- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
1 hafta geriyim ama uzun suredir bebek cok asagida, asagilara da oyle guclu baskilar uyguluyorki her an cikacakmis gibi. Bel agrisi artik uyutmuyor.. Gun icinde 10-15 kasilma oluyor bir de. Normal icin mi bekliyorsun?benimle ayni ya da asagi yukari yakin olan arkadaslar kendinizi nasil hissediyorsunuz?
Evet ultrasona alındı doğar doğmaz idrar testleri falan yapıldı her şey iyi dediler görünen böbreği iyi çalışıyormuş ama hala yok dedikleri böbrek için kesin bir yok demiyorlar görünmüyor veya çok küçük diyorlar benek büyüdükçe birkaç kere daha bakacaklar şuan onunla alakalı bir sorun yok şükür.@Gamze1201SekerAnnee kizlar gozunuz aydin allah anali babali buyutsun yavrularinizi.... sekerim bisey sorucam yanlis mi hatirliyorum bilmiyorum ama bi bobrek durumu vardi dimi bebeginde? Nasil bebegin durumu? Ben mi yanlis hatirliyorum?
Çok az bi kansa nişandır ama adet gibi yoğunsa hemen doktora gitmen lazımKizlar bi kalktım kanamam var belimde de sancı nişan mi bu
Canim peceteye geldi bebiste hareket ediyor ama böyle adet olacakmışım gibi daha yeni doktora gittim kanala girmemis falan diyordu haftaya anca gelir falan dedi amaÇok az bi kansa nişandır ama adet gibi yoğunsa hemen doktora gitmen lazım
O zaman nişan hadi hayırlı olsun. Benim nişandan 1 hafta sonra oldu ne zaman geleceği belli olmaz suyunu ve sancını takip edersin artık bu sürede bu arada bebiş Doğum olacağı ana kadar bile hareket ediyor durmadı benimki hiç)Canim peceteye geldi bebiste hareket ediyor ama böyle adet olacakmışım gibi daha yeni doktora gittim kanala girmemis falan diyordu haftaya anca gelir falan dedi ama
Hadi inşallah ama sancim yok bi de ben nişanı ne bileyim hep kahverengi sümüksü bi sekilde düşünmüştüm onun için şaşırdım:)O zaman nişan hadi hayırlı olsun. Benim nişandan 1 hafta sonra oldu ne zaman geleceği belli olmaz suyunu ve sancını takip edersin artık bu sürede bu arada bebiş Doğum olacağı ana kadar bile hareket ediyor durmadı benimki hiç)
Herkeste farklı oluyor hayırlısı olsun inşllh zamanında gelsinHadi inşallah ama sancim yok bi de ben nişanı ne bileyim hep kahverengi sümüksü bi sekilde düşünmüştüm onun için şaşırdım:)
Amin inşallah cok sagol :) senin bebis nasıl kuvezden cıktı degil mi Allah bağışlasınHerkeste farklı oluyor hayırlısı olsun inşllh zamanında gelsin
Ben hiç uslu olacağını sanmıyorum çünkü ben çok aşırı yaramaz bir çocuktum. Hala uslu olduğım söylenemez. Ama 2.lerin gidip gelip bize değil ablalarına bulaşacağı kesin.Zaten 1 yasina gelmis oluyor o zamana kadar... allah yardimcin olsun :) tek duam yeni gelen kizlarimizin ablalari kadar haylaz olmamalari :)
nurum_35 canım kontrolün vardı merak ettim nasıl geçti??
SekerAnnee dr dan sonra bizi haberdar et canım merakta bırakma
Evet canim nisan. Galiba bebegin geliyor. Sağlıkla gelsinKizlar bi kalktım kanamam var belimde de sancı nişan mi bu
Doktorun demesine bakmaz kuzum. Benimkine kanala girmemiş ama saciyla girer diyorumCanim peceteye geldi bebiste hareket ediyor ama böyle adet olacakmışım gibi daha yeni doktora gittim kanala girmemis falan diyordu haftaya anca gelir falan dedi ama
Sancım başladıktan 6 saat sonra Doğun yaptım kızlar bebeğim biraz küçük 2600gr, 48cm inşllh gelişimi iyi olur şuan yanımda değil merak eden etmeyen herkese tşkler ayrıntılı hikayemi sonra yazarım inşllh
Benim de kasılmalarım arttı canım. Ozellikle akşamları daha cok oluyor. Asıl 2 gündür kuyruk sokumumla bacaklarımda cok agri var. Insallah sag salim kavuşuruz bebislerimize. :)benimle ayni ya da asagi yukari yakin olan arkadaslar kendinizi nasil hissediyorsunuz?
spinalde de uyuşukluk geçerken çok acı oluyo ve ayağa kalkarken ama sonra gelip ağrı kesici yapmışlardı geçmişti hatırladığım kadarıyla. sezeryan zaten başlı başına çok ağrılı bi şey. bebekler sağlıkla doğsun da biz zaten başa geleni çekiyoruzKorkutmamak adina yazmiyorum uyanirken cektigim o aciyiama ve lakin simdiden her gece dua ediyorum kolay dogum olsun diye.. uyandigimda olecegimi saniyordum, spinalde boyle bi durum olmuyosa bi konusayim doktorla ya yapiliyomu bilmiyorum dogum yapacagim hastanede. Spinal de ne gibi agrilar acilar oldu diye sorayim sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?