2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Kızlar dün sabah kv dan diye yatak odamıza daldı kalkın hadi diye. Misafir olarak bir gece kalmaya gelmiş ki halbu ki ben davet ettim birde aptal kafam . Kadından buz gibi soğudum. Canım aşırı aşırı aşırı sıkkın. Yani bu gün hiç pompili değilim. :mad::KK57:Bir şey söyleyemediğim için içim içimi yiyor ve dünden beri hala sinirimi üzerimden atamadım.

Kızlar dün sabah kv dan diye yatak odamıza daldı kalkın hadi diye. Misafir olarak bir gece kalmaya gelmiş ki halbu ki ben davet ettim birde aptal kafam . Kadından buz gibi soğudum. Canım aşırı aşırı aşırı sıkkın. Yani bu gün hiç pompili değilim. :mad::KK57:Bir şey söyleyemediğim için içim içimi yiyor ve dünden beri hala sinirimi üzerimden atamadım.

yuhhh diyorum
hiçmi düşünce olmaz bunlarda yaa
sinirlenme biyerde bişekilde denk gelir söylersin içindekileri
kaç yaşına gelmiş odaya nasıl gireceğini öğrenememiş..

bugün sendrom yaşayan bitek benmiyim?
pazartesi günleri hiç çekmiyor ve çok halsiz oluyorum nedense
iş arkadaşlarım demetria hanım siz pzt günleri işe gelmeyin modunuz çok düşük diyolar :KK43:

bugün sendrom yaşayan bitek benmiyim?
pazartesi günleri hiç çekmiyor ve çok halsiz oluyorum nedense
iş arkadaşlarım demetria hanım siz pzt günleri işe gelmeyin modunuz çok düşük diyolar :KK43:
yok ben iyiydim bugün.modum düşmeye başlayınca toparlıyorum kendimi

Günaydın pompilişler :deli:
ben bu aralar yokum
biraz kpss bakıyorum internetten özet video vs..
bu sene artık olmaz da 75 + alıp zabit katipliğine başvurmak istiyorum inşallah.
eğer barajı geçersem katip olma sansım bayağı yüksek :nazar: malum adam lazım sağlam
sanırsam adanadan olacak gibi :halay: adanalı olabilirim belki :KK53:
ama benm 75+ almam lazım keşke daha önce baksaydm inşallah 1 ay kaldı o puanı alabilirim
türkçe+ tarih+ biraz geometri + biraz güncel bilgiler derken En Büyük KK
almam lazım len katip olacağım ben olmalıyım :bicak:

ben bu aralar yokum
bu sene artık olmaz da 75 + alıp zabit katipliğine başvurmak istiyorum inşallah.
eğer barajı geçersem katip olma sansım bayağı yüksek :nazar: malum adam lazım sağlam
ama benm 75+ almam lazım keşke daha önce baksaydm inşallah 1 ay kaldı o puanı alabilirim
hakkında hayırlısı olsun canım arada uğra.soru olursa matematik at burdan bakarız

Bu bir kaç kez bana da oldu. Acaba neden bu kadar rahat hissediyorlar bu konuda? Erkek annesi oldukları için mi? Ben çok utanmış ve kızmıştım. Eşim konuşmuştu annesiyle sonra

ben bu aralar yokum

Kolay gelsin canımm:KK200:

iidir canım nolsun.uğraşıyoz.kızlar dağıldı eclips çok girmicekmiş artık

Olsun mola verdikçe gelir onlar :)) Çok güzel muhabbet var burada. Ben okul yüzünden uğrayamıyorum bazen ama müsait olur olmaz hemen girmek size bakmak istiyorum

Olsun mola verdikçe gelir onlar :)) Çok güzel muhabbet var burada. Ben okul yüzünden uğrayamıyorum bazen ama müsait olur olmaz hemen girmek size bakmak istiyorum
ara arada olsa devam edelim bence.banada iyi geliyor burası

X