmiş aklımda orası var
olsun başka zamana gezersiniz inş sen rahat ol da gerisi hallolur.listemde çok yer vardı ama üstüste gezince yoruluyorum bi de minnoşumuz vardı ondan ayrılamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?