2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeği makat geliş olan var mı? 2 haftadır bebeğim ters duruyor. Doktorum normal doğumu öneren biri ama bebek ters geliş olunca gidişatta bir sıkıntı olmadığı sürece son haftaya kadar dönmesi için bekleriz dönmezse en son sezeryana alırız dedi. Bazı egzersizlerde önerdi yapıyorum dönmesi için ama daha da yerleşti gibi geliyor başı hep yukarıda hissediyorum.

@Gamze1201 SekerAnnee kizlar gozunuz aydin allah anali babali buyutsun yavrularinizi.... sekerim bisey sorucam yanlis mi hatirliyorum bilmiyorum ama bi bobrek durumu vardi dimi bebeginde? Nasil bebegin durumu? Ben mi yanlis hatirliyorum?
Evet ultrasona alındı doğar doğmaz idrar testleri falan yapıldı her şey iyi dediler görünen böbreği iyi çalışıyormuş ama hala yok dedikleri böbrek için kesin bir yok demiyorlar görünmüyor veya çok küçük diyorlar benek büyüdükçe birkaç kere daha bakacaklar şuan onunla alakalı bir sorun yok şükür.

Canim peceteye geldi bebiste hareket ediyor ama böyle adet olacakmışım gibi daha yeni doktora gittim kanala girmemis falan diyordu haftaya anca gelir falan dedi ama
O zaman nişan hadi hayırlı olsun. Benim nişandan 1 hafta sonra oldu ne zaman geleceği belli olmaz suyunu ve sancını takip edersin artık bu sürede bu arada bebiş Doğum olacağı ana kadar bile hareket ediyor durmadı benimki hiç)

Hadi inşallah ama sancim yok bi de ben nişanı ne bileyim hep kahverengi sümüksü bi sekilde düşünmüştüm onun için şaşırdım:)

Zaten 1 yasina gelmis oluyor o zamana kadar... allah yardimcin olsun :) tek duam yeni gelen kizlarimizin ablalari kadar haylaz olmamalari :)
Ben hiç uslu olacağını sanmıyorum çünkü ben çok aşırı yaramaz bir çocuktum. Hala uslu olduğım söylenemez. Ama 2.lerin gidip gelip bize değil ablalarına bulaşacağı kesin.

Tosbik3456 canım nişanın gelmiş doğum her an olabilir. Benim ilkinde sabah geşmişti saat 2 ye kadar sancım falan yoktu. 2 den sonra başladı sancın olunca hemen dr a git bazen sancıları bşz hissetmiyor olabiliriz açılmam fazla olur. Mesela ben dün nst ye girdim sancı çıktı ama ben hiç hissetmiyorum. Riske atma bence.

Gunaydin kizlar dogum yapan anneler gözünüz aydin bol sütlü günleriniz olur insallah dogumunu bekleyenlerinde benim gibilerinde kolay doğumları olur insallah kizlar bende heycanla bekliyorum bu gece hic uyuyamadim ama olsun saglicakla gelsinlerde biz uykusuz kalsak da olur

nurum_35 canım kontrolün vardı merak ettim nasıl geçti??
SekerAnnee dr dan sonra bizi haberdar et canım merakta bırakma

Sagol canim dusunup merak ettigin icin, iki gundur hastanedeydim nst ultrason nst ultrason surekli. Bi az olcuyolar suyu dogum diyolar bi simdilik iyi bekler diyolar sinir oldum artik.. Dun dr cok iyi diyemem kotu de degil 40 haftalik olsan hemen alirdim dedi. Yine iki gune bir nst ye devam. Allahim hayirlisiyla kendi gelsin insaallah bi mudahaleye gerek kalmadan.. Beynim yoruldu artik dusunmekten

Canim gozun aydin cok sukur kurtuldun darisi bizlere insaallah.. Allah anali babali buyutsun bol sutun olsun insaallah

spinalde de uyuşukluk geçerken çok acı oluyo ve ayağa kalkarken ama sonra gelip ağrı kesici yapmışlardı geçmişti hatırladığım kadarıyla. sezeryan zaten başlı başına çok ağrılı bi şey. bebekler sağlıkla doğsun da biz zaten başa geleni çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…