bende ya bedı 4.500 okumuşum şükürler olsun..Günaydın kuzularduada 35. Gün bugün
bende 2 gün okudum canım devam edemedimbende ya bedı 4.500 okumuşum şükürler olsun..
o duaya başlayamadım bir ay
sizi bekliyorum bitirin Rabbim mucizelerini nasiplendirsin ben de öle başlarım inşaallah
Canım ben ya bedi okunduğunu bilmiyodum buna başladım ilk. Amin inşallah hepinizin duasını kabul etsin Rabbim.bende ya bedı 4.500 okumuşum şükürler olsun..
o duaya başlayamadım bir ay
sizi bekliyorum bitirin Rabbim mucizelerini nasiplendirsin ben de öle başlarım inşaallah
eyvahlar olsun bende diyorum ben bişey unutuyorum ne diye.kendimi yedim btirdim.ayy inanamıyorum şuan kendime.yuhhh banaGünaydın kuzularduada 35. Gün bugün
yeni baştan başlamak gerek
ya nasıl unuttum aklım almıyor.zikir matiğim kayboldu bulamıyorum.iki tane vardı ikiside yok.cumartesi çocukları yatırıp yapayım dedim tamamne aklımdan gitmiş.ama bi tuhaflık bi eksiklik hissediyordum bulamıyordum kendimde.yeni baştan başlamak gerek
he yaw unutmuşumammmaaann unuttunuz muu ..
tuh tuh.. aynen yeniden başlamak gerek galiba..
telefonunuzu kurun hatırlatma yapsın ay bari..
Blue_Peri canım aminnn hepimizin dualarını kabul buyursun Rabbim
geçmiş olsun o vakit bende kafam bulanık kaldı yarım ya bedi de az kaldı bitseydi hayırlısı ileya nasıl unuttum aklım almıyor.zikir matiğim kayboldu bulamıyorum.iki tane vardı ikiside yok.cumartesi çocukları yatırıp yapayım dedim tamamne aklımdan gitmiş.ama bi tuhaflık bi eksiklik hissediyordum bulamıyordum kendimde.
evet olabilirvaktine hazırlamak için unutturuyor belki de böle düşünün
ya bediyi bitiripmi yapsakgeçmiş olsun o vakit bende kafam bulanık kaldı yarım ya bedi de az kaldı bitseydi hayırlısı ile
haklısın olabilir canımya bediyi bitiripmi yapsak
Kııız duayımı unuttun Allah emiiieyvahlar olsun bende diyorum ben bişey unutuyorum ne diye.kendimi yedim btirdim.ayy inanamıyorum şuan kendime.yuhhh bana
evet sen yazınca hatırladımKııız duayımı unuttun Allah emiii
Keşke hergün yazsa idimevet sen yazınca hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?