How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba mart anneleri her ne kadar yazmasam da hep takipteyip sizleri tanıyorum. Artık yazayım dedim bu sabah 9 da spinal sezeryan
İle 2. Oğluşumu kucağıma alacağim inşallah. Paylaşmak istedim sırada olduğumu :dondurma: umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza...

Hosgeldin :anneadayı: gozunaydin bol sutlu gunler dilerim.

Benimde ilk dogumum ve spinal sezeryan olacak degistirmezsem. Ilkide mi spinal sezeryan oldu?Spinalde herhangi bi zorluk yasadiniz mi ? Endiseliyimde biraz aciklarmisin ? Her kisinin ayni olmayabilir ama olabilecekleride bilmek istiyorum aslinda

Kizlar heycan dorukta yarin yatis.yapilacak ve suni sanci ile suni olarak dogum baslatilacak. Ilkinde de suni sanci verilmisti ama biraz.su gelmis acilma baslamis bebek kanala girmis hatta lavman yapilirken de.nisanim gelmisti yani dogum badlamiati amac.hizlandirmakti. smdi 40 hafta bitecrk nerdeyse 10 gundur.kasilmalardan uyku duzenim kalmadi bacak aramda gecmeyen agri yuruyememe oturunca.kalkamama bi ton sikinti var ama dogum belirtisi yokkkkk! Bgn e.degin ha geldi ha.gelecek diye bekledik ama.nafile. yarin bakalim nasil olacak zorlayacak mi beni yapabilecek miyim hersey yolunda gider ins. En cok da diger kizimi dusunuyorum. Gune bensiz baslayacak merak edecek teuzesi yaninda olcak ama aklim da kalacak... ah hayirlisiyla kavusalim hepimiz ins...

Hayirli aksamlar arkadaslar
Hemen hemen herkeste ayni agrilar ayni heycan endiseler. Ben de ayni sekilde bekliyorum, bugun 38+3 olduk
Ama hala
Tik yok arada sancilar fazlalasiyor tamam geliyor herhalde diyorum ertesi gun var olan sancilar da kayboluyor. Yuruyus iyi gelir diye ciktigimda ilk 5 dak sonra kaliyorum acayip bir baski. Her an cikacakmis gibi farkli bir his. 3. Hamileligim ben boyle birsey digerlerinde yasamadim demek ki her hamilelik bambaska oluyormus.

Kizlar heycan dorukta yarin yatis.yapilacak ve suni sanci ile suni olarak dogum baslatilacak. Ilkinde de suni sanci verilmisti ama biraz.su gelmis acilma baslamis bebek kanala girmis hatta lavman yapilirken de.nisanim gelmisti yani dogum badlamiati amac.hizlandirmakti. smdi 40 hafta bitecrk nerdeyse 10 gundur.kasilmalardan uyku duzenim kalmadi bacak aramda gecmeyen agri yuruyememe oturunca.kalkamama bi ton sikinti var ama dogum belirtisi yokkkkk! Bgn e.degin ha geldi ha.gelecek diye bekledik ama.nafile. yarin bakalim nasil olacak zorlayacak mi beni yapabilecek miyim hersey yolunda gider ins. En cok da diger kizimi dusunuyorum. Gune bensiz baslayacak merak edecek teuzesi yaninda olcak ama aklim da kalacak... ah hayirlisiyla kavusalim hepimiz ins...
Resmen ayni seyleri yasiyoruz ya :) agridan duramiyorum cogu zaman hatta su an bile kasilmalar agrilar var ama dogum baslamiyo bi turlu artik canim cok aciyo ama bebegim icin sabrediyorum .. Bende cuma gunu nasipse suni ile dogurmak istiyorum. Sen benden once yasayacaksin o yuzden merakla bekliyorum nasil gececek dogumun, insaallah cok kolay ve agrisi az dogumun olur canim mutlaka yaz buraya .. Ve benimde aklim hep diger kizimda olacak .. Allah saglikla kavustursun hepimizi canim

Hayirli aksamlar arkadaslar
Hemen hemen herkeste ayni agrilar ayni heycan endiseler. Ben de ayni sekilde bekliyorum, bugun 38+3 olduk
Ama hala
Tik yok arada sancilar fazlalasiyor tamam geliyor herhalde diyorum ertesi gun var olan sancilar da kayboluyor. Yuruyus iyi gelir diye ciktigimda ilk 5 dak sonra kaliyorum acayip bir baski. Her an cikacakmis gibi farkli bir his. 3. Hamileligim ben boyle birsey digerlerinde yasamadim demek ki her hamilelik bambaska oluyormus.
Gercekten her hamilelik cok farkli oluyomus bende bunda cok zorlandim

Kızlar hayırlı geceler ,
sabah 7.30 da suni sancıyla başlatacak doktorum doğumu ben de bir burukluk bir korku bir heyecan bir de tabi hamileligimin vazgeçilmezi ağrı ve kasılmalar var bu gece uyuyup dinlenmem gerekirken şuan burda bunları yazıyor olmam da ayrı bir ironi zaten 🤗

Sağ olsun KV dunumu resim rusva etti bütün günü ağlayarak geçirdim onun kasılmasını yaşıyorum şuan ve bugün o doğurma gücünü kendimde bulamadığımı düşünüyorum...

O kdr doldum ki bebeğimin geldiginin farkına varmak zor geldi eşime de baana da sağolsun anası çok güzel ortalık karıştırdı

bakalım ins sabah güzel bı şekilde hastaneye gider doğumumu yapar size güzel şeyler anlatabilirim 🤗

Kızlar hayırlı geceler ,
sabah 7.30 da suni sancıyla başlatacak doktorum doğumu ben de bir burukluk bir korku bir heyecan bir de tabi hamileligimin vazgeçilmezi ağrı ve kasılmalar var bu gece uyuyup dinlenmem gerekirken şuan burda bunları yazıyor olmam da ayrı bir ironi zaten 🤗

Sağ olsun KV dunumu resim rusva etti bütün günü ağlayarak geçirdim onun kasılmasını yaşıyorum şuan ve bugün o doğurma gücünü kendimde bulamadığımı düşünüyorum...

O kdr doldum ki bebeğimin geldiginin farkına varmak zor geldi eşime de baana da sağolsun anası çok güzel ortalık karıştırdı

bakalım ins sabah güzel bı şekilde hastaneye gider doğumumu yapar size güzel şeyler anlatabilirim 🤗
Canım kv ne yaparsa yapsın hiç takma kafana yavrun gelecek kucağına azcık kaldı bak 7.30 da başlayacak inşallah doğumun ..Rabbim bir avazda kurtarsın.güzel haberlerini bekliyoruz canım bebiş geliyor boşver sen kv yi:))

Kızlar nefes darlığı çarpıntı uyutmuyor artık cidden çok yoruldum.tsh yüksekti o düştü ilaçla kan düşüktü yükseldi.kardiyoloğa da gittim şükür ama niye bitmiyor bu anlamadım 20.haftalardan beri devam.psikolojik mi acaba panik oldum bu hamilelik zordu.

Kızlar nefes darlığı çarpıntı uyutmuyor artık cidden çok yoruldum.tsh yüksekti o düştü ilaçla kan düşüktü yükseldi.kardiyoloğa da gittim şükür ama niye bitmiyor bu anlamadım 20.haftalardan beri devam.psikolojik mi acaba panik oldum bu hamilelik zordu.
Sakin ol cnm benimde doğumuma kadar devam etti çarpıntı nefes darlığı. Hatta doğumdan sonra birkaç gün çarpıntılarım devam etti, doktor tiroidine baktır dedi bakalım bi ara gidicem muayeneye

Sakin ol cnm benimde doğumuma kadar devam etti çarpıntı nefes darlığı. Hatta doğumdan sonra birkaç gün çarpıntılarım devam etti, doktor tiroidine baktır dedi bakalım bi ara gidicem muayeneye
Canım troid 4.34 tü ilaç ile normale döndü sürekli hızlı atıyor.baktır sen de canım troid ve kansızlık çarpıntı yapıyor dedi doktor.senin doğum normal miydi canım doğumda oldu mu çarpıntı

Guzel anneler saat gec anca yazabildim. 1 haftadir ishal vardi 3 kilo vermistim ve 2 gundur hafif hafif islaklik hissediyodum aksam esim geldi yemek yedik bebegin kilosunu merak ettim bi acile gidelim bakalim dedik. Siramizi bekliyorduk ki ayaga bir kalktim suyum geldi bi anda ki hic bi seyim yoktu. Sonra birden bire bi sanci girdi doktor hemen muayne etti 5 cm aciklik vardi bebek kanala girmisti nasil hissetmedin dedi 🤣 ama sonrasi 😐😐😐 velhasil 8buckta odaya ciktim 22.25te oglum dogdu. Allah hepinizi bi avazda kurtarsin

Guzel anneler saat gec anca yazabildim. 1 haftadir ishal vardi 3 kilo vermistim ve 2 gundur hafif hafif islaklik hissediyodum aksam esim geldi yemek yedik bebegin kilosunu merak ettim bi acile gidelim bakalim dedik. Siramizi bekliyorduk ki ayaga bir kalktim suyum geldi bi anda ki hic bi seyim yoktu. Sonra birden bire bi sanci girdi doktor hemen muayne etti 5 cm aciklik vardi bebek kanala girmisti nasil hissetmedin dedi 🤣 ama sonrasi 😐😐😐 velhasil 8buckta odaya ciktim 22.25te oglum dogdu. Allah hepinizi bi avazda kurtarsin
Canım kaçıncı haftada idin hayırlı olsun kurtuldun darısı başımıza.kendi sancın açılman olması çok iyş maaşallah.Allah analı babalı büyütsün

Canım troid 4.34 tü ilaç ile normale döndü sürekli hızlı atıyor.baktır sen de canım troid ve kansızlık çarpıntı yapıyor dedi doktor.senin doğum normal miydi canım doğumda oldu mu çarpıntı
Evet normaldi o an hatırlamıyorum olmuştur belki ama hissetmedim

günaydın kızlar. bacak arasında şiddetli ağrı bendede oluyordu ama nstde bi sey çıkmadı doktor bebek büyüdüğü için dedi. ne güzel yine dogum yapanlar var. çarpıntı nefes darlığı bende de oluyor, ilk hamileligimde cok kafaya takıyordum ama şimdi normal olduğunu biliyorum. pazartesi 37. hafta bitiyor ve pazartesi doğuma giriyorum inşallah.

İnşallah cnm Rabbım buyuk.. Benm hikayemde 30yasında evlendim. İki yıl korunduk.sonra esim rahatsızlandı. 1 yıl daha erteledik. Basladık calışmalara, 6 ay olmadı. Hormon testi temiz.neyse kür yaptım iki ay hamile kaldım. Cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde kalbi durmuştu. Dr kalk kalk durmuş kalbi dedi sok yasattı bize. Kendi Dr um yoktu.hemn Baska hastaneye gittim Dr yatırdı hastaneye sabah 9 da yattım. Aksam 10 da bebeğim kürtajla vakumla aldılar benden. Dört bes ay korunma verdi. Neyse süre bitti ücüncü ayda yine hamile kaldım. Adetim e 1 hafta vardı. Beta 186,,,yukselmesini beklicezdedi. Ama adet oldum. Dr a gittim düşüyor dedi. Üc ay daha korunduk.ve Dr un dediği corasprin kullanıcaksın hamile kalır kalmaz dedi. Kilo ver dedi bir de. Bekliyorum hala.... Saglık la sıhhatli evladıma kavuşmayı çok istiyorum.. .
Rabbim bi dahakine sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

masallah kolay bir dogum olmus :) dogum yapacagin hastanede mi dogum yapmis oldun ?

Gunaydin kizlar. Ben de bugün kaşık agrisiyla uyandım. Tabii ağrı sürekli değil. Devamlı kendimi kontrol ediyorum. Bu kontrolü ilk aylarinda yapıyordum. Çok sukur simdi dogum için kendimi kontrol ediyorum.
Hadi bakalim bugün kimlerden müjdeli haber alicaz

Ma
Masallah ne guzel dogum olmuş. Anlamamissin bile. Ayy bende böyle istiyorum.hemen aciliversin hop dogum.

Back