Evet erken doğum olsa bile sonraya aktarılıyor o senin yasal hakkınCanım 32. Haftada çalışabilir almamız gerekiyor diye biliyorum. 32 de çalışabilir alınca 35 de doğum yaparsan yine de 3 hafta ekleniyor mu acaba doğum sonrasına?
Evet suyum azaldı canım ama bebeğin hareketleri çok arttı bu aralar suyla alakası var mı bilgim yok doğrusu seninde mi az suyun
Kizlar tum gun kasildim. Ilk kizimda hic hatirlamiorum bu kdrini. Butun gun bi o yana bi yana kasildi durdu karnim. Oyleki on tarafimda gobek deligi cevresi fazla kasilmaktan aciyor hala. Alt tarafa baski yaptikca mesane cis baskisi yapio yada akintiya sebep oluyor. Gunde 3 5 olurdu bgn 20 30 olmustur. Hic boyle bisi yasayan yada duyan oldu mu? Dogum habercisidir diye dusumdum ama bir yandan da bi sikinti yoktur ins. Yrn kontrolum var perinatologuma gidicem takip dr um dopplerle bakilsin bir de diye istemisti gelisim yavasligi sebebiyle ordan çıkan sonuca gore dogumu baslatma karari alabilriim dedi bakalim.
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım senin gününde azalmış artık bizi haberdar et mutlaka37. Haftaya girecekken suyun azalmis dedi dr, perinatalog da hafif azalma var dedi o gunden beri hafif az dediler, hareketleri benimkinin de iyi cok sukur canim, takip et demisti cunku ondan sordum sanada.. yarin ne diyecek bakalim insaallah guzel seyler soyler
Sağolun rabbim hayırlısyla size ve isteyen dileyenede nasip etsin inş doktorunuza sorarsınız ilk 6 aydan sonra deneyebilirsiniz emzirme sürecide olcağı için ilk bebekte yada 1 yıl sonrada deneyebilirsiniz ikinci için en azından ilk bebeğinizin emmesi ve onu büyütme ile uğraşcaksınız elinizden çıkar birde tabi daha rahat olur ikinci için hayırlısı neyse o olur tabi41 kere masallah benim çok hoşuma gittiği için yazdım lütfen yanlış anlamayın
Bende üst uste hamile kalmak istiyorum yasdan dolayı ama hep bekle dikisler sorun olur diyorlar
Allah size beklemenizin hediyelerini vermiş masallah
İyi cesaretlisinCnm ben bakmadan jiletle ust kismi aliyorum. Jilet kaliteli ve yeni acilmis.olsun ama. Alt kisim da iste oldugu kadar. Ben pek killi degilimdir altta da o sebeple az ama yine de bayagi temizlinemis.olursun. keske bu zamana kdr beklemeseydin ya artik yapcak bisi yok. Ust kismi tuy dokucuyle de alabilirsin bu arada ama vajinaya kacmasin dikkat et.
Saol cnm. Dogurayim artik da bitsin bari su asama diyorum ya aslinda biliyorum snrasi da rahatlik fln degil tabi 2 bebeyle
Cnm psikoloji cok onemli. Kizini dusunerek oksitosin hormonunu salgilattirarak sagman lazim. Yani mutluluk hormonu bi yerde. Bide tatli seyler su artirir. Anne caylarindan ic. Kuru.meyveler ye ozellikle uzum gibi sekerlileri bol sivi tuket. Gozunu kapat kizini dusunerek konsantre ol ve cikana takilma. Ilk 1 hafta damla damla.olmasi cok normal. Ama.en yagli en yogun ve kaliteli sut o. Snr sivilastikca aratacak da. Bi bakmissin snr artmis memeler aciyor fazlaliktan.... duzenli sagmak da onemli 2 daatte bi gece gunduz sag. Geceyo atlama.en cok oksitosin gece salgilandigindan gece uretim de cok olur sabah cok anne meme agrisiyla uyanir. Kolay gelsin cnm. Bunlar sayili kisacik gunler kavusmaya ramak kaldi buna odaklan.
Ay masalllahhhhh gozun aydin canimBu sabah normal doğumla kızımı aldım kucağıma
Akşam nişanım geldi. Hastaneye geldiğimizde 4cm açıklık vardı. Sabaha kadar sancımı çektim. İki doz epidural alarak sancı faslını hafif atlatıp doğuma kendi sancımla girdim. Keyifli bir doğumdu. Darısı başınıza olsun inşallah
Ben de son zamanlarda çok bunalmıştım. Kreşe vermeyi hiç istemiyordum ama kardeşi olmadan vermem gerekliymiş çünkü eylülde mecburen verecektim. Tayinimiz çıkınca bakacak kimsem olmayacaktı. Çok şükür uyum ve alışma problemimiz olmadı. Öğretmenini çok seviyor. Ben de dinlenşyorum bu süreçte.Gece ruyamda nisan geldi :) onun disinda bi belirti yok canim, yani daha dogrusu sanci bilmedigim icin arada kasiklarim yokluyo ama nedir ne degildir bilmiyorum. Cok iyi yapmissin krese vermekle, bi 15 gundur evde cildiriyoruz kizla, iyice azgin inatci bisey oldu cikti. Bagirma aglama sebepsiz seyler. Valla bebek bakmaktan zor cocukla ugrasmak....
Gözün aydın rabbim sağlıklı ömür versin.Bu sabah normal doğumla kızımı aldım kucağıma
Akşam nişanım geldi. Hastaneye geldiğimizde 4cm açıklık vardı. Sabaha kadar sancımı çektim. İki doz epidural alarak sancı faslını hafif atlatıp doğuma kendi sancımla girdim. Keyifli bir doğumdu. Darısı başınıza olsun inşallah
peki eylulden sonra bebise kim bakacak canim?Ben de son zamanlarda çok bunalmıştım. Kreşe vermeyi hiç istemiyordum ama kardeşi olmadan vermem gerekliymiş çünkü eylülde mecburen verecektim. Tayinimiz çıkınca bakacak kimsem olmayacaktı. Çok şükür uyum ve alışma problemimiz olmadı. Öğretmenini çok seviyor. Ben de dinlenşyorum bu süreçte.
sağolasın:)Evet erken doğum olsa bile sonraya aktarılıyor o senin yasal hakkın
Bende aynıyım ütüyü bile dinlene dinlene yapıyorum hemen belim ağrıyo normalde 1 saatte yaptığım işi şimdi bütün gün sürüyo yapmam lafta temizliğe başladım ama yapamadıkça sinir oluyorum kendimeKizlar evi toparlayıp temizleyeyim diyorum ama azcik bisey yapsam hemen cok yoruluyorum siz nasilsiniz biseyler yapabiliyo musunuz
Bende senin gibiyim. Normalde ekim cabuktur aksama kadar ancak yapıyorum.zaten ayaktaki işleri yapabiliyorum eğilip kalkmak çok zorlastiKizlar evi toparlayıp temizleyeyim diyorum ama azcik bisey yapsam hemen cok yoruluyorum siz nasilsiniz biseyler yapabiliyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?