2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 32. Haftada çalışabilir almamız gerekiyor diye biliyorum. 32 de çalışabilir alınca 35 de doğum yaparsan yine de 3 hafta ekleniyor mu acaba doğum sonrasına?
Evet erken doğum olsa bile sonraya aktarılıyor o senin yasal hakkın

Evet suyum azaldı canım ama bebeğin hareketleri çok arttı bu aralar suyla alakası var mı bilgim yok doğrusu seninde mi az suyun

37. Haftaya girecekken suyun azalmis dedi dr, perinatalog da hafif azalma var dedi o gunden beri hafif az dediler, hareketleri benimkinin de iyi cok sukur canim, takip et demisti cunku ondan sordum sanada.. yarin ne diyecek bakalim insaallah guzel seyler soyler

Benim de ikinci ve ilki hic bu kadar zorlamamisti suyum bile hep iyiydi,sanki ayni seyleri yasiyoruz seninle..benimde karnim aciyo artik,kasilma bazi gunler cok fazla oluyo, yarin nst nasil cikacak su da azalma devam ediyo mu ona gore doguma karar verebilirler .. hayirli sonuclar alalim hepimiz insaallah canim

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım senin gününde azalmış artık bizi haberdar et mutlaka

Sağolun rabbim hayırlısyla size ve isteyen dileyenede nasip etsin inş doktorunuza sorarsınız ilk 6 aydan sonra deneyebilirsiniz emzirme sürecide olcağı için ilk bebekte yada 1 yıl sonrada deneyebilirsiniz ikinci için en azından ilk bebeğinizin emmesi ve onu büyütme ile uğraşcaksınız elinizden çıkar birde tabi daha rahat olur ikinci için hayırlısı neyse o olur tabi

İyi cesaretlisin benim elim titriyor jiletle alamıyorum heleki hamilelikte daha zorluyor benibakalım bi şekilde halledecez inş kol bacak neysede ordaki tüyler olmasaydı iyiydi ama var işte napalım benim kayınvalde hem beyaz tenli hem sarı saçlıymış kadının bir tek dudak üstü tüyleri var oda azcık vucudunda hiç tüy yok ne güzel bizde öyle olsak ne rahat oluruz benim annemde de çok nadir yerlerinde var gerisinde yok şansmıdır nedir

Ay masalllahhhhh gozun aydin canim
Darisi bizim
BasimizA

Ben de son zamanlarda çok bunalmıştım. Kreşe vermeyi hiç istemiyordum ama kardeşi olmadan vermem gerekliymiş çünkü eylülde mecburen verecektim. Tayinimiz çıkınca bakacak kimsem olmayacaktı. Çok şükür uyum ve alışma problemimiz olmadı. Öğretmenini çok seviyor. Ben de dinlenşyorum bu süreçte.

Gözün aydın rabbim sağlıklı ömür versin.

peki eylulden sonra bebise kim bakacak canim?

Gunaydin arkadaslar. Ben bu sabah bas dönmesiyle uyandım. Simdi biraz biraz geçti. Birde geceden beri karnının hatırladığını hissediyorum. Bebeğim in hareketlerinde bir sıkıntı yok gibi.

Kizlar evi toparlayıp temizleyeyim diyorum ama azcik bisey yapsam hemen cok yoruluyorum siz nasilsiniz biseyler yapabiliyo musunuz

Kizlar evi toparlayıp temizleyeyim diyorum ama azcik bisey yapsam hemen cok yoruluyorum siz nasilsiniz biseyler yapabiliyo musunuz
Bende aynıyım ütüyü bile dinlene dinlene yapıyorum hemen belim ağrıyo normalde 1 saatte yaptığım işi şimdi bütün gün sürüyo yapmam lafta temizliğe başladım ama yapamadıkça sinir oluyorum kendime

Bende senin gibiyim. Normalde ekim cabuktur aksama kadar ancak yapıyorum.zaten ayaktaki işleri yapabiliyorum eğilip kalkmak çok zorlasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…