• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

normal tarama yaptırıkenmi çıktı abala.belli bir belirti görüp senmi gittin

Sol memede minnak bir et parçası çıktı,gataya gittim mamagrofi bozukmuş bende başka hastaneye gittim ..
Ultrason ve mamagrofi çekildi,çeken uzman yazmış mr çekilsin diye,dr da gerek yok dedi.
Sonra gataya kendi doktoruma gittim sonuçları göstermek için,atlamayalım bunu mr çekilsin dedi oda ocak ayına verildi randevu.
Benim yıllar önce tümör olayım olmuştu,3 cm alınmıştı.

değerlerim düşmedi protein kaçağı devam ediyor doktor en son çare onu önerdi ve ben bunu yaptırmak hiç istemiyorum
allah allah.okadar dikkat ediyorsun yemene içmene.gittiğin doktor profmuydu kuzucan

Sol memede minnak bir et parçası çıktı,gataya gittim mamagrofi bozukmuş bende başka hastaneye gittim ..
Ultrason ve mamagrofi çekildi,çeken uzman yazmış mr çekilsin diye,dr da gerek yok dedi.
Sonra gataya kendi doktoruma gittim sonuçları göstermek için,atlamayalım bunu mr çekilsin dedi oda ocak ayına verildi randevu.
bu ara herkes tahlil test mr falan.hayırlı inş ablacım temiz çıkar sonuçların.bende gidip genel bi kontrol yaptıracağım

tekrarlamış olabilir mi abla peki Allah korusun

Back
X