ılaç kullanıyormusunokudum yapmadım tatlım doktor herhangi bitkisel birşey kullanma dedi acaba yapsam mı bilmiyorum
evet kullanıyorum ilk günden beri ama bu sefer biraz daha ağır ilaç verdi oda iştah açtı sağolsun ve son 5 kilom kaldı ama veremiyorumılaç kullanıyormusun
ay bende de çıktı o sanki ://haşimato mu ne baktılar mı?
onunözel diyeti var dikkat etmen lazım canım benimay bende de çıktı o sanki ://
ilaç kullanıyorken olurmu bilemedimevet kullanıyorum ilk günden beri ama bu sefer biraz daha ağır ilaç verdi oda iştah açtı sağolsun ve son 5 kilom kaldı ama veremiyorum
ilscında pek faydasını göremedik ama dur bakalımilaç kullanıyorken olurmu bilemedim
12.600 kalmış benimdeya bedi 36 bin olmuş.salıya bitiremicem galiba
dün yapamadım bugün kafam yerinde değil belki akşama yaparım tekrar başlarım4. gün duamıda yaptım
ya bu aldığın takviye b12 yükseltiyor olmasın.doktorun onaylamış ok ama yine kafama takıldıdün yapamadım bugün kafam yerinde değil belki akşama yaparım tekrar başlarım
ne çıktı sendeay bende de çıktı o sanki ://
kafanı toparla başlarsın.akşam yatmadan yapmaya çalış.yarınkini beraber yaparızdün yapamadım bugün kafam yerinde değil belki akşama yaparım tekrar başlarım
b12 yı marttan beri alıyorum hayatım marttan ekime kadar hep değerlerim düştü asıl ekimde kullanmadım ondan kaynaklı değil yaniya bu aldığın takviye b12 yükseltiyor olmasın.doktorun onaylamış ok ama yine kafama takıldı
b12 yı marttan beri alıyorum hayatım marttan ekime kadar hep değerlerim düştü asıl ekimde kullanmadım ondan kaynaklı değil yani
ne gibi beferim ?onunözel diyeti var dikkat etmen lazım canım benim
haşimato başlangıcı dedi sanki ay şimdi anımsadımne çıktı sende
Yani sigaranın yerine çikolata koyarsam olacağı buydusigarayı bırakmakta kilo aldırır
1 ay ama kacamaklarim vardi son hafta sıfırladımkaç zaman oldu içmeyeli bende başlamamak için zor tutuyorum kendi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?