Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Su anda bu gurpta aşılama olup tutan yok demi Kizlar tutma oranı çok düşük çok bel bağlamasam mi diye düşünuyorum yarın sabah benimde aşılama olacak ama sanki umidim kalmadı gibi
pozitif sonuç alan arkadaşlarımız var canım ama genel olarak normal ilişkiden farkı yokmuş aşılamanın

bilmiyorum aynı doktor mu ama arkadaşım da eskişehir acıbademde bi bayana gidiyordu para kazanmak için oyalıyo beni diye bıraktı orayı. Tutma oranı düşük bi yöntem malesef.

Kızlar benimde aşılamanın 11.günü hiç bir belirtim yok sabah çok kararsız kaldım kan veremeye gitme konusunda ama gitmedi ayaklarım umudum kalmamış sanırım.
Bunda da olmadıysa büyük bi şehire gitcem İstanbul Ankara İzmir gibi tüm testlerimi rahim filmimi sil baştan yaptırıcam. Hsg sonucumda doğuştan unicornuat uterus(tek boynuzlu rahim) olduğumu söylediler. Hamile kalmaya engel değil ama erken doğum ve düşük riski çok yüksek dediler. Ama ben hamile de kalamıyorum bence göremedikleri başka bi durumda var..

Merhaba canim ayni gun asilama olmusuz.Benim doktorum 3 unde kan vermek icin cagrdi tam 15 gun sonra ins güzel sonuclar alirz
sizin de mi 11.günü inşallah güzel haberler alalım :) Doktorunuz yumurtanız çatladı mı diye kontrol etti mi acaba iğne sonrası aşılama öncesi? Bir de herhangi belirtiniz var mı?

bilmiyorum aynı doktor mu ama arkadaşım da eskişehir acıbademde bi bayana gidiyordu para kazanmak için oyalıyo beni diye bıraktı orayı. Tutma oranı düşük bi yöntem malesef.
bayan değil benim dr um severek te gittiğim biriydi ama 4 au femara kullandırıp takip etmemesi beni olumsuz düşündürüyor artık bıraktım bu ay gitmem gerek normalde gitmeyeceğim

bence hepimiz çok stres yapıyoruz aklımızdan bir an çıkaramıyoruz bütün herşey bundan kaynaklı ama nasıl düşünmeden yapılacak bilmyiorum

Kızlar ben dün dayanamadım test yaptım aşılamanın 7. Günü iğnenin 9. Günü kan sonucum 2,36 çıktı iğnenin etkisi geçmiş. Hepimize fikir olsun. Yükselir mi acaba merak ediyorum.

Merahabalar, ben de Bu ay aşılama yaptıracağım Allah nasip ederse. 1 yıl evvel 8 haftalık gebelik kaybım var. Pko hastasıyımm.75 lik fostimon iğne kullanıyorum adetimin 3. gününden itibaren.Bugun adetimin 7. günü iğnemi vurunmadan kontrolüm vardı sağda 9,5 mm solda 10.5 mm iki yumurta var.Daha önce hiç deneyimim olmadı.Sizce nasıl 4 kutu ilaca göre. Cuma gününe kadar yine 75 likle devam dedi doktor.

Canim benimde 4. Ignede yumurtam 9 mm idi. 4 gün daha vurdum 15mm oldu. Sonra 3 tane daha vurdum 21 mm oldu.. Toplamda 11 iğne ile 21 mm geldi

Arkadaşlar ben aşılamada snra ayın 20 beta hgc baktirdim sonuç 0 çıktı yani değerin 0 çıkması bana çok tuhaf geldi ve adet hala olmadım bu durumu yaşayan var mı yani değerim yükselir mi adet henüz daha olmadım ilaçlardan fln olabilir mi

Kızlar ben dün dayanamadım test yaptım aşılamanın 7. Günü iğnenin 9. Günü kan sonucum 2,36 çıktı iğnenin etkisi geçmiş. Hepimize fikir olsun. Yükselir mi acaba merak ediyorum.
tebrik ederim hayırlı olsun inş. yükselecğeine inanıyorumm:)
sanırım birkaç kutu daha kullanman gerekecek. Ni. herşey yolunda gider arkadşım.
Kızlar benimde tutmadı maalesef
Allahım hayırlısınız versin ibş.
biz yükseleceğini umut edelim regl günün nezamandı

20 ama hiç belirtisi yok adet için

20 ama hiç belirtisi yok adet için
benim adetim düzenlidir şaşmaz. çok nadirdir gün atması en son regl de 8 gün gecikti belirti yoktu üstelik idrar testi yaptım pozitif çıktı ikinci negatif çıktı. kan verdim 0 çıktı kandn sonra kabullenince durumu geldi ilaç kullanmak etkiliyor günlerini beklentide olmakta etkiliyor inş.seninki ben gibi olmaz

Kızlar bugün aşılama yaptırdım... Ama tam bi hüsran ve hayal kırıklığı daha önce spermde ileri hızlı hareketi yuzde 25 iken . bugün aşılama yaptığım merkez sıfır dedi.. Daha once testi baska bi hastanede yaptırmıştık... Nasil böyle birşey olabilir anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…