Gerçekten yanlış anladın canım ben asla kötü niyetle bişey demedim dememde. Tekrar kusura bakma. Biraz fazla sıcak davranırım ben yabancı gormem karsımdakini nebilim kk daki çevremle fazla iç içeyiz samimiyizya burda da yabancı görmedim sizi. Birde ben senle çok önce yemek topiğinde birkaç kez mesajlaştık diye hatırlıyorum ondan da hemen samimice daldım sohbete.tabi yanlış kişiyi hatırlamıyosam.Blue_Peri neyse gerginlik olmasın sayfada daha fazla. o an yanlış anlaşıldı galiba (hiç muhabbetim olmayan birinin bana şaka yapmasını anlamlandırmadım galiba )
SUHAN dediği gibi normal hayatta hayli gerginiz zaten birde sosyal medyada sanal alemde olmayalım.
amesia dediği gibi yazı dili farklı olabilir evet o konuda sıkıntı yok. yanlış anlaşıldı galiba.
evet orda karşılaşmıştık ilkGerçekten yanlış anladın canım ben asla kötü niyetle bişey demedim dememde. Tekrar kusura bakma. Biraz fazla sıcak davranırım ben yabancı gormem karsımdakini nebilim kk daki çevremle fazla iç içeyiz samimiyizya burda da yabancı görmedim sizi. Birde ben senle çok önce yemek topiğinde birkaç kez mesajlaştık diye hatırlıyorum ondan da hemen samimice daldım sohbete.tabi yanlış kişiyi hatırlamıyosam.
sağolasın abla ağır bir kahvaltı idi.
beyinli yanaklı beyranlı katmerli
GEÇMİŞ OLSUN ABLASelam hanımlar sol yanağım şişiyordu dişten kaynaklı olabilir yani.Diş eti sorunu vardı bugün ultrason çekildi kbb istemişti ..
Haftayada kbb randevum var bakalım ne diyecrk sonuçlara.Lenf nodu şişmiş ve genişlemiş net öyle diyor
GEÇMİŞ OLSUN ABLA
Çok geçmiş olsun ablaSelam hanımlar sol yanağım şişiyordu dişten kaynaklı olabilir yani.Diş eti sorunu vardı bugün ultrason çekildi kbb istemişti ..
Haftayada kbb randevum var bakalım ne diyecrk sonuçlara.Lenf nodu şişmiş ve genişlemiş net öyle diyor
Çok geçmiş olsun abla
geçmiş olsun abla dikkat et kendineSelam hanımlar sol yanağım şişiyordu dişten kaynaklı olabilir yani.Diş eti sorunu vardı bugün ultrason çekildi kbb istemişti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?