Toplanın kızlar anlatıyorum
1 gece önce mide bulantisindan kalça ağrısından uyuyamadim. Ne zamandır da ishaldim. Vücut kendini doguma haziyomus. Neyse hastaneye rapor almak için gitcektim son günlerim diye yengemlerde kaliyodum bi eve gidiyim banyo yapıyım dedim. Tuvalete girdin klozetin icine kan çökmüş. Eşimi cagirdim bu kanmi dedim dememle bacaklarimdan aktı. Duşa girdim giyindim süslendim. Muayene olurken suyum patladı nstye alındım. Doktor sancilarin çok güzel dedi suni vermeyiz dedi. Yattım 3 saatte 2 cmden fazla acılmam yoktu. Sancilarim çekilmez hale geldi akşam 9 civarı. 10da muayene oldum 6 7 8 9 derken 15dakkada 10 cm oldum hemen doguma aldılar. 15 dakikada normal olarak aldım oğlumu kucağıma. 3600 gr 51 cm. Sancılar gerçekten zordu ama sonunda yasadigin mutluluğa deyiyor. Sancinizi nasıl rahat yasiyosaniz onu yapın. Ben pilates topunda geçirdim 5 saatimi nerdeyse. Toplam 8 saat sancı çektim doğurdum. Kalk yürü diyenlere aldırmayın nasıl rahat ediyosaniz onu uygulayın. Allah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin evlatlarımızı