2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Himm olabilir canim kimden ne duysak yapmaya çalışıyoruz iste ilk hamilelik olunca :KK66:
:KK48: benim 3 olunca evet tecrübeliyim diyebilirim meselâ kaşar peyniri muz herkes kilo aldırıyor diye düşünüyor ama ben kesinlikle katılmıyorum muz kabız yapar onun yerine ballı süt iç gece yatacağında... kaşar peyniri ne kadar sağlıklı düşündürücü onun yerine bol bol yoğurt peynir tüket haftada bir balık ye

CNım
Kızlar bir de bir arkadasim sürekli meyve yemiş yemekten çok hatta, bebisi 4600 doğmuş ve sütü de çok yaramış bebeğe hatta doktor demiş sütünü sat çok yağlı çok besleyici demiş hep meyveye bağlıyor o arkadasım aşırı meyve tüketiminden oldu diyor
canım benim ablamda gebeliğinde meyveyi çok abartmıştı gebelik şekeri çok yüksek çıkmıştı ölçülü yemekte fayda var. Ben de her gün mutlaka süt yoğurt yumurta ceviz badem kuru kayısı yiyorum çayı kahveyi bıraktım

:KK48: benim 3 olunca evet tecrübeliyim diyebilirim meselâ kaşar peyniri muz herkes kilo aldırıyor diye düşünüyor ama ben kesinlikle katılmıyorum muz kabız yapar onun yerine ballı süt iç gece yatacağında... kaşar peyniri ne kadar sağlıklı düşündürücü onun yerine bol bol yoğurt peynir tüket haftada bir balık ye
Peki maydanoz düsuge sebep olur derler bu konuda ne düşünüyorsun canim :)

Ben 2. Gebelikte düşük riski yaşamıştım 3 ay yatış verilmişti ve doktoruma çok pimpirikli bi şekilde herşeyi sormuştum maydanoz düşük yapıyormuş hayatimdan çıkardım dedim allah aşkına fatoş tutupta 2 3 bağ maydanoz yemiyosun ya salatada ya kısırda yiyeceksin sen şu emhamdan bi kurtul demişti :rolleyes:

Ben 2. Gebelikte düşük riski yaşamıştım 3 ay yatış verilmişti ve doktoruma çok pimpirikli bi şekilde herşeyi sormuştum maydanoz düşük yapıyormuş hayatimdan çıkardım dedim allah aşkına fatoş tutupta 2 3 bağ maydanoz yemiyosun ya salatada ya kısırda yiyeceksin sen şu emhamdan bi kurtul demişti :rolleyes:
İyiymiş o zaman :)

İyiymiş o zaman :)
3 değil 13 seferde doğum yapsam kendi doktorumdan şaşmam enerjisiyle esprileriyle çok büyük motive ediyo babam gibi çok sevdiğim bi insan allah ondan razı olsun... sende etraftan duyduklarına çok takılma yani hepsinden az ye öz ye sonra sağlıcakla bebişini kucağına al inşallah...

Benimse 3. Olacak :rolleyes:yinede pinpirikliyim
Peki maydanoz düsuge sebep olur derler bu konuda ne düşünüyorsun canim :)
Doktorum bana ilk gebeligimde maydonoz ve limondan uzak dur demisti

Bide sutun yagli olmasi kisiyle alakali ve genelde kiz bebek annelerinde yagli oluyor.Oglumda bembeyazdi gorumcemin kizi vardi onun sutu sapsariydi yagliydi gerci benim sutum ogluma yariyordu onun sutu cocugu doyurup kilo aldirmiyordu.Kizimda sutum sapsariydi yagliydi komsumun oglu vardi onun sutu bu sefer bembeyazdi

Kizlar pazartesi degerim 26.92 cikmisti carsambaki degerim 101.8 cikti 4 kat artmis tedirgin oldum bi anormallik yoktur degil mi? 3 cocugum olacak gebeliklerim riskli benim korkmaya basladim

Bendeki bütün rahatsızlıklar sabah kalkınca ortaya çıkıyor, sizde de öyle mi, acayip bi göğüs ağrısı, hafif mide bulantısı, kendime gelmek için bir süre oturuyorum sonra hepsi geçiyor.. öyle mi olur normalde

Kizlar pazartesi degerim 26.92 cikmisti carsambaki degerim 101.8 cikti 4 kat artmis tedirgin oldum bi anormallik yoktur degil mi? 3 cocugum olacak gebeliklerim riskli benim korkmaya basladim
En az iki kat olmasi lazim..yani korkacak birsey yok..kizimda degerim 5000 doktor gorememisti.ogleden sonra yine hcg yapildi 8000 cikmisti kizim görünmüştü..

Kızlar yarin mersin yapcaz deniz falan. Ha ne dersiniz..oyle hoplayip ziplamam icine oyle girsem....

X