Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnngunaydın kızlar kolay gelsın herkese
oynuyorlar.sabah çıkarken zorladı büyük.eşim iş için bu hafta şehir dışında.onun yokluğunda baya duygusallaşıyor.rahat bi on dakika ikna etmeye çalıştım yoksa göndermiyor işe.Bebeler napıyor? :))
günaydın.nasılsıngunaydın kızlar kolay gelsın herkese
Günaydınnn
ıyıyım sagolun sızler nasılsınız ?günaydın.nasılsın
günaydın demetriagünaydınlar..
ben iyi.işletme mezunuyum benıyıyım sagolun sızler nasılsınız ?
kızlar sız hangı bolumlerden mezunsunuz
bende bu yıl Çeko mezunu olucam ,ben iyi.işletme mezunuyum ben
özelde her türlü gideri var diye biliyorum.bide kpssye girip bakanlıkların personel alımlarını takip et derimbende bu yıl Çeko mezunu olucam ,
bızım gırebılecegımız hangı sınavlar var bılıyormusunuz ?
netten baktım kafam karıstı
oynuyorlar.sabah çıkarken zorladı büyük.eşim iş için bu hafta şehir dışında.onun yokluğunda baya duygusallaşıyor.rahat bi on dakika ikna etmeye çalıştım yoksa göndermiyor işe.
Günaydın :)günaydınlar..
Nereden takıp edebılırım , bu konulardan hıc anlamıyorum =(özelde her türlü gideri var diye biliyorum.bide kpssye girip bakanlıkların personel alımlarını takip et derim
ıyıyım sagolun sızler nasılsınız ?
kızlar sız hangı bolumlerden mezunsunuz
Okul Öncesını hangı unı de okuyorsun ?Benim de ilk bölümüm uluslararası ilişkiler şimdi mezun olacağım bölüm de okulöncesi öğretmenliği
Artık uzaktan eğitimle sadece 2 yıllık çocuk gelişimi veriyorlar. Ben örgün okuyorum. Üniyi özelden atıyorum :))Okul Öncesını hangı unı de okuyorsun ?
Uzakdan eğitim mi
Süper valla , esını de tebrık ettım bazıları karsı cıkıyorArtık uzaktan eğitimle sadece 2 yıllık çocuk gelişimi veriyorlar. Ben örgün okuyorum. Üniyi özelden atıyorum :))
pompilim nedir diğer sayfalarda açıklaması varsa okumaya üşendim.