2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ne olduda bir anda çıkıp gitti evden tartıştınız mı yoksa.
ablacığım günlerdir kafasına göre geç geliyordu, anahtarı da yok.. 6 ay da kendine bir anahtar yaptır diye çok söledim..
her gün buna rağmen kapısı açıldı.. dün kardeşlerimle beraber dışardaydık, aradı nerdesin ben kapıdayım ide.. ben de 1 saat oyalan (ki bunu kesinlikle yapan biri) gelcem dedim.. ama yook dur durak bilmiyor.. meğer spora yazılmış ona geç kalacak derdinde.. (sonradan anladım tabii ) ben de dedim ki yani sana bekçilik yapamıycam aramz sormazsın alakan yok .. yok ben geldim kapıdayım.. arasaydın madem tüm gün.. ama o bana küfürler etti telefonda..sonra annemi aramış ona söylenmiş.. kalp hastası benim annem.. ben gidicem zaten bekle gidicem zaten deyince ben de beklemiyorum o vakit bu akşam gidiyorsun dedim..
gittim eşyalarını topladı bir kısmını özellikle havlusunu almış.. ve gitti

hayır yani adam otel olarakmı kullanıyor evi onu anlamadım.birbirinizden nasıl haberiniz olmuyor .senin ondan ,onun senden?

Spora yazılmış madem sana söylemedimi bunu,birde anahtar ta yaptırmamış kendine.
Küfür etmesi hoş olmamış bide annene söylemesi hiç olmamış.

bir şeyler karşılık mı emek ile yürüyor.
kimse ama kimse mükemmel değil
hepimizin eksik yönleri var.
benim eşim uğraşmaz faturalar ile kırılan dökülen ile .
ben yaparım.
evde boya yapılacak ben yaparım.
koca odayı tavanı filan ben boyarım adam yapmaz adam anlamaz.

işte bu yönden herkes mükemmel değil. karşılıklı anlayış önemli.

benimki de yaptırmaz ben gider yaptırırım ilgilenmez bu tür şeylerle gıcık eder beni .
sen yaptırsaydın tatlım
neden ?
bu tür şeylerle sadece ilgilenmeseydi yaptırırdım zaten..
tüm sorumluluk benim üzerimdeyken bunu yaptırsın ama..
araba altında ve yaptıracağı yer iki dk..

kaç kere tartıştık evde kırılan dökülen şeyler için mutfağın penceresi kırıldı içeri soğuk giriyor ama yaptırmadı yapmadıda.(sürgülü pencere kapama kolu kırıldı o mekanizma eskiymiş yeni yok vs) artık söylemiyorum çünkü ona uğraşacak yüreğim yok eni sonu para bırıktırıp yazın oraya pencere yaptıracağım ben

aynen anlayış karşıklıklı önemli zaten.. tek taraf anlayış içinde olursa biter bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…