2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim de 1 parmak açılmam var cumartesi gününden beri akıntı da öyle

Hayırlı akşamlar kızlar benimde bugün kontorlüm vardı ve doğum zamnı belli oldu hayırlısıyla sağlıcakla kurtulmayı nasip etsin rabbim inş hepimize duanızda beni de unutmayın çarşamba 11 yada 11.30 ta sezeryan olucam baklım inş iyi geçer ve allahın izniyle 40 günde toparlarım perşembe 38 bitiyor 39 giriyordum çarşamba son gün oluyordu allahın iznyle herşey güzel geçer umarım kızımda babasına emanet olucak ama aklımda onda kalcak

insallah bi iki gune rahatlarsın canim.bend3 sormamistim ilkinde ama ben hic sonrasinda hissetmemistim bile.

sanki senin zaman yaklasmis bir iki gun kalmış.

acaba baska bir doktora da mi gorunsen?
Bugünde bütün gün kasiklarimda aşırı baskı var zor yürümeye başladım aşırı baskı yapiyo. Oturmak da işkence uzanınca anca rahatlıyorum. Kontrolde perşembe günü. Acaba doğum yaklaşmismidir? Ilk doğum olcak o yüzden tecrubesizim sabirsizimda gelsin artık

Bugun butun gun buyuk tuvaletim varmis gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum ikiniyorum ama ne gelen ne giden var dogum oncesi belirtisi midir bu tecrubeli anneler ama bebek asaga inmedi yani karmim hala yukarda

Bugun butun gun buyuk tuvaletim varmis gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum ikiniyorum ama ne gelen ne giden var dogum oncesi belirtisi midir bu tecrubeli anneler ama bebek asaga inmedi yani karmim hala yukarda
Benim Doğum sancılarım öyle başladı cnm, sürekli büyük tuvaletimi yaptım sonra baktım bunda başka bişi var meğer Doğum sancısı çekiyormuşum.

Benim Doğum sancılarım öyle başladı cnm, sürekli büyük tuvaletimi yaptım sonra baktım bunda başka bişi var meğer Doğum sancısı çekiyormuşum.
Ama hani derler ya karnin dusmus diye bende oyle bisey de yok off insallah oyledir artik dogurmak istiyorum

Maşallah ya dnzderya 2. Bebiş kolaylıkla sağlıkla gelsin, biz hala beklemede ha bugun ha yarın diyoruz bakalım nasil olacak Normal doğum da ayrı bir heyevan oluyormuş:)) ben bu ara su gelmesi diye bile aratiyorum acaba kaçırır miyım biseyleri diye çook merakliyım coook minigimi görmeye:)

Bizimle keselerinin ve iyikilerini paylaşır mısın

Rabbim sağlıklı huzurlu hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah

Ne guzel Hayırlısıyla la kucağına. Rabbim kolaylık versin.
Bizlerde bekliyoruz bakalim. Hergün ruyama giriyor hergün rüyamda dogum yapıyorum bakalim.

Benim Şafak 17 günler geçmek bilmiyor yerimiz daraldı oğluşumda bende sıkıldık hayırlısıyla kavuşmayı bekliyoruz.Abimizde çok heyecanlı.Doğum yapanların gözü aydın,bugün doğum yapacaklara Allah kolaylıklar versin.Darısı bizlere sağlıcakla kavuşalım miniklerimize

Benim de şuan 37+2 ,bizde doktorla 39+5i spinal sezeryan tarihi olarak belirledik,tabi sevgili oğlum daha erken gelmek isterse açtım kollarımı onu bekliyorum

22 Mart şimdilik beklenen tarih :)

Bebeğine kavuşanlara gözünaydın diyorum ilk kızımda düzenli beslenme,bol su içme ve günde üç bardak humana still tea içmem sayesinde 25 ay emzirmiştim

Süt sıkıntısı olana şimdiden önereyim dedim,herkese şimdiden bol bol süt ve onu iştahla emen yavrular versin Allah :)

Canım hayırlısı ile sağlıkla kavuş inşallah oğluna.Allah analı babalı büyütsün bolll sütlü günler:)

Sen kaç haftaliksinki cnm
37+4

Hayirli gunler canlarm, dogum yapanlar gozunuz aydin olsun bol sutunuz olsun insaallah, dogum yapacaklara da Allah kolaylik versin cok kolay dogumlarimiz olsun insaallahh, kontrolden geliyorum 39+5 3200 kg , suyum azdi normalde ama simdi iyi gorunuyo dedi cumaya kadar idare eder cuma gunu gel dogumu baslatalim istersen kafamiz rahat etsin dedi dr um , 40+1 olacagim zaten nasip bakalm .. İnsaallah o gune kadar kendi sancim gelir Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…