2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

günaydın hoşgeldin canım nasılsın neler yaptın toptan mı döndün bir anda gitmişşin
pazartesine inş tam girerim.karışık durumlardı.geçti genel anlamda.nasıl oldun.gözlüksüz yaşam nasıl

pazartesine inş tam girerim.karışık durumlardı.geçti genel anlamda.nasıl oldun.gözlüksüz yaşam nasıl
gel çünkü çok merak ettik seni sağlık ile ilgili bir şey olmasında gerisi hallolur.
alışmaya çalışıyorum daha çok ama çok net görmüyorum

gel çünkü çok merak ettik seni sağlık ile ilgili bir şey olmasında gerisi hallolur.
alışmaya çalışıyorum daha çok ama çok net görmüyorum
kesinlikle canım sağlıkda sıkıntı olmasında gerisi halloluyor bir şekilde zor yada kolay.zaman alırmıymış netleşme durumu

bundan yaklaşık iki yıl önce çok büyük bir darb yedim saygı duyduğum güvendiğim bir insandan.neyse sildim o şahsı.attığı kazığı bilmediğimi sanıyor hala.yılda bikaç kez karşılaşıyoruz.selam vermeye çalışıyor.gözlerinden okuyorum ama yaptığı şeyi.benzer şeyi yine yaşadım.biraz ağır atlattım ama çok şükür.peki güven ?

güven gitti mi sonrası çok zor.
peki tamamen çıkartamıyor musun canım?
seni tekrar burada görebilmek çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…