2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Günaydın kızlar
Valla ne diyim içimdekini Allah biliyor kızlar bukadar alınıp yanlış anlayacağını bilemezdim ki zaten bana göre msjlarımdada yanlış bişey yok hala nasıl yanlış anladı anlamış değilim tekrar tekrar okudum yazdıklarımı. Ne diyim ilk kez başıma geliyo,milletle gerçekten dalga geçecek üzeecek biri değilim tanıyan bilir
Arkadaş çok tanımadığı için belkide art niyet aradı konuşmalarmda ama diyebileceğim dahada bişey yok çünkü yeterince kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum. Kendine bıraktım konuşmak isterse konuşurum istemezse yapcak bişey yok .

hayır venüs ters açıda yapmadı anlamadımki.dün işyerinde fazlasıyla gerildim.gece sniriden kolumun bir tarafı uyuşmuştu.sabah kalktım diğer kolumda uyuşmuş.Allah aşkına yapmayın.ne olduda buraya geldik anlamadımki.ikişinin arasında gerginliğe çok girmeyi sevmem ama orta yoluda bulmaya çalışırım.burda amaç sohbet muhabbet,arada dertleşmek,ordan burdan şurdan konuşmak..burda da rahatlayamazsak zaten gerçek hayatta yeterince geriliyoruz.bari sanalda hoş olsun muhabbetlerimiz.dahada bu konuda yazmak istemiyorum.herkes belli yaşlara gelmiş yetişkin insan.

Blue_Peri neyse gerginlik olmasın sayfada daha fazla. o an yanlış anlaşıldı galiba (hiç muhabbetim olmayan birinin bana şaka yapmasını anlamlandırmadım galiba )

SUHAN dediği gibi normal hayatta hayli gerginiz zaten birde sosyal medyada sanal alemde olmayalım.

amesia dediği gibi yazı dili farklı olabilir evet o konuda sıkıntı yok. yanlış anlaşıldı galiba.

Gerçekten yanlış anladın canım ben asla kötü niyetle bişey demedim dememde. Tekrar kusura bakma. Biraz fazla sıcak davranırım ben yabancı gormem karsımdakini nebilim kk daki çevremle fazla iç içeyiz samimiyizya burda da yabancı görmedim sizi. Birde ben senle çok önce yemek topiğinde birkaç kez mesajlaştık diye hatırlıyorum ondan da hemen samimice daldım sohbete.tabi yanlış kişiyi hatırlamıyosam.

evet orda karşılaşmıştık ilk

Selam hanımlar sol yanağım şişiyordu dişten kaynaklı olabilir yani.Diş eti sorunu vardı bugün ultrason çekildi kbb istemişti ..
Haftayada kbb randevum var bakalım ne diyecrk sonuçlara.Lenf nodu şişmiş ve genişlemiş net öyle diyor

Çok geçmiş olsun abla

geçmiş olsun abla dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…