2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de şimdi doktordan geliyorum
Boynuna 2 kere kordon dolanmış NsT de sancı cikmadi oysa kasılmalarım gün-de 20 yi geçmesine rağmen
4 Mart pazartesi saat 10 da spinal anestezi ile doğuma giriyorum
Gece 12den sonra bir şey yeme içme yok
Tabi bu 4 gün boyunca bebeğin en az 20 hareketini hissetmem gerekiyormus
Kordon olayı canımı sıktı ama sorun değil hareketleri takip et dedi
Bugün alın gerekirse dedim o kadar bezdim ve yoruldumki gebelikten ama doktor bekletelim dedi
Bu arada bebeğin kafası pelvik bölgeme dayanmış dolgunluk vs baskı ondan artmıştı zaten
Yaa keşke diyorum aniden nisanım ya da siyim gelse de acil doğuma gitsem
Öyle çok rahat ve anı oluyor ya korkmuyorum ama şimdi gün belli falan:) saçma bi fikir ama napiimmm

Kizlar bende bugün anestezi uzmanıyla görüştüm tahlillerimi yaptirdim cuma günü dogum insallah

geri sayim basladi bir bir bebisler geliyor hayirla gelsinler ins rahat bir dogum olur.

Hayiri gunler arkadaslar masallah bebisler durdular durdular tek tek gelmeye basladilar. Gece ben de epey sancilandim hemen uzandim dogum oncesi enerji depolayim diye son hamileligim baya mahvetmisti uykusuzluktan.
Ama gece 3 gibi fln kesildi. Bakalim
Elim tetikte bekliyorum ben de.

mutlulukla huzurla büyüsün bebeğiniz darısı bizlere inşallah

Kizlar yarın oglen sezeryana giricem insallah çok heyecanlıyım
Neler yapmalıyım
Bi de tamamen uyutulucam
Korkuyorum
Canım hiç korkma korkulacak bişey yok sonrasını yavrunu kucağına aldığın anı düşün bol bol dua et inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine bizi haberdar et mutlaka

Neler yapmalıyım
Bi de tamamen uyutulucam
Korkuyorum
uyanınca kahve iç diyolar ben ilk doğumumda yapmadim çok başım ağrıdı bunda icicem inşallah bugün gece 12 den sonra bi şey yememen gerekiyomus onu doktor söylemiştir zaten korku heyecan oluyo ister istemez. neden tamamen uyutacaklar ki canım

Doğum hikayemi anlatmak istiyorum kızlar..
Dünden önceki gün nstye girmiştim ne sancı çıkmıştı ne Doğuma dair belirtiler daha zamanın var denilerek gönderildim. Dün bir arkadaşa çay içmeye gitmiştim. Yedik içtik neyse sürekli kasılıyordum hiç rahat oturamadım eve geldim. Kasılmalar iyice rahatsız etmeye başlamıştı bir yandan da gaz sancısına benzer bir sancım vardı sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyordum. Bu gaz sancısı zannettiğim şey meğer Doğum sancısıymış ben Doğum sancısını adet sancısına benziyor zannediyordum ama öyle hissetmedim neyse baktım sancılar bir anda 3dkda 1e düşmeye başladı aha dedim geliyor bebek hemen çantamızı alıp çıktık. Muayenede 5 cm açılma denildi çok hızlı açılmış 2-3 saate doğurursun dediler o arada aman Allahım nasıl şiddetlendi sancılar çok zormuş kızlar ya o kadar sancı acı çekiyorusn ama bir yandan da çok güçlü hissediyorsun kendini anlatılmaz bir şey evdeki sancıyla beraber toplamda 6 saatte her şey olup bitmişti. Yavrumu göğsüme koydukları o duyguyu tarif edemem çok özlüyorum onu sadece o an gördüm inşllh sağsalim yanımda olur biran önce. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

Ben istedim o anları sedyeyle orda beklemeyi istemiyorum
Bebeğimi hemen görmek çok gusel olurdu ama
Cesaret edemiyorum tehlikeli mi ki genel anastezi

Canim ben tam anla
Canim ben tam anlamadim normal doğum mu yaptin

Ben kızımı spinal anestezi ile doğurmuştum altı yıl önce sezeryan yapmıştım. Bebeğin o ilk çıkarıldığı an çok duygulanıp çok ağlamıştım dünyadaki yaşadığım en güzel anlardan biri olabilir. Genel anestezi kişisel tercihinizse bi zorunluluk yoksa bence mutlaka spinal olasılığını bi değerlendirin derim. İlk ben görücem ilk ben görmeliyim diye diye spinal olmuştum.

Bakalım bunda nasıl kısmet olacak :)

Doğuranların gözü aydın kalanlarımızın da Allah yardımcısı olsun.

bildiğim kadarıyla tehlikeli değil ama uyanırken daha çok ağrı oluyomuş. ben ilk doğumumu spinal anesteziyle yaptım bence genelden daha iyi tabiki tercih senin

O an insan dunyaya yeniden gelmis gibi oluyor degil mi. Tum duygular birbirine karisiyor... iste bundandir insan onca agriya aciya ragmen ikinciyi de ücuncuyu de dusunebiliyorTekrar gozun aydin canim
Darisi hayirla bizlere. İns yavruna hemencik kavusursun 1-2 gun ayri kalmay zor gelecektir eminim ama ins hayirla o da geecek burada koca 9 ayi devirmisiz endisei korku heycandolu

Neler yapmalıyım
Bi de tamamen uyutulucam
Korkuyorum
Canım korkma Rabbim kolay dogum nasip etsşn inşallah yavruna kavuşacaksın bunu düşün..heyecan çok normal ama iyi olacak canım benim dualarımız seninle Aşlau yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…