2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sürekli su gibi akıntım geliyor ya ped taktım hatta su mu akıntı mı bilemiyorum. Karnım sürekli sert inmiyor çok rahatsızım ama nedir anlamıyorum

Kızlar sürekli su gibi akıntım geliyor ya ped taktım hatta su mu akıntı mı bilemiyorum. Karnım sürekli sert inmiyor çok rahatsızım ama nedir anlamıyorum
Canim bence dr a gitmelisin suyun geliyo olabilir benim de ilk doğumum olacak tecrubem yok ama o kadar cok akinti olmasi benim aklima suyunu getirdi

Kizlar evi toparlayıp temizleyeyim diyorum ama azcik bisey yapsam hemen cok yoruluyorum siz nasilsiniz biseyler yapabiliyo musunuz
Bende de durumlar ayni tam diyorum sepetler bosaldi camasirlar hallolfu ev temizlendi iki cocukla tekrar iki gun sonra ayni.
Aksilik ütüm bozuldu gecen hafta bugun gelecek yenisi resmen camasirlar yine dağ gibi birikmis kim
ÜtuleyecekseCok tez canli oldugum icin hareketimin kisitli olmasi beni deli ediyor, baskasina da is yaptirmayi hic sevmem. Dogumdan sonraki en buyuk hayalimden biri dip bucuk temizlik yapmak olacak hehe

benim de ozellikle son bir haftadir iyice artti. Ama dikkat ediyorum da ayakta fazla durdugumda sanki daha fazla oluyor.
Bende fazla sertlik kasilma yok bence de
Esin gelsin de bi görun bizleri de haberdar et

Canim belki suyun geliyordur. Aşkın foss diye gelir ama. Ya benim aklıma takılan dün okadar kontrole gittin açılmak var mi diye bakmadilar. Bu sefer idrar et. Bizi de habersiz bırakma

Kizlar merhaba ben bu sabah dogum yaptm sezeryanla.2900gr dogdu kizim.ikimizde iyiyiz.yogun bakimda kalcam bu gun sabah odama gecicem.ege üniversitesinde yaptim cokta memnun kaldim ilgileri süper.sabah kontrole geld belimden agri girdi bacagima vuran.birde gaz sancisi gibi agrim oldu.tuvalete gidiyom bisey yok.kasilmalarimda oldu.hemen aldilar sezeryana.erkenden geldi kizim saglikla

5 cm açılmam varmış kızlar bekliyorum Doğum odasına alındım
Ahh canim bir kac gundur anne ben geliyorum diyordu. Masallah açılmak çok guzel. Hayırlısıyla al kucagina. Bizlere de dua et.

Canim hayirli olsun. Sağ saglim evinize gidin insallah bol sütlü günler.
Subat anneleri bitti. Hadi bakalim sıra bizlerde

Hayırlı olsun canım.

Ayy güzel haberini bekliyoruz canım inşallah kolay bi doğum olur yavrunu kucağına alırsın
Gözün aydın canım sağlıcak büyüt bebeğini darısı başımıza inşallah

Ay haydi hayira guze bir dogum olsun ins dualarinda bizleri unutma. Ben burda heycan yaptim seni dusunemiyorum
gozun aydin canim Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah

Bnm annem ananem.esmerler gayet ama bikini bolgesi ve koltuk alti azicik var bacak kol 0 hicnyok yani. Bende bacagi alayim dedim alt onde var arkada cikmamis niyeyse isime geldi. Jiletle.niye korkuyirsun cnm anlamadim. Ustuea degil ki bu kesmez ki eti anca cok bogumlu alanlari belki. Ben bgn tuy dokucuyle alt dudaklara kadar hallettim mesela cok pratik oldu dusta olanlari fln da var. Sen oylr yap kalani da yapabildigin kdr jiletle bi dene.

Cnm bgn perinatologa geldik direk kasilmalar baslamisss dedi. O anda bile vardi. Dogum olur bu hafta bnce arrik belirtiler baslamis kanala yaslanmis bayagi asagida kafasi dedi. Suyun iyi kilo da 3100 olctu oda gayet iyi dedi. Yani bu olvumleri yeterli derecede iyi buldu son haftalarda olcumler tam.olmaz bastan baksam.ayni olcumu kendim bile bulamam diye de acikladi. Kendi druma yolladim onun da ici rahat etti pazartesi gel kontrole ozmn dedi bu haftayi es gecip. Pazartesi ye kdr dogurmazsam ogun grsrz.dedim artik bnde

Canım hayırlı olsun gözünaydın maaşallah darısı başımıza inşallah ..sağlıkla gelmiş çok şükür kavuştun sen yavruna:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…