2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

konu çok büyük değil canım anlatmaya bile değmez inanki ama böyle değişik oldu kendimi çok enerjik hissettiğim bir anda hiç beklenemdik bi şekilde iş döndü dolaştı bana kaldı ne diyim ama hani laf söyleyip daha da uzatacak mecalim yok naparsa yapsınlar kimse umrumda değil
bu arada bebbeğiim naptın sen öyle yaaa maşallah diyorum

kızlar size bir sorum var benim fırın çok kötü oldu yaa ne kadar uğraşsamda çıkmıyo lekeler ne yapsam ne etsem var mı bi fikri olan

orası senin içine sinememiş.ondadır muhtemelen şimdi yuvana dönünce daha bi içinden gelir yapmak.misafirlerde gitmiştir.oh mis.anne nasıl bu arada soracağım unutuyorum hep
aynen öle oldu suhanım... misafirler gitti.. ama daha halıları neyim sermedim.. haftaya diyorum bakym da.. komuşularda hbr salmış hayırlı olsuna geleceklermiş.. önümüzdeki hafta sonuna kabul ederim inşaallah..
anne iyi şükür... bir annesine bir evine mekik dokuyo.. idare ediyor be suhanım.. napsın işte ://

aynen umursama sürdürmeee yoksa sadece kendine eziyetle kalıyor.. her şey geçiyor amesia her şey...

kızlar size bir sorum var benim fırın çok kötü oldu yaa ne kadar uğraşsamda çıkmıyo lekeler ne yapsam ne etsem var mı bi fikri olan
güldal bimde satılıo öce kaynar su gezdir ıslak kalmasın çok ardına yağ sökücü bu güldalı bolca sık bekle on dk bekle sonra sil bak eser kalmayacak

güldal bimde satılıo öce kaynar su gezdir ıslak kalmasın çok ardına yağ sökücü bu güldalı bolca sık bekle on dk bekle sonra sil bak eser kalmayacak
inşallah rossman da domol var dediler hemen çıkarıyo falan yok fayda etmedi hani diyorum artık benden mi kaynaklı fırını ısıttım sıktım sil siil yok
bunu da deniycem canım sağolasın

beklemeyi unutma ama
sileceğin yerler sıcak olsun yalnız öle sık bol bol :)

akşam bişeyler yapacaz artık eşimle limoni olmasaydı senin kol kuvvetin iyidir deyip yardım isterdim ama şu an hiç bişey istemem
gerçi yarın da temizliğe bayan gelecek ama o da ince işlerde hiç iyi değil
kocişe gerek kalmıyor yaw :) heeçç minnet etme
ayy kadın demeyin bana ben kimseyi beğenmiyorum yaa ://

kocişe gerek kalmıyor yaw :) heeçç minnet etme
ayy kadın demeyin bana ben kimseyi beğenmiyorum yaa ://
malesef benimde içime sinmiyor wc falan ben hallediyordum önceden ama artık cidden çok yoruluyorum bütün haftasonum temizlik çamaşırla geçiyo dinlenemeden haftaya başlayınca da geriliyorum mesela cumartesi rahat rahat kahvaltı yapıp kahvemi içeyim sonra kolları sıvayayım diyorum ama o kahvaltıdan o kahveden hiiç tat alamıyorum niye çünkü aklımın bi köşesinde hep temizlik var başladıktan sonrası da malum sürekkli çamaşır as topla katla vs

ben biriktirmeden yapıyordum her daim yine bu evimde de başaldım gerçekten her yere yetiyorum sonucunda :)
akşamdan akşama bir yer psikolojik durumuna göre 2 hatta 3-5 yer sabah çıkmadan bir yarım saat erken kalkman o kadar etkili ki.. dene bk azdan azar ara ara yap sonra da alışkanlık haline geliyo istemsiz de yaparsın :)

evet
o erken kalkma işini yapmak istiyorum ama tatilden döndüğümüzden beri yataktan sürünerek kalkıyorum

platinium bulaşık deterjanı dok biraz bekle.sil canım. bi dene

ben bunu yapmak isterdim ama kv ile çocuklar girilmedik yer pisletmedik nokta bırakmıyor.akşam bi geliyorum heryer her yerde puffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…