sağolasın abla ağır bir kahvaltı idi.Günaydın afiyet bal şeker olsun kahvaltı candır can.
Beyinmisağolasın abla ağır bir kahvaltı idi.
beyinli yanaklı beyranlı katmerli
Yok yavru valla evlendikten sonra ete değmiş ve çok az yemeye başlamış halada yerken tuhaf olan biri olarak bana beyin baya fazlayesen böyle demezdin bence
kızz nere gittin de bakalımsağolasın abla ağır bir kahvaltı idi.
beyinli yanaklı beyranlı katmerli
et yenmez mi ya çok şey kaybediyorsunYok yavru valla evlendikten sonra ete değmiş ve çok az yemeye başlamış halada yerken tuhaf olan biri olarak bana beyin baya fazla
dukatkızz nere gittin de bakalım
limon ağacı kadar limonj suyu içtim herhalde sabantan berikızz nere gittin de bakalım
Yiyorum az yiyorum yetiyoet yenmez mi ya çok şey kaybediyorsun
az kelimesi pek benim lügatımda yokYiyorum az yiyorum yetiyo
hangisinde karar kıldın tatlımNeysesakinim canıımm süpürge geldi şimdilik çok iyi gidiyo
xiaomi navigasyonlu telefon bağlantısı olandanhangisinde karar kıldın tatlım
Hayırdır kilomu var yiyon yiyon kilomu alıyonaz kelimesi pek benim lügatımda yok
evet var ama bu durumu hiç bir zaman sorun yapmadımHayırdır kilomu var yiyon yiyon kilomu alıyon
Amin canım amin verilebilecek hallolabilcek bişey zaten sağlıklı ol o önemlievet var ama bu durumu hiç bir zaman sorun yapmadım
Allah başka dertler vermesin
bunu iyi mi dedin kötü mü dedin gerçekten bilmiyorum .Amin canım amin verilebilecek hallolabilcek bişey zaten sağlıklı ol o önemli
Kız iyi olarak dedim bundan nasıl kötü bişey anlaşılır Kuzum. Sanırım yanlış anladın beni,bende diyorum ki yani tabiki sorun yapılacak bişey değil kilo vermek istersen de hallolabilcek bişey Rabbim başka dert vermesin demek istedim benbunu iyi mi dedin kötü mü dedin gerçekten bilmiyorum .
neyse..
kilom varsada ben taşıyorum. yani her et yiyen şişmandır her sebze yiyen zayıf mıdır?Kız iyi olarak dedim bundan nasıl kötü bişey anlaşılır Kuzum. Sanırım yanlış anladın beni,bende diyorum ki yani tabiki sorun yapılacak bişey değil kilo vermek istersen de hallolabilcek bişey Rabbim başka dert vermesin demek istedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?