- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
- 133
yok perşembe inşaallah :)bugün başlamıyormusun
nasıl zor mu ?
zor oluyor mu ya da?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok perşembe inşaallah :)bugün başlamıyormusun
10 DAKİKAyok perşembe inşaallah :)
nasıl zor mu ?
zor oluyor mu ya da?
zor gibi görünüyor oysa ki..10 DAKİKA
allah kabul etsin canımyaptım kaldı38
benimd3 hafta oldu başlayalı ama az kaldı 15 bin filanzor gibi görünüyor oysa ki..
bu arada ya bedı 2.000 adet oldu
acaba onun bitirme gibi bir son zamanı var mı ?
ağır ilerliyorum da
yok ya 10 dakika sürmüyor.okurken kasılıyorum ben ama nedense.su gibi okuyamadımyok perşembe inşaallah :)
nasıl zor mu ?
zor oluyor mu ya da?
dileğine bağlı canım.ben haftaya salıya bitiririm diye düşünüyordum zor görünüyor.inş biter puffffzor gibi görünüyor oysa ki..
bu arada ya bedı 2.000 adet oldu
acaba onun bitirme gibi bir son zamanı var mı ?
ağır ilerliyorum da
70.000 okunacaktı diil mi ?benimd3 hafta oldu başlayalı ama az kaldı 15 bin filan
sağol canım.hepimizinkiniallah kabul etsin canım
dilağine bağlı derken suhanım az biraz açar mısın anlamadıııdileğine bağlı canım.ben haftaya salıya bitiririm diye düşünüyordum zor görünüyor.inş biter puffff
hani belli zamanı varsa o zamana yetiştirmen lazım tabiki.onu demek istedim.atıyorum bişeye imza atacaksındır.önemlidir senin için işte 24 aralıksa imza günü o güne etiştitirsin gibi.anlatabildimmi bilemedimdilağine bağlı derken suhanım az biraz açar mısın anlamadııı![]()
yok tatlım ya başında biraz uzundu ama artık ezberledim çabuk oluyor benimki tut dakika bu seferyok ya 10 dakika sürmüyor.okurken kasılıyorum ben ama nedense.su gibi okuyamadım
evet canım70.000 okunacaktı diil mi ?
Canım konuyu bilmiyorum ama nediyecegimi bilemedim de şimdi sıkma canınıinş canımdün eve gittim birşeyim yok yemek yapıyorum biranda ağlama geldi.ondan beride toparlanmadım .sabah izin alayım işe gitmeyim dedim sonra evde kalrısam daha kötü olurum diye geldim.
bugun olunla son günüm son gecemdi.
bu hafta böyle gider takılma boşver bana
teşekkür ederimCanım konuyu bilmiyorum ama nediyecegimi bilemedim de şimdi sıkma canını![]()
zaman geçiyor bir yıl olacak sanırsam ya da geçti amann yaa
ocak gibi gelmişsin galibazaman geçiyor bir yıl olacak sanırsam ya da geçti amann yaa(
bilemedim.yanılmışta olabilirim belki aralıktıryok ya bir yılı geçmiş ay
muhabbete mi çok sora başlamışım acep ://