GÜNAYDIINNN
günaydın hanımlarGünaydınlar hanımlar
benimde modum düşük ya.yine ortak çalıştığım adamın gıcıklığına denk geldim.pazartesi yarım gün izin alacaktım annemlere gidecektim.kış bastırmadan 4 gün kalırım diyordum.bana demedi başka arkadaştan duydum hastaneden andevu almış.bana izin vermezler büyük ihtimal.yalan söyleyip zorunlu bir iş diye izin alabilirim ama onuda kendime yakıştıramıyorum.pufffffffkızlar nasılsınız ya bende bi yaramaz çocuk halleri var iş yapmak istemiyorum ne alemdesiniz
canım sen de dile getirsen vermezler mi yarım gün idare edilir yabenimde modum düşük ya.yine ortak çalıştığım adamın gıcıklığına denk geldim.pazartesi yarım gün izin alacaktım annemlere gidecektim.kış bastırmadan 4 gün kalırım diyordum.bana demedi başka arkadaştan duydum hastaneden andevu almış.bana izin vermezler büyük ihtimal.yalan söyleyip zorunlu bir iş diye izin alabilirim ama onuda kendime yakıştıramıyorum.pufffffff
mutlaka biri olacak diyorlar her ofis için.haftaya gideceğim bende annemlere bu hafta çocuklarlarla bekli değişik bişeyler yaparızcanım sen de dile getirsen vermezler mi yarım gün idare edilir ya
belki biraz da dinlenirsin canımmutlaka biri olacak diyorlar her ofis için.haftaya gideceğim bende annemlere bu hafta çocuklarlarla bekli değişik bişeyler yaparız
canıımm iyiyim canım ama evet ya bi koptuk sanki toparlanamadık haftaya da tatil falan yinekızçeler selaaamm
nerelerdesiniz ay.. ses yok
herkes iyi mi onu deyiverin gari :)
aynen çarşambaya toplaşırıs inşaallah :)canıımm iyiyim canım ama evet ya bi koptuk sanki toparlanamadık haftaya da tatil falan yine
kuzum noldu yaa habersiz bırakma bizigünaydınlar.hanımlar yaklaşık iki hafta kadar olamayacağım.biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorum.öpüyorum çok.beferle görüşen olursa benden selam söylesin.dikkat edin kendinize.diyet bölümü içinde yediklerime içtiklerime ne kadar dikkat ederim bilmiyorum.şimdilik kaçıyorum ben
canıımmm hoşgeldinufak bir merhaba diyip kaçıyorum
işe başladım
hafif grip olmuşum sanki yada yeni ilaca başladım yan etkisi olabilir.
sizleri çok seviyorum.
günaydınlar.hanımlar yaklaşık iki hafta kadar olamayacağım.biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorum.öpüyorum çok.beferle görüşen olursa benden selam söylesin.dikkat edin kendinize.diyet bölümü içinde yediklerime içtiklerime ne kadar dikkat ederim bilmiyorum.şimdilik kaçıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?