- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Ooo ben koptum diyordum ama siz de farklı değilsiniz sanırım.
Sağlık olsun gerisi boş ben hala uğraşıyorum hastalıkla.
Umarım herkescikler iyidir
nasıl oldun doram.sonuçların nasılOoo ben koptum diyordum ama siz de farklı değilsiniz sanırım.
günaydın hoşgeldin canım nasılsın neler yaptın toptan mı döndün bir anda gitmişşingünaydınn
Ooo ben koptum diyordum ama siz de farklı değilsiniz sanırım.
pazartesine inş tam girerim.karışık durumlardı.geçti genel anlamda.nasıl oldun.gözlüksüz yaşam nasılgünaydın hoşgeldin canım nasılsın neler yaptın toptan mı döndün bir anda gitmişşin
seninde canımherkesin kandili mübarek olsun öpüyorum hepinizi çok seviyorum
gel çünkü çok merak ettik seni sağlık ile ilgili bir şey olmasında gerisi hallolur.pazartesine inş tam girerim.karışık durumlardı.geçti genel anlamda.nasıl oldun.gözlüksüz yaşam nasıl
kesinlikle canım sağlıkda sıkıntı olmasında gerisi halloluyor bir şekilde zor yada kolay.zaman alırmıymış netleşme durumugel çünkü çok merak ettik seni sağlık ile ilgili bir şey olmasında gerisi hallolur.
alışmaya çalışıyorum daha çok ama çok net görmüyorum
40 GÜN sürer dedi yaklaşık .kesinlikle canım sağlıkda sıkıntı olmasında gerisi halloluyor bir şekilde zor yada kolay.zaman alırmıymış netleşme durumu
sağolasın canım çok şükürSUHAN canıımm çok merak ettik seni iyisin demi
güven gitti mi sonrası çok zor.bundan yaklaşık iki yıl önce çok büyük bir darb yedim saygı duyduğum güvendiğim bir insandan.neyse sildim o şahsı.attığı kazığı bilmediğimi sanıyor hala.yılda bikaç kez karşılaşıyoruz.selam vermeye çalışıyor.gözlerinden okuyorum ama yaptığı şeyi.benzer şeyi yine yaşadım.biraz ağır atlattım ama çok şükür.peki güven ?
beferiiimmm napıyosunlittle dora gelde zayıflat beni kuzucan durdu kilo vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?