bende açılmıyo canım hangi şarkısabah sabah dönderip dönderip diliyorum
konu çok büyük değil canım anlatmaya bile değmez inanki ama böyle değişik oldu kendimi çok enerjik hissettiğim bir anda hiç beklenemdik bi şekilde iş döndü dolaştı bana kaldı ne diyim ama hani laf söyleyip daha da uzatacak mecalim yok naparsa yapsınlar kimse umrumda değilhayırlı sabahlar olsun :)
amesia ne oldu ay
dün akşam erzak dolabımı düzenledim harika oldu yaw :)
temizliğin gözünü seveyim bir de evimin her yerini seveyim.. geniş geniş yerleşiyorum her şeyi severek yapıyorum.. ya RABBİM' e ne kadar şükür etsem az valla.. sonsuzlarca kez şükürler olsunbu sabah da ütü yapıp geldim az az çok çok bundan sonra böle yapcam kaç yaparsam hiç yapmamaktan iyi valla..
yarısı bitti.. akşam da kalanı haletcem oh mis
bulaşık mak. yerleştirdim, kocişe kahvaltı hazırladım..
anam sormayın accayip marifetli gördüm kendimi :)
aynen öle oldu suhanım... misafirler gitti.. ama daha halıları neyim sermedim.. haftaya diyorum bakym da.. komuşularda hbr salmış hayırlı olsuna geleceklermiş.. önümüzdeki hafta sonuna kabul ederim inşaallah..orası senin içine sinememiş.ondadır muhtemelenşimdi yuvana dönünce daha bi içinden gelir yapmak.misafirlerde gitmiştir.oh mis.anne nasıl bu arada soracağım unutuyorum hep
aynen umursama sürdürmeee yoksa sadece kendine eziyetle kalıyor.. her şey geçiyor amesia her şey...konu çok büyük değil canım anlatmaya bile değmez inanki ama böyle değişik oldu kendimi çok enerjik hissettiğim bir anda hiç beklenemdik bi şekilde iş döndü dolaştı bana kaldı ne diyim ama hani laf söyleyip daha da uzatacak mecalim yok naparsa yapsınlar kimse umrumda değil
bu arada bebbeğiim naptın sen öyle yaaa maşallah diyorum
erol evgin ateşle oynama :)bende açılmıyo canım hangi şarkı
güldal bimde satılıo öce kaynar su gezdir ıslak kalmasın çok ardına yağ sökücü bu güldalı bolca sık bekle on dk bekle sonra sil bak eser kalmayacakkızlar size bir sorum var benim fırın çok kötü oldu yaa ne kadar uğraşsamda çıkmıyo lekeler ne yapsam ne etsem var mı bi fikri olan
inşallah rossman da domol var dediler hemen çıkarıyo falan yok fayda etmedi hani diyorum artık benden mi kaynaklı fırını ısıttım sıktım sil siil yokgüldal bimde satılıo öce kaynar su gezdir ıslak kalmasın çok ardına yağ sökücü bu güldalı bolca sık bekle on dk bekle sonra sil bak eser kalmayacak
akşamı sabırsızlıkla bekliyorum :)bu harika bişi bak gör ışıl ışıl ediyor :)
akşam bişeyler yapacaz artık eşimle limoni olmasaydı senin kol kuvvetin iyidir deyip yardım isterdim ama şu an hiç bişey istemembeklemeyi unutma ama
sileceğin yerler sıcak olsun yalnız öle sık bol bol :)
kocişe gerek kalmıyor yaw :) heeçç minnet etmeakşam bişeyler yapacaz artık eşimle limoni olmasaydı senin kol kuvvetin iyidir deyip yardım isterdim ama şu an hiç bişey istemem
gerçi yarın da temizliğe bayan gelecek ama o da ince işlerde hiç iyi değil
malesef benimde içime sinmiyor wc falan ben hallediyordum önceden ama artık cidden çok yoruluyorum bütün haftasonum temizlik çamaşırla geçiyo dinlenemeden haftaya başlayınca da geriliyorum mesela cumartesi rahat rahat kahvaltı yapıp kahvemi içeyim sonra kolları sıvayayım diyorum ama o kahvaltıdan o kahveden hiiç tat alamıyorum niye çünkü aklımın bi köşesinde hep temizlik var başladıktan sonrası da malum sürekkli çamaşır as topla katla vskocişe gerek kalmıyor yaw :) heeçç minnet etme
ayy kadın demeyin bana ben kimseyi beğenmiyorum yaa ://
ben biriktirmeden yapıyordum her daim yine bu evimde de başaldım gerçekten her yere yetiyorum sonucunda :)malesef benimde içime sinmiyor wc falan ben hallediyordum önceden ama artık cidden çok yoruluyorum bütün haftasonum temizlik çamaşırla geçiyo dinlenemeden haftaya başlayınca da geriliyorum mesela cumartesi rahat rahat kahvaltı yapıp kahvemi içeyim sonra kolları sıvayayım diyorum ama o kahvaltıdan o kahveden hiiç tat alamıyorum niye çünkü aklımın bi köşesinde hep temizlik var başladıktan sonrası da malum sürekkli çamaşır as topla katla vs
o erken kalkma işini yapmak istiyorum ama tatilden döndüğümüzden beri yataktan sürünerek kalkıyorumben biriktirmeden yapıyordum her daim yine bu evimde de başaldım gerçekten her yere yetiyorum sonucunda :)
akşamdan akşama bir yer psikolojik durumuna göre 2 hatta 3-5 yer sabah çıkmadan bir yarım saat erken kalkman o kadar etkili ki.. dene bk azdan azar ara ara yap sonra da alışkanlık haline geliyo istemsiz de yaparsın :)
sıla erol evgin.ateşle oynamabende açılmıyo canım hangi şarkı
platinium bulaşık deterjanı dok biraz bekle.sil canım. bi denekızlar size bir sorum var benim fırın çok kötü oldu yaa ne kadar uğraşsamda çıkmıyo lekeler ne yapsam ne etsem var mı bi fikri olan
ben bunu yapmak isterdim ama kv ile çocuklar girilmedik yer pisletmedik nokta bırakmıyor.akşam bi geliyorum heryer her yerde puffffffffffben biriktirmeden yapıyordum her daim yine bu evimde de başaldım gerçekten her yere yetiyorum sonucunda :)
akşamdan akşama bir yer psikolojik durumuna göre 2 hatta 3-5 yer sabah çıkmadan bir yarım saat erken kalkman o kadar etkili ki.. dene bk azdan azar ara ara yap sonra da alışkanlık haline geliyo istemsiz de yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?