- 20 Mart 2008
- 141.633
- 213.188
- 1.423
- 60
ooo büyük tehlike aslında abla geçmiş olsun.şükür olmuş netin
canım evet robot süpürgeyi yengeme aldık ben daha cesaret edemedimsen neler aldın .geçen araya kaynadı .robot süpürgedemi aldın
Allah esirgemiş ablaGünaydınlar gençler,net halloldu sonunda,serverdeki kabloya su grmiş kablo resmen gitmiş iyiki kısa devre yapıp yangın çıkmadı.
Apartmanda tüp faciası yaşanmıştı su dökmmüşler oda asansörden aşağıaya inip kabloları yakmıştı oradan servere merhaba demiş:))
beferikom vikingleri kullandım çok beğendim ve çırpıcı çooookk güzelmiş ya çok memnun kaldım
Allah esirgemiş abla
beğenmene sevindim pempesi halıdaki lekeye birebir bezle silmene bile bazen gerek kalmıyor geçiriyor kendiliğinden
çırpıcı için pil yok evdeyarım yamalak kullanıyoruz tam kapasite değil yani .
güzel günlerde kullan ne demek tatlım
abla açık toz pembesi vanilyalısı evet koltukta da kullanıyorum onuda geçiriyorAynen iyi kurtardık yinede.
Koltuklar içinde kullanılıyormu bunlar,bide hangisi olacak.
abla ilçe hastanelerine gitsen olur mu?Sağlık sisteminin içine edecem varya,dişimde sorun varya bide yanağım şişmişti,demin üniversite hastanesini aradım randevu alamıyorum diye.
Evet yoğunlık var dedi bayan,hadi aldım daha sonraki randevune kadar süere dedim .,Şaka gibi 1 sene sonra dedi bana.
Boşluk bıraksam dolduracam buraya aertık.
abla ilçe hastanelerine gitsen olur mu?
abla açık toz pembesi vanilyalısı evet koltukta da kullanıyorum onuda geçiriyor
geçmiş olsun abla işte geçen hafta hastane meselelerini konuşurken ne kadar pahalı diyordun ne yazıkkı özellerde çok pahalı tıp fakültelerinin hocaları çok para sağlık bitti güzel ülkemde...Sadece ünüversite hastaneleri oluyormuş,kemik erimesi için iğne oluyıroum ya ondan yani.
Normal bir tedevide değilki,iğne kemiği düzeltirken diğer tarafa hasar veriyor işte..
Birakraba var başhekim onu arayacak eşim gösterelim bakalım ne olacak.
Yılbaşından sonra gidecez,bu hafta kızım geliyor .
Dün resmen isyan ettim düşün aetık.
Dün yazdıktan sonra baktım evet toz pembeymiş alayım bende.
geçmiş olsun abla işte geçen hafta hastane meselelerini konuşurken ne kadar pahalı diyordun ne yazıkkı özellerde çok pahalı tıp fakültelerinin hocaları çok para sağlık bitti güzel ülkemde...
Allah düşürmesin
ARTIK HASTANEDE DEĞİL EVDE SIRA BEKLİYORUZSağol befercim,özele gitsen dünya para zaten hadi onuda geçtim verilir yine sorun değil.
Sağlıkta çığır açmıştık demi öyle diyorlar ya..
ARTIK HASTANEDE DEĞİL EVDE SIRA BEKLİYORUZ
merhaba kızlar .
nasılsınız
kim hasta .
bizde de çocuklarda karın ağrısı ve kabızlık oldu.
şu ara arkadaş çocuklarında da aynı şikayetler var .
günaydınlar canlar..
kaç gündür yerim değişti pc masa yer mevzusu yaşamaktayım.. başlayacağım yeminle bu şirkete of ya.. neyse şidilik bir yere geçtim.. yeni düzenlemeler yapılmakta baya bir değişiklik olacak bakalım.. Allah ım inşaallah ben de hak ettğime kavuşurum dua edin aklınıza gelirsen valla..
ablacığım geçmiş olsun Allah şifalandırsın.. benim de kemiklerim ağrıyordu inanılmaz.. b12 depolarım boşalmış dediler.. hatta tüm vitamin değerleri.. bir de vitamin değerlerine baktır.. her şeyin başı sağlık hakikaten..
@demirleke seni anmıştım ben de.. geçmiş olsun, z.yağı içir çocuklara saf olanından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?