kaç zaman oldu içmeyeli bende başlamamak için zor tutuyorum kendi miSigarayı bıraktım diyet yapamıyorum yılbaşından sonra başlıyorum inşallah yeni yıl enerjisi ile hizlaniriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç zaman oldu içmeyeli bende başlamamak için zor tutuyorum kendi miSigarayı bıraktım diyet yapamıyorum yılbaşından sonra başlıyorum inşallah yeni yıl enerjisi ile hizlaniriz
biz bize olayım çok açılmayalım olur mu?bende şiştimde tartıyla yüzleşmemlazım.akşam pil olayını halletmem lazım.toplaşsak diyet bölümünü tekrar aktifde aderiz aslında
normal tarama yaptırıkenmi çıktı abala.belli bir belirti görüp senmi gittin
allah allah.okadar dikkat ediyorsun yemene içmene.gittiğin doktor profmuydu kuzucandeğerlerim düşmedi protein kaçağı devam ediyor doktor en son çare onu önerdi ve ben bunu yaptırmak hiç istemiyorum
evet abla özel muayene istersen tıpta profa ödüyorsun doçent 140 idi galibaHocamı alıyor parayı.
evet abla özel muayene istersen tıpta profa ödüyorsun doçent 140 idi galiba
saraçoğlunun protein kaçağı için kürü vardı sanki.okumuşmuydun beferbiz bize olayım çok açılmayalım olur mu?
evet aynen öyle oluyorkesinlikle adam basıyor parayı sıra mıra dinlemiyor direk odaya.
bu ara herkes tahlil test mr falan.hayırlı inş ablacım temiz çıkar sonuçların.bende gidip genel bi kontrol yaptıracağımSol memede minnak bir et parçası çıktı,gataya gittim mamagrofi bozukmuş bende başka hastaneye gittim ..
Ultrason ve mamagrofi çekildi,çeken uzman yazmış mr çekilsin diye,dr da gerek yok dedi.
Sonra gataya kendi doktoruma gittim sonuçları göstermek için,atlamayalım bunu mr çekilsin dedi oda ocak ayına verildi randevu.
Benim yıllar önce tümör olayım olmuştu,3 cm alınmıştı.
burdan yazarız hiç olmadı kuzubiz bize olayım çok açılmayalım olur mu?
tekrarlamış olabilir mi abla peki Allah korusunSol memede minnak bir et parçası çıktı,gataya gittim mamagrofi bozukmuş bende başka hastaneye gittim ..
Ultrason ve mamagrofi çekildi,çeken uzman yazmış mr çekilsin diye,dr da gerek yok dedi.
Sonra gataya kendi doktoruma gittim sonuçları göstermek için,atlamayalım bunu mr çekilsin dedi oda ocak ayına verildi randevu.
Benim yıllar önce tümör olayım olmuştu,3 cm alınmıştı.
özelde devam ediyorum canım hep düşüyordu ekimde yükseldi hazirandaki sonuçlara çıktı ilaç değişti bakalım son duruma dedi ama artık kaçamayacağım galibaallah allah.okadar dikkat ediyorsun yemene içmene.gittiğin doktor profmuydu kuzucan
yok onlar almıyor abla onlar daha minnakUzman doktorda almaz herhalde demi..
tekrarlamış olabilir mi abla peki Allah korusun
benden hep götürüyor abla pek bir getirisi olmadı.Hayatın bizlere neler getireceğini maalesef bilemiyoruz yaşayarak öğreniyoz bazı şeyleri![]()
yok abla.doçlar 150 civarı proflarda bulunduğun şehire göre 250 den başlıyor 300-350 falan oluyor galibaUzman doktorda almaz herhalde demi..
yok onlar almıyor abla onlar daha minnak![]()
okudum yapmadım tatlım doktor herhangi bitkisel birşey kullanma dedi acaba yapsam mı bilmiyorumsaraçoğlunun protein kaçağı için kürü vardı sanki.okumuşmuydun befer
çok kişiyle uğraşılmıyor geçen sefer gördün herkes bir telden çaldı zor oldu bizim içinburdan yazarız hiç olmadı kuzu
benden hep götürüyor abla pek bir getirisi olmadı.![]()
![]()
yok abla.doçlar 15 civarı proflarda bulunduğun şehire göre 250 den başlıyor 300-350 falan oluyor galiba