Selam kızlar bende dün kasılmam biraz fazlaydı nst de bişey çıkmadı ama kafası aşağıda hemde bayağı dedi doktor progestan kullan sabah akşam dedi ama benim kullanmak içimden gelmiyor nedenseiymi ediyom kötümü bilmedim ya hayırlısı artık sezeryan için 6/7 mart düşünüyordum dedi o ara olcak sanırım inş erken kapıyı tıklamazsa bizim oğlan alttan baktı ultrasonla rahim ağzı iyi dedi incelme yokmuş birde eliyle baktı açıklık yok dedi inş bir hafta daha bekler oğluşum 38 tamamlasın istiyorum dedi küvöze girmesin yanına gelsin dedi inş öyle olur pazartesi tekrar bakcak ve 6 martımı 7 mi belli olucak anesteziylede konuştum kan verdim geldim duanızda benide unutmayın herzamn duamdasınız inş 38 tamamla oğluşum bugün 37 yiz
Canım daha ilk haftan her hafta bi tık diner acısı 3 haftada cok hissetmezsin hassaslık olur. Bol bol yürü evin içinde. Gaz sancısı giriyomu sırtına belki ondan oturamıyorsundur. Benim ilk sezeryanda dikişten çok gaz sancısından cektim yatamıyordum o yuzdenDikişlerim çok acıyor kızlar ya ne zaman geçer bunların acısı oturamıyorum hiç
Canım senin normalmiydi ya geriye dönüp bakamadım kusurs bakma. Sezeryan gibi cevap verdim bendeDikişlerim çok acıyor kızlar ya ne zaman geçer bunların acısı oturamıyorum hiç
Normaldi benim ama dikişten kurtulamadım yine de zorluyor bayaCanım senin normalmiydi ya geriye dönüp bakamadım kusurs bakma. Sezeryan gibi cevap verdim bende
Canım benimki çok aşırı değil uyukumdan da etmiyor şükür ben 11 sene uğraştığım için çocuk konusunda biliyorum ilaçları az çok önceden çok kullandım ama kaybettim o yüzden vitamin ve kan sulandırcı hariç pek kullanmaya elim gitmiyor nedense hayırlısı olsun inş kızımda da kullanmamıştım doktor demişti ama bir sıkıntımız olmadı şükür inş bunda da olmaz bir hafta daha sabreder inş oğluşum rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşBenim de kasılmalarım fazla gün aşırı bazen her gece akşamları progestan kullanıyorum ben de. Özellikle çalıştığım günler muhtemelen yorgunluktan daha fazla oluyor kasılmalar. Progestan sayesinde uyuyabiliyorum yoksa sağa dön sağ rahim bağı gerginleşiyor,sola dönüyorum soldaki geriliyor inanılmaz ağrıyorlar,ama fitili koyunca rahim rahatlıyor ben de deliksiz uyuyorum. 40. Hafta dolmadıysa progestan kullanmakta hiç sıkıntı yok son gittiğim iki doktorla da konuştum bu konuyu.
Canım dikişin çok fazlaysa oturma simitleri varya ondan kullanabilirsin yada büyük bir banyo havlusunu rulo sarıp simit şekli verip onun ortasına oturabilirsin. Eltimin de dikişi çok fazlaydı ebesi direk oturmasın diye havluya oturması için yapmıştı. İstersen bir deneNormaldi benim ama dikişten kurtulamadım yine de zorluyor baya
Cesaret edip 2. Yaptigimiza gore bunlari goze aldik zaten demektir :) en az hasarla kurtulma dilegiyle ...spinalde de uyuşukluk geçerken çok acı oluyo ve ayağa kalkarken ama sonra gelip ağrı kesici yapmışlardı geçmişti hatırladığım kadarıyla. sezeryan zaten başlı başına çok ağrılı bi şey. bebekler sağlıkla doğsun da biz zaten başa geleni çekiyoruz
Ben de az da olsa bi umit var.. hevesli benimki kardesim olcak diye ama bi sure sonra yuzune bakmayacaktir, buyukler kucuklerle pek ilgilenmiyor genelde..beni de yaramazlikta efsane olarak anlatirlar, hatta babam bir gun cinnet gecirip camdan atmaya kalkismis falan :) ama kardesimi de agzi var dili yok derler, ondan feyz aliyorum :)Ben hiç uslu olacağını sanmıyorum çünkü ben çok aşırı yaramaz bir çocuktum. Hala uslu olduğım söylenemez. Ama 2.lerin gidip gelip bize değil ablalarına bulaşacağı kesin.
Anladim canim... allah saglik versin insallah..Evet ultrasona alındı doğar doğmaz idrar testleri falan yapıldı her şey iyi dediler görünen böbreği iyi çalışıyormuş ama hala yok dedikleri böbrek için kesin bir yok demiyorlar görünmüyor veya çok küçük diyorlar benek büyüdükçe birkaç kere daha bakacaklar şuan onunla alakalı bir sorun yok şükür.
Benim çok kasılmam oluyor düzenli değil neyse ki.. cuma sabahı kontrolüm var,yarın da işteki son günüm artık hareketlerim de epey yavaşladı.. sen nasıl hissediyorsun?
Canım seninle günümüz aynı ben de kasılma fazla ve aşagı baskı hissediyorum cuma son iş günüm belki de yorulmaktan kasılıyor hep.evde daha rahat.Allah hepimize kolay dogum nasip etsin inşallah
1 hafta geriyim ama uzun suredir bebek cok asagida, asagilara da oyle guclu baskilar uyguluyorki her an cikacakmis gibi. Bel agrisi artik uyutmuyor.. Gun icinde 10-15 kasilma oluyor bir de. Normal icin mi bekliyorsun?
Canim peceteye geldi bebiste hareket ediyor ama böyle adet olacakmışım gibi daha yeni doktora gittim kanala girmemis falan diyordu haftaya anca gelir falan dedi ama
Benim de kasılmalarım arttı canım. Ozellikle akşamları daha cok oluyor. Asıl 2 gündür kuyruk sokumumla bacaklarımda cok agri var. Insallah sag salim kavuşuruz bebislerimize. :)
arkadadlar hepinize tesekkur ederim. bugun dune gore daha iyiyim. ama bir anim bir anımı hic tutmuyor kasilmalar sertleşmeler sık oluyor sanki basini daha asagiya indirdi gibi geliyor. bi brlimde agri oluyor bi olmuyor kendimi anlayamadim. ilk yavrumdan fatkli belirtiler :)Benim bacaklarımda komple bir agri var rahatsız eden bir agri ve hareket olarak İyice ağırlaştım
Bende merak ediyorum.sabah açılması olan arkadas napti acaba bebek dogdu mu ki
Canım bekler belki hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla gelsin de kuzun inşallah:))Bizim ki daha 38 acelesi neyse babası 42 de ben 40 ta gelmişim
Cesaret edip 2. Yaptigimiza gore bunlari goze aldik zaten demektir :) en az hasarla kurtulma dilegiyle ...
Canım gözünaydın hayırlı olsun maaşallahKizlar çok sukur minnosuma kavuştum çok gusel duygu allah herkese hayirli doğumlar nasip etsin
hayirli olsun gecmis olsun masallah size annesiKizlar çok sukur minnosuma kavuştum çok gusel duygu allah herkese hayirli doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?