- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
aa yok artık. sende mi?bu gün herkesin üzerinde bi sıkıntı var.bizde onu konuşuyorduk.iki gündür baş ağrısı çekiyoruz ya
havalardanmı ki acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa yok artık. sende mi?bu gün herkesin üzerinde bi sıkıntı var.bizde onu konuşuyorduk.iki gündür baş ağrısı çekiyoruz ya
bende öyleyimm bunalıma girdim iyice başımın ağrısı bir diniyor yine başlıyorsabah işe geç geldim kalkamadım gözlerimin ve başımın ağrısından düşünün
gözlerim sanki bulanık görüyo başım ağrıyo üstümde bir ağırlık
biran önce akşam olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
kafanıza hiç bişeyi takmayın....nasılsa bu hayattan canlı çıkamayacağız :)bende öyleyimm bunalıma girdim iyice başımın ağrısı bir diniyor yine başlıyor
aynı hislerdeyim.sanki ben yazdımsabah işe geç geldim kalkamadım gözlerimin ve başımın ağrısından düşünün
gözlerim sanki bulanık görüyo başım ağrıyo üstümde bir ağırlık
biran önce akşam olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
dolunaydan dolunaydanhavalardanmı ki acaba
hoşgeldin kuzu.nasılsınben geldim kızlar napıonuz
bekarım , calısıyorum aöf son sınıfım bu sene .evlimisin.çoluk çocuk varmı
diyettemisin kuzu.kendinmi yapıyorsun.walla bilmiyorum niye böyle oldum
acaba diyorum diyetten mi
hamd olsun canım sizler neler yapıyorsunuzhoşgeldin kuzu.nasılsın
ne okuyorsunbekarım , calısıyorum aöf son sınıfım bu sene .
nolsun dolunayın etkilerine bakınıyordum.kolun nasılhamd olsun canım sizler neler yapıyorsunuz
kolum dün gece gene çok ağrıdı canım yanolsun dolunayın etkilerine bakınıyordum.kolun nasıl
2 yıllık bankacılık ve sıgortacılık bıtırdım .. sımdı 4. senem Çeko ya tamamlıyorum ..ne okuyorsun
kortizon biraz sıkıntı ama napacan ağrını dindirir en azından.kolum dün gece gene çok ağrıdı canım ya
bilmiyorum ne olacak cumartesi kont gidicem bakalım beşki kortizon iğnesi varmış
onu yaparsa doktor iyi gelebilir.
evet ben evliyim iki kuzum var.2 yıllık bankacılık ve sıgortacılık bıtırdım .. sımdı 4. senem Çeko ya tamamlıyorum ..
sız evlımısınız
işte çeresizlik insana neler yaptırıyorkortizon biraz sıkıntı ama napacan ağrını dindirir en azından.
Allah bagıslasın :)evet ben evliyim iki kuzum var.
ikdisadi ve idari bilimler fakultesinemi bağlı oluyor
ben de hamileyken almıştım mecburiyetten.işte çeresizlik insana neler yaptırıyor
amin canım tşkler.kayınvalidem bakıyor sağolsunAllah bagıslasın :)
evet ıktısadı ve ıdarı bolumlere baglı ..
cocuklara kım bakıyor