• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benım bugun 14. Gunumdu asılamadan sonra sabah test yaptım malesef negatıf cıktı canım ınsallh senın pozıtıf cıkar evet hayırlısı olsun hakkımızda
Oy çok üzüldüm :( Allah'ım hakkımızda hayırlısı ni nasip etsin zamanı var demekki daha uzmeyin kendinizi

Ben psikopata bağladım yanlız kaldığımda gobegimi sevip bebek var gibi konuşuyorum :anneadayı::anneadayı: tutunsunlar mucadele etsinler bize güç katsinlar büyük bir aile olalım diye konuşuyorum yıkım büyük olacak biliyorum ama engel olamıyorum kendime hemde ikiz mis gibi konuşuyorum puhaha.

Ben psikopata bağladım yanlız kaldığımda gobegimi sevip bebek var gibi konuşuyorum :anneadayı::anneadayı: tutunsunlar mucadele etsinler bize güç katsinlar büyük bir aile olalım diye konuşuyorum yıkım büyük olacak biliyorum ama engel olamıyorum kendime hemde ikiz mis gibi konuşuyorum puhaha.
inan bende ayniyim aşılama yaptırdım diye kendimi hamile zannediyorum 😂😂 ne olacak bu halimiz

Pozitif enerji güzeldir canım 😊❤️🙏

Benım bugun 14. Gunumdu asılamadan sonra sabah test yaptım malesef negatıf cıktı canım ınsallh senın pozıtıf cıkar evet hayırlısı olsun hakkımızda
Canım benim ya üzülme inşallah hayırlı zamani vardır inşallah 🙏🤗❤️

Kızlar aşılamadan hiç olumlu sonuç alan yok mu aramızda? :/ ben tüp bebek merkezleriyle görüşmeye başladım var mı önerdiğiniz duyduğunuz bir yer?

Kızlar aşılamadan hiç olumlu sonuç alan yok mu aramızda? :/ ben tüp bebek merkezleriyle görüşmeye başladım var mı önerdiğiniz duyduğunuz bir yer?
Benimde büyük ihtimal negatif olacak. 12. Günüm merak ettim idrar testi yaptirdim negatif. Bizde tup bebek merkeziyle konuşmayı düşünüyoruz. Bize antep yakın olduğu için oraya gidecez

Arkadaslar ben 14.gun erken gebelık testı yaptım negatıf sonuc gordum dedım ama bu sabah regle 1 gun kaldı sabah tualette peceteye tualtten sonra bı kac damla hafıf kırmızı kan geldı bı daha sıldım bıraz daha geldı bende hasta oldum sandım ama su saat ıtıbarı ıle bısey yok bugunde arefe belkı hasta olmusumdur kan testı versem dıye dusundum acılden ama yoksa dıye gıtmek te ıstemıyorum acıkcası yarına kadar bekleyecegım regl gelmesse gıderım ama regle 1 gun kala yerlesme kanaması olabılır mı acaba yada erken gebelık testınde negatıf olup kanda pozıtıf goren varmıdır kı umutlandım sımdı ay ıyıce kafayı yedım sanırım artık ılk cocugumda ıstemıstık ve olmustu olamayanlar ne sıkıntı cekıyorlarmıs yarabbım sen herkesın yardımcısı ol ne zormus ya

Benimde büyük ihtimal negatif olacak. 12. Günüm merak ettim idrar testi yaptirdim negatif. Bizde tup bebek merkeziyle konuşmayı düşünüyoruz. Bize antep yakın olduğu için oraya gidecez
Aşılama mı olmustun canim sen benime esimde sorun vardi merak ettim

Malatya da tek doktor tanırım
Tarık Göksel Gül
Benim aşılamam tutmazsa bu ay
Tekirdağ dan
Malatya ya Tarık hocaya gideceğim
Eylül ayı içinde
Canim işine karışmak gibi olmasın. Bi yakinim malatya da uğraş bey varmış ona gidiyor.. Memnunum diyordu. İstersen onu da araştır. Sonuçta paramız çok gidiyor...

Back