• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

evet artık evlerde küçüldü böylesi güzel. bende 1şubatta çok sevdiğim arkadaş ve akrabalar(akrabaların gelinleri ile arkadaşım oldu) var onları çağırdım yine 8-9 kişi olacağız.ufak tefek şeyler hazırlarım artık o zamana kadar

Kalabalık oldumu ben rahat edemiyorum az olsun öz olsun en azından rahat oluyor.

Kayınvalidem köyde oturuyor ve onun yaş grubundakiler benim düşük yaptığımı duyunca kesin kilosu var ondan düşük yaptı diye arkamdan konuşmuş çok üzüldüm bugün hıçkıra hıçkıra ağladım evde çok kötü oldum sizinle de paylaşmak istedim kuzenim 50 kilo ile 3 defa düşük yaptı bir tanıdığım 65 kilo ile 2 defa düşük yaptı diğer tanıdığım 55 60 kilo arası yine düşük yaptı

80 kilo olmamla düşük yapmam arasında ne gibi bir bağlantı kurdular arkamdan bu denli yani konuşulmasına çok üzülüyorum gerçekten zaten zorlu bir süreçten geçiyorum hala atlatmış değilim insanlar bazen gerçekten çok acımasızca eleştiren yapabiliyorlar kendince haklıymış gibi 😔😢😔😔😔

bütün arkadaşlarına yegenlerine benim düşük yaptığımı paylaşmış birkaç tane de hemşire yeğeni var onlar tahminimce söylemiş böyle böyle diye bir de arkadaşlarında demiş ki kilolu kilosu var ondan düşük yapmıştır düşük yapmasının tek nedeni kilosu dur demiş yani çok üzüldüm acaba oğlumun tedavisini engelleyecek durum benim kilom muydu ondan dolayı mı düşük yaptım diye

insanın içten içe yiyip bitiren sorularla borca ulaşmasına neden oluyor bu tür insanlar memleketten geldim bugün sırf bu cümle aklımda kalan 2 gün boyunca sadece bunu odaklanıp düşünmüşüm eve geldim eşim işe gittikten sonra ağladım çok ağladım çok üzülüyorum 😢 3 ay önce kaybettim ikiz bebeklerimi 😔🤲

selam hanımlar,
ablacığım kolay gelsin.. yakın olsaydık akşam da benle devam ederdik :D
valla bir bardak çayını içmeden geçmezdim :*
kolaylıklar diliyorum sana, ben de pek severim sohbet muhabbet çay börek tatlı ne hoş..
çekebilirsen bir sofranın resmini de çek bakalım :)
ama dediğin gibi sohbet ortamı olmadı mı ben de geriliyorum curcunada.. geliyorlar gidiyorlar sen sadece hizmetli gibi dolanıp duruyorsun ev sahibi olarak.. çok kalabalık ben de istemem keyfine varamadığım için :)

ablacığım karşısına çıkmak gerek haklısın da hiç tek söz edesim yok.. beni anlamayanla ben tek söz etmem ki...
neyse bakalım gelecek elbet.. demişti karşılıklı konuşup bir karara varacağız die..
Allah ım ne hayır ise benim için onu nasip etsin.. dua edin bana aklınıza gelirsem..
yanlış bir kara vermek yeniden aynı aynı şeyleri yaşamaktan sakınsın beni

suhan ve amesia 15 tatilde mi ?

beferim sen nasılsın iyi misin iyileştin mi?

ya bu arada uzun zamandır little dora little dora yok ortalarda nerdesin ay arkadaşım.. iyi misin acep ?

Kayınvalidem köyde oturuyor ve onun yaş grubundakiler benim düşük yaptığımı duyunca kesin kilosu var ondan düşük yaptı diye arkamdan konuşmuş çok üzüldüm bugün hıçkıra hıçkıra ağladım evde çok kötü oldum sizinle de paylaşmak istedim kuzenim 50 kilo ile 3 defa düşük yaptı bir tanıdığım 65 kilo ile 2 defa düşük yaptı diğer tanıdığım 55 60 kilo arası yine düşük yaptı
can sıkıcı olmuş gerçekten.geçmiş olsun bu arada.kayınvalidenizede Allah akıl fikir versin ned iyeyim.millet neyind erdinde onlar neyin

insanın içten içe yiyip bitiren sorularla borca ulaşmasına neden oluyor bu tür insanlar memleketten geldim bugün sırf bu cümle aklımda kalan 2 gün boyunca sadece bunu odaklanıp düşünmüşüm eve geldim eşim işe gittikten sonra ağladım çok ağladım çok üzülüyorum 😢 3 ay önce kaybettim ikiz bebeklerimi 😔🤲
başınız sağ olsun.. ben ilk kez görüyorum sizi...
biraz bahseder misin kendinden.. kaç yaşındasın..
kiloya sebep düşük yapıldığını da ilk kez duydum.. yok daha neler..
Allah bu yaa.. nasip ederse kilo da neymiş lütfen..
inancı zayıf insanların saçma sapan vesveseleri işte..
ama siz aldırmayın, bakın bu bebek mevzularında psikoloji büyük önem taşıyor.. kendimden biliyorum..

selam hanımlar,
ablacığım kolay gelsin.. yakın olsaydık akşam da benle devam ederdik :KK70:
kolaylıklar diliyorum sana, ben de pek severim sohbet muhabbet çay börek tatlı ne hoş..
ama dediğin gibi sohbet ortamı olmadı mı ben de geriliyorum curcunada.. geliyorlar gidiyorlar sen sadece hizmetli gibi dolanıp duruyorsun ev sahibi olarak.. çok kalabalık ben de istemem keyfine varamadığım için :)

ablacığım karşısına çıkmak gerek haklısın da hiç tek söz edesim yok.. beni anlamayanla ben tek söz etmem ki...
neyse bakalım gelecek elbet.. demişti karşılıklı konuşup bir karara varacağız die..
Allah ım ne hayır ise benim için onu nasip etsin.. dua edin bana aklınıza gelirsem..

ya bu arada uzun zamandır little dora little dora yok ortalarda nerdesin ay arkadaşım.. iyi misin acep ?
çok şükür iyiyim canım senin düze çıkman için dua ediyorum.
amesia istanbula gidecekti izin almıştı ama suhanı bilmiyorum.

Yazda olsa gene aynı ses nasılsa,sonradan dışarı çıkacam zaten işim bitsin onu bekliyorum.
bizim alt komşuda 2sene önce mutfak yaptırdı ses gürültü evet ama evi ısıtamadık çünkü tadilat var diye yakmadılar onların tüm cam lar açık kar yağdı dondum ya o vakit.
yazında ses aynı ama ısı sorunu yok

bizim alt komşuda 2sene önce mutfak yaptırdı ses gürültü evet ama evi ısıtamadık çünkü tadilat var diye yakmadılar onların tüm cam lar açık kar yağdı dondum ya o vakit.
yazında ses aynı ama ısı sorunu yok

Bizde sorun yok şuanda zaten ev sıcak oluyor.
Bugün biter herhalde yarına kalmasında.

selam hanımlar,
ablacığım kolay gelsin.. yakın olsaydık akşam da benle devam ederdik :KK70:

yok kuzum yoğunum bu ara.

Back