• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim eşimin degerlerinde sıkıntı çıktı. Ileri hareketlilik sıfir çıktı. Yikama sonrasi 10 oldu ama benim hiç umudum umidim yok. Biraz önce eşimin ısrarı ile kan verdim. 13. Günüm
Yaa islem gorunce acaba bizimki kac cikacak ya insallah kalirsin da bana umut olursun canim ❤️

Arkadaslar ben 14.gun erken gebelık testı yaptım negatıf sonuc gordum dedım ama bu sabah regle 1 gun kaldı sabah tualette peceteye tualtten sonra bı kac damla hafıf kırmızı kan geldı bı daha sıldım bıraz daha geldı bende hasta oldum sandım ama su saat ıtıbarı ıle bısey yok bugunde arefe belkı hasta olmusumdur kan testı versem dıye dusundum acılden ama yoksa dıye gıtmek te ıstemıyorum acıkcası yarına kadar bekleyecegım regl gelmesse gıderım ama regle 1 gun kala yerlesme kanaması olabılır mı acaba yada erken gebelık testınde negatıf olup kanda pozıtıf goren varmıdır kı umutlandım sımdı ay ıyıce kafayı yedım sanırım artık ılk cocugumda ıstemıstık ve olmustu olamayanlar ne sıkıntı cekıyorlarmıs yarabbım sen herkesın yardımcısı ol ne zormus ya
ben olsam aksam acile giderdim canim

Ege tarafında yaşıyorum canım ben dediğiniz yerler hep uzak bana. İstanbul İzmir ya da Bursa için önerisi olan varsa beklerim ama.. irenbe ve bahçeci arasında kaldık biz

Malatya da tek doktor tanırım
Tarık Göksel Gül
Benim aşılamam tutmazsa bu ay
Tekirdağ dan
Malatya ya Tarık hocaya gideceğim
Eylül ayı içinde
Zercan hanım Tarık bey uğraş hoca Denizhan hoca hepsi bir zaten sürekli görüşen insanlar ben zercan hanımın hastasıyım çok memnunum zaten Tarık beyle aynı hastane

Ege tarafında yaşıyorum canım ben dediğiniz yerler hep uzak bana. İstanbul İzmir ya da Bursa için önerisi olan varsa beklerim ama.. irenbe ve bahçeci arasında kaldık biz
Aşılama tutmaz ise tup bebek için arayışlara girdim ve 7 kere tüp bebek deneeyen biri bana istanbulda doktor önerdi. Gücün var ise ona git demişti. Prof suha sönmez.

İstanbul tüp bebek merkezi aret bey var benim.kuzenimin 10 yıl çocuğu olmadi once allah sonra da aret bey sayesinde simdi bir oğlu var dort yasinda bir de ikizleri oldu bir. Kiz bir erkek bir buçuk yasinda

Kızlar ya bende duruma göre şimdi tayinimiz çıktı bu doktorumla devam etmek nasip olmayacakta tayinimiz Kars a çıktı orada tekrar bu doktorumun tavsiye ettiği bir doktor var ona gideceğim süreç nasıl gösterir bilmem ama ben de Eylül Ekim gibi kış gelmeden tüp bebek dusunebilirim süreç leri çok merak ediyorum ama karar almadan da arastirmayayim diyorum fiyatlar genel olarak ne kadari buluyor acaba devlet araştırma hastanesi yada özel de ???

Kızlar ya bende duruma göre şimdi tayinimiz çıktı bu doktorumla devam etmek nasip olmayacakta tayinimiz Kars a çıktı orada tekrar bu doktorumun tavsiye ettiği bir doktor var ona gideceğim süreç nasıl gösterir bilmem ama ben de Eylül Ekim gibi kış gelmeden tüp bebek dusunebilirim süreç leri çok merak ediyorum ama karar almadan da arastirmayayim diyorum fiyatlar genel olarak ne kadari buluyor acaba devlet araştırma hastanesi yada özel de ???
Geçen ay antepte özel bi tüp bebek merkezinde yaptıran bi tanıdık 6 bine tüp bebek 4 binde iğne ve ilaçlara ödedim demişti. Yani 10 bin

Kızlar adete 4 gun var aşılamanın 10.günü erken gebelik testi silik çıktı kan 1.65 çıktı artma ihtimali var mıdır ☹

Back
X