pozitif sonuç alan arkadaşlarımız var canım ama genel olarak normal ilişkiden farkı yokmuş aşılamanınSu anda bu gurpta aşılama olup tutan yok demi Kizlartutma oranı çok düşük çok bel bağlamasam mi diye düşünuyorum yarın sabah benimde aşılama olacak ama sanki umidim kalmadı gibi
Normal ilişkiden bi farkı yoksa neden o zaman bu kadar para döküp ugrastiriyirlarpozitif sonuç alan arkadaşlarımız var canım ama genel olarak normal ilişkiden farkı yokmuş aşılamanın
Allahım şu mübarek günlerde yüzünüü güldürsün inş. hayırlı sonuçlar alın.15 güm gçemek bilmez şimdi
evet kesinlikle katılıyorum size eskişehir acıbademe gidiyordum 9 aydır direk aşılama diye gititm ama 9 aydır beni oyalıyor son 4 ay femara kullandım fakat hiç takip yapmadı yumurtam büyüyormu çatlıyormu vs bakmadı dr mu çok sevmiştim ama çok kızgınım. şimdi bulunduğum şehirde başka dr gidiyorum. 4 yıldır olmuyornasılsa bir evladınız var diyorlar ağırdan alıyorlar yaws yaşım 37 3 olsun 5 olsun size ne
K Kader26 ile aynı gün aşılama oldunuz ikinizinde hayırlı haberleirnizi almak nasip olsun inş.
kıyamam Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inş. önümüzdeki maçlara bakacağız
üzülme lütfen elbet güzel hayırlı haberler olacaktır.
Aşılama ile devam edecek ben 4 yıldır uğraşıyorum neredeyse mikroçip ile aşılama yapacak dr um ço güveniyor ondan sonuç alacağına ama benim pek umudum yok anlam yüklemiyorum
sizin de mi 11.günü inşallah güzel haberler alalım :) Doktorunuz yumurtanız çatladı mı diye kontrol etti mi acaba iğne sonrası aşılama öncesi? Bir de herhangi belirtiniz var mı?Merhaba canim ayni gun asilama olmusuz.Benim doktorum 3 unde kan vermek icin cagrdi tam 15 gun sonra ins güzel sonuclar alirz
bayan değil benim dr um severek te gittiğim biriydi amabilmiyorum aynı doktor mu ama arkadaşım da eskişehir acıbademde bi bayana gidiyordu para kazanmak için oyalıyo beni diye bıraktı orayı. Tutma oranı düşük bi yöntem malesef.
Kızlar benimde aşılamanın 11.günü hiç bir belirtim yok sabah çok kararsız kaldım kan veremeye gitme konusunda ama gitmedi ayaklarım umudum kalmamış sanırım.
Bunda da olmadıysa büyük bi şehire gitcem İstanbul Ankara İzmir gibi tüm testlerimi rahim filmimi sil baştan yaptırıcam. Hsg sonucumda doğuştan unicornuat uterus(tek boynuzlu rahim) olduğumu söylediler. Hamile kalmaya engel değil ama erken doğum ve düşük riski çok yüksek dediler. Ama ben hamile de kalamıyorum bence göremedikleri başka bi durumda var..
Cnmmm saq olasinCanım benim umudunu yitirmeallah sana ce eşine sağlık versin olur inşallah tez vakit de
Canim benimde 4. Ignede yumurtam 9 mm idi. 4 gün daha vurdum 15mm oldu. Sonra 3 tane daha vurdum 21 mm oldu.. Toplamda 11 iğne ile 21 mm geldiMerahabalar, ben de Bu ay aşılama yaptıracağım Allah nasip ederse. 1 yıl evvel 8 haftalık gebelik kaybım var. Pko hastasıyımm.75 lik fostimon iğne kullanıyorum adetimin 3. gününden itibaren.Bugun adetimin 7. günü iğnemi vurunmadan kontrolüm vardı sağda 9,5 mm solda 10.5 mm iki yumurta var.Daha önce hiç deneyimim olmadı.Sizce nasıl 4 kutu ilaca göre. Cuma gününe kadar yine 75 likle devam dedi doktor.
Cnm sonuç 0 mi çıktı sende deKızlar benimde tutmadı maalesef
tebrik ederim hayırlı olsun inş. yükselecğeine inanıyorumm:)Kızlar ben dün dayanamadım test yaptım aşılamanın 7. Günü iğnenin 9. Günü kan sonucum 2,36 çıktı iğnenin etkisi geçmiş. Hepimize fikir olsun. Yükselir mi acaba merak ediyorum.
sanırım birkaç kutu daha kullanman gerekecek. Ni. herşey yolunda gider arkadşım.Merahabalar, ben de Bu ay aşılama yaptıracağım Allah nasip ederse. 1 yıl evvel 8 haftalık gebelik kaybım var. Pko hastasıyımm.75 lik fostimon iğne kullanıyorum adetimin 3. gününden itibaren.Bugun adetimin 7. günü iğnemi vurunmadan kontrolüm vardı sağda 9,5 mm solda 10.5 mm iki yumurta var.Daha önce hiç deneyimim olmadı.Sizce nasıl 4 kutu ilaca göre. Cuma gününe kadar yine 75 likle devam dedi doktor.
Kızlar benimde tutmadı maalesef
biz yükseleceğini umut edelim regl günün nezamandıArkadaşlar ben aşılamada snra ayın 20 beta hgc baktirdim sonuç 0 çıktı yani değerin 0 çıkması bana çok tuhaf geldi ve adet hala olmadım bu durumu yaşayan var mı yani değerim yükselir mi adet henüz daha olmadım ilaçlardan fln olabilir mi
20 ama hiç belirtisi yok adet içintebrik ederim hayırlı olsun inş. yükselecğeine inanıyorumm:)
sanırım birkaç kutu daha kullanman gerekecek. Ni. herşey yolunda gider arkadşım.
Allahım hayırlısınız versin ibş.
biz yükseleceğini umut edelim regl günün nezamandı
benim adetim düzenlidir şaşmaz. çok nadirdir gün atması en son regl de 8 gün gecikti belirti yoktu20 ama hiç belirtisi yok adet için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?