- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Yok yok bişey olmuyor bu bi dalga yayılarak devam ediyorKizlar o benden sogumasa da ben ondan soguyacagim galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok bişey olmuyor bu bi dalga yayılarak devam ediyorKizlar o benden sogumasa da ben ondan soguyacagim galiba
Ehehehe bilmem ne yicez diye msj atmis simdienişte akşamı zor edeceğe benziyor
benzinden kasıt ne onu öğrenBenzin mi lazim diyo bi de yaa
önce soğuyacak gibi oluyorsun sonra geçiyor merak etmeKizlar o benden sogumasa da ben ondan soguyacagim galiba
Hoş bulduk buranın amacı nedirselam canım hoşgeldin
Ayy Allahim...
Benimki damarlarinda pompili kanı taşıyor
Ne haber pompilim yazdim...
Çay içiyorum gülüm yazmış...
Bunuda mı gorecekti bu gözler
çalışıyorum dedi.sen napıyorsun dedi bende çalışıyorum dedim. bilse pompiğin geyiğin dibine vuruyorumUtanıyor bence biraz daha devam et ponçikleşecek
Sencebenzinden kasıt ne onu öğren
neler görecek daha başlangıç dahaAyy Allahim...
Benimki damarlarinda pompili kanı taşıyor
Ne haber pompilim yazdim...
Çay içiyorum gülüm yazmış...
Bunuda mı gorecekti bu gözler
Pompileşmeyenleri pompileştirme Darülşifası.Hoş bulduk buranın amacı nedir
Hoş bulduk buranın amacı nedir
benzinden kasıt ne onu öğren
yazmam cıkk. .Biz ayrılma esigindeyiz. Yazarsam dünyaları bagislayabilirsende at bakalım eşine ne gelecek
İşin rengi değişmeye başladı gadınlar tehlikeli sularda yüzüyorsunuz :)
Pompilim yazdım bir süre bakti sonra da gitti
Sihirli sözcüğümüz pompiliyi kullanarak kocamızın içindeki ponçiği açığa çıkarıp evde sınırsız bir şeberme,eğlenceli bir yuva yaratmak
Koltukta oturuyordu telefona bakıyordu. Günün nasıl geçti pompitoşkom dedim. Hafif gülümseyerek yüzüme baktı bi 4 saniye. Sonra ne, bir daha söyler misin dedi. Pom-pi-toş-kom dedim. Gülerek bunu duymasam daha iyi geçebilirdi, dedi. Sonra bende güldüm. Hala gülümseyerek iyi misin falan dedi. Gülerek odaya kaçtım ben. O da benden iyisin diye bağırdı gülerek.
Sonra şaka yaptım bebeğim, ilk ve sondu bu dedim. Bence de bu evin dışına çıkmasın dedi
İyi güldük gece gece Bazen çocuklaşıyoruz ikimizde
En sinir olduğum şey bakıp yazmaması :)Ben ama kime diyorumm? Diye utanan smiley atmıştım cevap alamayınca