2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Seni es geçmiş burada resmen.
Önce sana söylemesi gerekir bunu.
Ne diyeyim hayırlısı olsun zaman ne gösteredek bakalım ikinizede.
her durumda es geçildim ki abalacığım ben..
tabi ki eşiydim ben onun ama olmadı görmedi görmek istemedi.. belirttiğim gibi içinde sevgi olmayan kimseye hiç bir şey yaptıramazsın... yapmıyor zaten de
amin ablam amin

Öncelik sen olmalıydın burada,annesi değildi.
Severekmi evlendiniz.

bizde ki sorun sevginin olmaması, amaçlarının başka olması, olmadığı yerde de gerçek yüzünü ortaya dökmesi.. başka da bir sorun yok

Peki hiç göstermedimi sevgisini sana,yada hiç söylemedimi ifade edemedimi.

harikamo cum canım kusura bakma ilgilenemedim hiç senle hepsini baştan okudum
evlilikler kolay olmuyor bi yuva kurulmuyor ama anladığım kadarıyla karşı taraf kendini ait hissetmemiş hiç dediğin gibi sığınacak bi dam olarak görmüşse iş sıkıntı zaten. seni çok iyi tanımıyorum ama güçlü bi kadına benziyorsun elbette aşarsın sorunlar çözülebilecek gibiyse çözülür yani karşılıklı oturulur falan sevgi mi azaldı beklentiler tam olarak neydi neyi karşılamadı vs.
ama dünki davranışından sonra galiba oturmaya gerek kalmamış hiç affedemediğim şey küfür hakaret fiziksel şiddetten farkı yoktur bana göre. hele hele anneni araması çok çok saçma. sen sakinliğini koru şimdilik

ay canımm çok sağol, hayırlısı olsun.. öyle sessizlik ve sukut içindeyim.. artık söz bitti..bana yakışmaz zaten..
aynen küfür zaten tetikledi.. ne yaptım da ben o küfürleri işittim ki..

Sevgi yok onu anladımda,herşeyde para demek değilki.
işte öyleymiş be ablacığım yoksa sorun yoktu ki hiç..
bir gün babası dedi ki ona "oğlum bana özenme devir bizim devrimiz değil..
geçti o zamanlar..
ben de demiştim ki, sizin zamanlarınız geçim zamanı sıkıntı içinde olduğunuz zamanlar, evi geçindiren tek başına bir adamdın elbetteki sorunlar olacaktı, oğluna bir sor o neyin geçiminin sıkıntısı içinde de sorun çıkarıyor durmadan.. sıkıntısı ne bir sor dedim !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…