Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar
- Konu Sahibi srplmtmtk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama catlatma ignesi klomen
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Mayıs 2019
- 246
- 222
- 53
- 36
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Allah hayırlı eylesin canımKızlar bugün aşılamam var hastanedeyim su an bana dua edin lutfen
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Canım ne yaptın verdin mi kanInşallah canım ama sanmıyorum sonucu alır almaz yazarım
Ben 19 mayısta asılama oldum 3 gun var regle gögüslerın agrıması hassaslasması dısında hıcbır belırtı yok ıkı defa erken gebelık testı yaptım bı 1 hafta kala bırde 4 gun kala adete ama negatıf cıktı sanırım tutmadı yas 39 bır cocugum var ama ıkıncısını ıstedık hayırlısı ıse olsun deılse olmasın zaten...erken gebelık testı adı ustunde ama ne kadr guvenılır bılemem bazıları erken gebelık testıde olsa adetın gecmeden kesın sonuc alamassın dıyorlar dogru belkı ama bıcok kısı pozıtıf sonucu gordugunu soyluyor.1 hafta kalsa dahı ben pozıtıfı gordum dıyenler var ee hal boyle olunca benımde umutlarım kırılıyor.allah tum ısteyenlere versın ılkonce hıc cocugu olmayanlara benden once versın ınsaalh allah omur versın benım cocugum var zaten olmayanlara yurekten dua edıyorum ınsallh allh kucagınızı doldursun amin..
- 24 Mayıs 2019
- 246
- 222
- 53
- 36
amin canım benim cümlemizinki. Benide eklermisin listeye gerçi hazirana denk geldim ben amaAllah hayırlı eylesin canım ❤
Merhaba kizlar. Ben yeniyim ama 4 aydan fazla size takibediyorum. Persembe gunu asilama yaptim. InsaAllah tutar. Ilk defa yaptik. Gecen sene temmuzde kurtaj oldum sonra pko cikti ve ondan berri urasiyorz. Bir kac soru sizinle paylasmdan one soylemek bir sey istiyorum.
1. InsaAllah Kim asilama yapti tutacak. Insallah kocaklarimiz Allah doldursun.
2. Ben yabanci gelniyim turkcem bir acayip anlarsaniz insaAllah.
Simdi sorulara geciyorum.
1. Persembe asilama yaptim ve dun gece iliskin yapin doktor dedi amaaa benim esi eger doktor soyledi yapin yapamiyor strese giriyor- simdi bu sorun cikar mi? Sizce
2. Progesteron hormone (protex 25mg) aliyorum gobekten siz aliyordunuz mu?
1. Persembe asilama yaptim ve dun gece iliskin yapin doktor dedi amaaa benim esi eger doktor soyledi yapin yapamiyor strese giriyor- simdi bu sorun cikar mi? Sizce
Merhaba kizlar. Ben yeniyim ama 4 aydan fazla size takibediyorum. Persembe gunu asilama yaptim. InsaAllah tutar. Ilk defa yaptik. Gecen sene temmuzde kurtaj oldum sonra pko cikti ve ondan berri urasiyorz. Bir kac soru sizinle paylasmdan one soylemek bir sey istiyorum.
Malesef canım gebelik olmamış sonuç olumsuzCanım ne yaptın verdin mi kan
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Hayırlısı olsun canım inşallah bi dahaki sefere pozitif i görürsün inşallahMalesef canım gebelik olmamış sonuç olumsuz
- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
Sen ne guzelsin oylee bende sen gibiyim 1 evladım var 37 yaşındayım hakkımızda hayırlısı olsun ins 2.asilamam ama içimde çok umut yok açıkçası mikroçip ile aşılama yaptı dr um cok umutlu ama neyse hayırlısıBen 19 mayısta asılama oldum 3 gun var regle gögüslerın agrıması hassaslasması dısında hıcbır belırtı yok ıkı defa erken gebelık testı yaptım bı 1 hafta kala bırde 4 gun kala adete ama negatıf cıktı sanırım tutmadı yas 39 bır cocugum var ama ıkıncısını ıstedık hayırlısı ıse olsun deılse olmasın zaten...erken gebelık testı adı ustunde ama ne kadr guvenılır bılemem bazıları erken gebelık testıde olsa adetın gecmeden kesın sonuc alamassın dıyorlar dogru belkı ama bıcok kısı pozıtıf sonucu gordugunu soyluyor.1 hafta kalsa dahı ben pozıtıfı gordum dıyenler var ee hal boyle olunca benımde umutlarım kırılıyor.allah tum ısteyenlere versın ılkonce hıc cocugu olmayanlara benden once versın ınsaalh allah omur versın benım cocugum var zaten olmayanlara yurekten dua edıyorum ınsallh allh kucagınızı doldursun amin..
- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
Amin amin :) inşallah sorun olmaz aynı durumu bende yaşadım kızdım birsuru eşime nasip artikMerhaba kizlar. Ben yeniyim ama 4 aydan fazla size takibediyorum. Persembe gunu asilama yaptim. InsaAllah tutar. Ilk defa yaptik. Gecen sene temmuzde kurtaj oldum sonra pko cikti ve ondan berri urasiyorz. Bir kac soru sizinle paylasmdan one soylemek bir sey istiyorum.
Inşallah bu sefer tutar hayırlı haberlerini alırız insallahKızlar aşılama ya gidiyoruzdua bekliyorum herkesten 12 gibi olurum inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar inşallah ❤
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
İnşallah canım hepimiz o güzel haberi alırız inşallahInşallah bu sefer tutar hayırlı haberlerini alırız insallah
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Canım öncelikle asilaman hayırlı uğurlu olsun eşiniz i de çok bunaltmamaya çalışın zaten aşılama dan sonra garanti altına almak için ilişki yazıyorlar kesin olması gerekmiyor tabi imkani olanlar mutlaka denilenleri yapsınMerhaba kizlar. Ben yeniyim ama 4 aydan fazla size takibediyorum. Persembe gunu asilama yaptim. InsaAllah tutar. Ilk defa yaptik. Gecen sene temmuzde kurtaj oldum sonra pko cikti ve ondan berri urasiyorz. Bir kac soru sizinle paylasmdan one soylemek bir sey istiyorum.
Sen ne guzelsin oylee bende sen gibiyim 1 evladım var 37 yaşındayım hakkımızda hayırlısı olsun ins 2.asilamam ama içimde çok umut yok açıkçası mikroçip ile aşılama yaptı dr um cok umutlu ama neyse hayırlısı