• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bizler sizi mutlu etmiyoruz sanırım sayın başkanım:110::KK12:
kız burda kk'nın enleri yarışması yapılırdı hersene bu zamanlar.yani yıl sonunda.yılın üyesi,yılın en hırçını ,en asabisi,en dobrası vs ,yıla damga vuran konusu diye.hanım abla da bikaç bölümde birinci olurdu anketlerde onu dedim.en asabisi,en iyi avatar en iyi nick vs hep heresene birinci olurdu

ahhh ahhh kk enleri geldi aklıma.

Demi ne güzel olurdu tekrar yapılsa yine:))

Çok tatlı oluyorlar,dün dedesi ona balon taezı bişi almış ışıklı olanlarından :KK53: bende noel anne kıyafeti aldım anasının haberi yok.Yılbaşı günü giydirip süpriz yapacam.

bizler sizi mutlu etmiyoruz sanırım sayın başkanım:110::KK12:

Kk enleri varsı suhancım ondan bahsetti.

kız burda kk'nın enleri yarışması yapılırdı hersene bu zamanlar.yani yıl sonunda.yılın üyesi,yılın en hırçını ,en asabisi,en dobrası vs ,yıla damga vuran konusu diye.hanım abla da bikaç bölümde birinci olurdu anketlerde onu dedim.en asabisi,en iyi avatar en iyi nick vs hep heresene birinci olurdu

Vay be ne güzel geçerdi demi o zamanlar.
Keşke gene yapılsa.

Demi ne güzel olurdu tekrar yapılsa yine:))

Çok tatlı oluyorlar,dün dedesi ona balon taezı bişi almış ışıklı olanlarından :KK53: bende noel anne kıyafeti aldım anasının haberi yok.Yılbaşı günü giydirip süpriz yapacam.

Kk enleri varsı suhancım ondan bahsetti.

Vay be ne güzel geçerdi demi o zamanlar.
Keşke gene yapılsa.
evet abla ya eğlenceliydi

Back
X