Hayirli olsun. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Darisi bize...Mart anneleri bende dün sabah 6.16 da anne oldum
Cok güzel yarabbim
Allah hepimize saglık versin cok guzel bakalım onlara insallah darısı tüm topiğimizin basina
hayirli olsun darısı basimiza :)Mart anneleri bende dün sabah 6.16 da anne oldum
Cok güzel yarabbim
Allah hepimize saglık versin cok guzel bakalım onlara insallah darısı tüm topiğimizin basina
Cok teşekkür ederim. Hurma yiyorum ama egzersiz konusunda biraz zayifim galiba. Daha cok hareket edeyim ben de. Hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah. :)Benim de az kaldı hızlansın diye her gun en az 6000 adım yuruyorum merdiven inip çıkıyorum otur kalk hareketi yapıyorum sabah aksam ama kız da tık yok :) yarin 39u doldurucam pazartesi randevum var beklemedeyim hala. Sen de egzersiz deneyebilirsin ama dikkatli yap Allah kolay dogumlar nasip etsin :) Bir de unutmadan söyliyim hurma ye her gün 3 4 tane
Hayirli olsun canim bol sutlu gunler.Kızlar bebisle ugrasmaktan yazamadım bebisimi 28 şubatta elime aldım normal dogumla darısı bekleyenlerin başına cok guzel bi duyguymuş:)
Canim bu kisiden kişiye değişiyor. Her an gelede bilir. Mesela kardeşim 3cm acilmayla 5 gun bekledi. Sonra birden suyu gelip oy mis kolaycik doğumunu yaptiKızlar 1 cm açılma olmuş gece acile gittim tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum ne zmna gelir minigim sizce
hayirli olsun masallah canimKızlar bebisle ugrasmaktan yazamadım bebisimi 28 şubatta elime aldım normal dogumla darısı bekleyenlerin başına cok guzel bi duyguymuş:)
valla nr dedek yanlış olur ben 1 cm aciklikla 1 hafta 10 gun durmustum. baska biri ayji gun yapmıştıKızlar 1 cm açılma olmuş gece acile gittim tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum ne zmna gelir minigim sizce
Sağol canım son 3 saatim 12ye kadar yeme içme serbestliğim bitecek yarin 8 gibi hastanedeyim ben bu gece nasıl uyurum bilemiyorumBebisiniz sagsalim gelsin insallah
Icime o kadar su serptin ki inanamazsin. Bende panik atak ve dusuk tansiyona sahip biriyim. Cok tirsiyordum spinalden. Sanki biraz daha rahatladim
Cnm benim 2. Doğumum su anda benimde 1 cm açıklığım var perşembe günü muayene olmuştum ayrıca rahim ağzında yumuşama ve bebeğin başı geliş pozisyonunda hala bekliyorum ara ara sancim oluyo ama düzenli değil 36+6 yim bugün doktorum her an gelebilir 10 gün sonrada gelebilir dedi haftam biraz erken olduğu için yat dinlen 1 hafta daha dayanalım en azından dedi bende sürekli yatıyorum ama az bisey yürüsem vajinamda batma ve sanci hissediyorum doktorum tmm dediğinde yürücem zaten hemen gelir diye düşünüyorum çarşamba tekrar gidicem bu aradaKızlar 1 cm açılma olmuş gece acile gittim tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum ne zmna gelir minigim sizce
sanirim oldukca buyuk bir dikisin var demi alt kisimda?Selam kızlar Doğumun etkilerini hala üzerimden atamadım. İlk olduğu İÇİN mi bu kadar zorlanıyorum... tuvalete gitmek işkence benim için
Valla bilmiyorum ki ne kadar olduğunu söylemediler bende sormak istemedim. Ama Doğumda kendimi çok zorladım kendim sebep oldum biraz galibasanirim oldukca buyuk bir dikisin var demi alt kisimda?
Canım heyecan çoktur tabii ki yarın yavruna kavuşacaksın Allahın izniyle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sağol canım son 3 saatim 12ye kadar yeme içme serbestliğim bitecek yarin 8 gibi hastanedeyim ben bu gece nasıl uyurum bilemiyorum
Inanılmaz heyecan var. Sabah kavuşuyorum
Canım bir kaç gğn içinde geçer benim dikişlerim çoktu bir süre oturamadım üstüne ama azalıyor geçiyorValla bilmiyorum ki ne kadar olduğunu söylemediler bende sormak istemedim. Ama Doğumda kendimi çok zorladım kendim sebep oldum biraz galiba
İnşllh ya.. normalde çok kötü değilim ama tuvalet ihtiyacı gelince çok kötü oluyorumCanım bir kaç gğn içinde geçer benim dikişlerim çoktu bir süre oturamadım üstüne ama azalıyor geçiyor
Cnm benim de çok dikisim olmuştu ama ben en çok makat acisindan oturamadım o da çok ikinmaktan olurmuş normal doğumda batikonla yikiyodum orami çabuk iyilesmisti ama kişiden kişiye değişir tabiSelam kızlar Doğumun etkilerini hala üzerimden atamadım. İlk olduğu İÇİN mi bu kadar zorlanıyorum... tuvalete gitmek işkence benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?