- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Kızlar benim zaten persembeden 1 cm açılmam vardı ondan beri ara ara sancılarım kasılmam oldu dün gece de yine 2 saat fln sancim oldu aşırı akintim var yürürken orama iğne batarmış gibi oluyo resmen yuruyemiyorum hafif de açık gibi hissediyorum böyle hisseden varmi çarşamba gidicem doktora
Bugünde bütün gün kasiklarimda aşırı baskı var zor yürümeye başladım aşırı baskı yapiyo. Oturmak da işkence uzanınca anca rahatlıyorum. Kontrolde perşembe günü. Acaba doğum yaklaşmismidir? Ilk doğum olcak o yüzden tecrubesizim sabirsizimda gelsin artıkinsallah bi iki gune rahatlarsın canim.bend3 sormamistim ilkinde ama ben hic sonrasinda hissetmemistim bile.
sanki senin zaman yaklasmis bir iki gun kalmış.
acaba baska bir doktora da mi gorunsen?
Benim Doğum sancılarım öyle başladı cnm, sürekli büyük tuvaletimi yaptım sonra baktım bunda başka bişi var meğer Doğum sancısı çekiyormuşum.Bugun butun gun buyuk tuvaletim varmis gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum ikiniyorum ama ne gelen ne giden var dogum oncesi belirtisi midir bu tecrubeli anneler ama bebek asaga inmedi yani karmim hala yukarda
Ama hani derler ya karnin dusmus diye bende oyle bisey de yok off insallah oyledir artik dogurmak istiyorumBenim Doğum sancılarım öyle başladı cnm, sürekli büyük tuvaletimi yaptım sonra baktım bunda başka bişi var meğer Doğum sancısı çekiyormuşum.
Ona bakmıyor bazen bende de düşük değildi sancılarla bebek yerleşiyor kanalaAma hani derler ya karnin dusmus diye bende oyle bisey de yok off insallah oyledir artik dogurmak istiyorum
Bizimle keselerinin ve iyikilerini paylaşır mısınMerhaba mart anneleri her ne kadar yazmasam da hep takipteyip sizleri tanıyorum. Artık yazayım dedim bu sabah 9 da spinal sezeryan
İle 2. Oğluşumu kucağıma alacağim inşallah. Paylaşmak istedim sırada olduğumuumarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza...
Ne guzel Hayırlısıyla la kucağına. Rabbim kolaylık versin.Merhaba mart anneleri her ne kadar yazmasam da hep takipteyip sizleri tanıyorum. Artık yazayım dedim bu sabah 9 da spinal sezeryan
İle 2. Oğluşumu kucağıma alacağim inşallah. Paylaşmak istedim sırada olduğumuumarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza...
Canım hayırlısı ile sağlıkla kavuş inşallah oğluna.Allah analı babalı büyütsün bolll sütlü günler:)Merhaba mart anneleri her ne kadar yazmasam da hep takipteyip sizleri tanıyorum. Artık yazayım dedim bu sabah 9 da spinal sezeryan
37+4Sen kaç haftaliksinki cnm
Bugünde bütün gün kasiklarimda aşırı baskı var zor yürümeye başladım aşırı baskı yapiyo. Oturmak da işkence uzanınca anca rahatlıyorum. Kontrolde perşembe günü. Acaba doğum yaklaşmismidir? Ilk doğum olcak o yüzden tecrubesizim sabirsizimda gelsin artık
[/QUOTE
yaklaşıma benziyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?