2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kızlar nasılsınız ya bende bi yaramaz çocuk halleri var iş yapmak istemiyorum ne alemdesiniz

kızlar nasılsınız ya bende bi yaramaz çocuk halleri var iş yapmak istemiyorum ne alemdesiniz
benimde modum düşük ya.yine ortak çalıştığım adamın gıcıklığına denk geldim.pazartesi yarım gün izin alacaktım annemlere gidecektim.kış bastırmadan 4 gün kalırım diyordum.bana demedi başka arkadaştan duydum hastaneden andevu almış.bana izin vermezler büyük ihtimal.yalan söyleyip zorunlu bir iş diye izin alabilirim ama onuda kendime yakıştıramıyorum.pufffffff

little dora dora kuzum gelmedin.naptın nettin.netten baktım okuduğum saçma şey değil demi durum.merak ettim seni kzuzucan

canım sen de dile getirsen vermezler mi yarım gün idare edilir ya

canım sen de dile getirsen vermezler mi yarım gün idare edilir ya
mutlaka biri olacak diyorlar her ofis için.haftaya gideceğim bende annemlere bu hafta çocuklarlarla bekli değişik bişeyler yaparız

mutlaka biri olacak diyorlar her ofis için.haftaya gideceğim bende annemlere bu hafta çocuklarlarla bekli değişik bişeyler yaparız
belki biraz da dinlenirsin canım
suhan yaa sizin orda kaplıca falan varmış tavsiye ettiğin bi otel falan var mı

selam kızlar.. sanırım çarşambaya daha bomba gelirim
cumartesi pazar full+full misafrirm var..
aman yarebbim
menüm 21 çeşit
aslında tam yarışma zamanı olacaktı
patlardım vallahi
bana kolaylık dileyin lütfen gerçekten yığınla misafir ağırlayacağım

yarın bakym gelebilirsem gelcem şirkete yoksa çarşambaya görüşürüz kızlar
neler olup bittiğini anlatırım

kızçeler selaaamm
nerelerdesiniz ay.. ses yok
herkes iyi mi onu deyiverin gari :)

günaydınlar.hanımlar yaklaşık iki hafta kadar olamayacağım.biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorum.öpüyorum çok.beferle görüşen olursa benden selam söylesin.dikkat edin kendinize.diyet bölümü içinde yediklerime içtiklerime ne kadar dikkat ederim bilmiyorum.şimdilik kaçıyorum ben

kuzum noldu yaa habersiz bırakma bizi
her ne olduysa sağlıkla sıhhatle ve güzelce atlatmanızı diliyorum

ufak bir merhaba diyip kaçıyorum
işe başladım
hafif grip olmuşum sanki yada yeni ilaca başladım yan etkisi olabilir.
sizleri çok seviyorum.

Önemli bir durum yoktur umarım,en kısa zamanda atlatırsın inşallah dertlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…