bu küçük düşün büyük olsun topiği ne amaçlainsanların geyik yapası yok zaariçleri geçmiş
iki gündür bakıyorum.birikim,çok para harcamama işte indirimler falan fıstık,normal günlük sohpet.bu küçük düşün büyük olsun topiği ne amaçlabaktm anlayamadım özet geç
hmm bizim gelirimiz zaten düşük olduğu için sanırım bana faydalı olmaz gibi ben zaten hep indirmden alıyorumda: 27:iki gündür bakıyorum.birikim,çok para harcamam işte indirimler falan fıstık
kim kız ben mi o niyebu arada her koton reklamında sen aklıma geliyorsun
esma falan okunuyo gelirle ne alaka.sayfanın başına bak konu sahibi su şişesini kumbara yapmış neler neler biriktirmiş küçük düşünhmm bizim gelirimiz zaten düşük olduğu için sanırım bana faydalı olmaz gibi ben zaten hep indirmden alıyorumda: 27:
ben bidaha bakaym o zamanesma falan okunuyo gelirle ne alaka.sayfanın başına bak konu sahibi su şişesini kumbara yapmış neler neler biriktirmiş küçük düşün
ha öylemiymiş ne biliyim farkında değilim kiprofilindeki kız değilmi o
bak bak kuzumben bidaha bakaym o zaman
başımda felaket ağrıyor dün akşamdan bu yana geçmedi yabak bak kuzum
başımda felaket ağrıyor dün akşamdan bu yana geçmedi ya
sıkılıyorummmmmmm
sıkılıyoruz
sıkılıyorlar
sıkılıyor
Geçmiyor bacım geçmedi mi bu migren belası ya.. perişan oldumbenimde ağrıyor dünden beri.sabah ilaç içtim hala ağrıyor
bende minoset içtim.gece viks sürüp uyudumGeçmiyor bacım geçmedi mi bu migren belası ya.. perişan oldum
arveles içtim şimdi biraz dindirdi
dolunayın etkismidir ne üstümde de bi ağırlık.hoş geldin buaradaGunaydın canlar .
Benımde basım cok agrıyor sersem gıbıyım
hosbuldum nasılsınız ?dolunayın etkismidir ne üstümde de bi ağırlık.hoş geldin buarada
iyi olmaya çalışıyorum.olabilir.baya etkiledi. ama sersem gibiyimhosbuldum nasılsınız ?
havalar gecıs donemınde oldugu ıcın mıgren hemen hıssettırıyor kendını malesef
bende aynı durumdayım,iyi olmaya çalışıyorum.olabilir.baya etkiledi. ama sersem gibiyim
bitki çayımı içsem napsam.yemeğe çıkacam birazdan yemekten sonra içeyim.seninle daha önce yazışmışmıydık.mesleğin nedirbende aynı durumdayım,
sabah ıse gec kaldım