2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

@Nazan2 cabim gözun aydin Rabbim
Anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Hastanelerin bu yönunu anlamiyorum birinde yatak yok digeri de kuveZ. Madem yok giris yapmtirmadan uyarin ki ona gore hasta baska bi yere gitsin.
Neyse artik yapilacak birsey yok cok sukur hayirla yavrun gelmis ya ins ikiniz de biran once toplarnirsiniz. 4. Bebegimiz de dogmus oldu.

Bugun biz dr 37+0 oldukkk

Guzel bir pazar olsun herkese

Kizlar daha yeni cantamizi hazırladım. Yerine koyduk. Hayirlisi ile gelsin bakalim.
Hadi hayırlısı bende dün yıkadım oğluşumun hastane çıkışını çok bişey almadık kızımında var onlardan giydirecz ortak renklerden almıştık belirli bir aya kadar giysi. Sonra alırız haftaya perşembe belli olucak bizimde günümüz kasılmalarım var tabiki ama sezeryan olucak çünkü kızım da sezeryandi arası yakın bide normal yaptırmazlar hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım inş bu arada bende hamilelik takvimi yaptım ama gözükmüyor neden acaba

Kizlar daha yeni cantamizi hazırladım. Yerine koyduk. Hayirlisi ile gelsin bakalim.
Ben eşyalarını yeni yıkadım çantam hazır değil daha neden bu kadar rahatım bende bilmiyom sanki hazırlayınca hemen doğuracakmışım gibi geliyo dr um martın 15 den sonra alırım dedi ondan daha bekliyorum

Geçmiş olsun gözün aydin canim.Allah anali babali büyütsün.dogumlar basladi artik.darisi basimiza ins.

Kizlar ben gece birde bir agriyla uyandim sol kasigimda okadar kötüydüki.pozisyon degistirincede gecmedi.doguruyorum sandim.midemde asiri bulanmaya basladi.hemen tuvalete gittim acayip baski vardi.afedersiniz isal gibiydim.sürekli kasilmalar yasadim.1 saat boyunca takip ettim.sonra azaldi uyumusum.anlamadim be oldu böyle.benim zaten hep solum agriyo son günlerde.ayaga kaldirmayan bir agri var solumda bugunde zor hareket ediyom.sali günü son kontrolüm var dogum icin yatisimi vercek.son günler ve ben cok korkuyorum

Cok sukur kurtulmussunuz canim Allah anali babali buyutsun, bol sutun olsun insaallah

Bende cantami 36. Haftada hazirlamistim, nedense erken olacak gibi hissediyodum ama cok sukur 38+3 olduk bugun.. tekrar bi kontrol ederim yinede.. Son gunlerde gecmek bilmiyo surekli kendimi dinler oldum suyuda hafif az onuda kafaya takiyorum :/ bakalim ne zaman gelecek minik :I insaallah hepimiz saglikla kavusuruz

Benimde arada sol kasigimda cok asiri batmalar agrilar oluyo nefes aldirmiyo hareket ettirmiyo hayirlisiyla dogursaydik artik

Doğuma azıcık süre kala grip olan var mı ya
Antibiyotik kullanıyorum sezeryanda sorun olur mu ki
Ben 1 aydir hep gribim desem yeri. Su anda balgam yuzunden kusmamak icin tutuyorum kendimi. Gece oksurukten uyuyamiorum ama ilav fln kullanmafim dra da gitmedim. Kadin dogumcum kulak burun bogaza gorun yok enfeksiyon oranina bakilsin antibiyotik kullanman gerekebilir dedi ya usendim. Ilac icmekten biktim zaten zorunlu alerji ilavim haric hicbisi kullanmiyorum su an. Bi iki de parol alfim okdr. Bu hafta dogurman lazim demisti dr ozmna iyilesmis olurum ins. Kullan bosver antibiyotik ben cok sikildim bunaldim ilaclardan vs. Bnde urtiker cikmisti hamilelikten once ve hamilelik gelince surekli ilaclar dr lar cok gezdim cok da cektim biktim anlayacağın... bnm buyuk kiz da ilac icmez surekli bi iyulesemeden nuksettirip bana da gecirio bide onla ugrasiyorum haliyle bikkinligim tavan.

Hayirli olsun cnm. Saglikla hemencecik de kavusun ins. Bol sutlu bol uykulu sikintisiz gunler olsun ins.
Yalniz Agrin var dr a gitmemissin. Sezeryan istiyomussun hastane dr arastirmamissin bu devirde bu rahatlik valla bravo ben buralarda okudum cevremden vs bayagi arastirdim hastane dr sectim. O donemde ozel saglik sigortasi arastirdim hastanelerin fiyatlari ve olanaklarini inceledim yenidogan yogun bakim var mi cocuk drlari nasil sikinti yasayan olmus mu vs.. Ustelik 2. Dogumum olacak tevrubem de var. Smdi normal.olcak dedik ama suniyle baslatabilir nasil oluyir onu arstiriyorum basarili olmazsak sezeryan yapar mi ona bakiyorum... istanbul insani manyak ediyor galiba

Aynı sey bu gece bende de oldu. Doguruyorum sandım.bulantı aynı dedigin gibi ishal gibi hissettim. Sonra senin gibi uyuyakalmisim. Sanırım yarış pozisyonunuzdan mıdır nedir.

Ay kizlar cuma dr dogurman lazim artik yuruayus fln yap dedi diye cuma pazara gittim cikista. Cuma aksam squat denemesi yaptim. Cmtesi ikeaya gittim aksam 1 saat dans ettim. Bgn kadikoye indim bi guzel yurudum yokus mokus demeden. Her yanim agrio ama bebek asqgi inmis gibi bile hissetmiyorum! Sabah bi uyandim belden asagisna kdr agrimayan acimayan yanim yoktu ustune yurudum dusunun daha napayim ben yaaa

Ben son zamanlarımı hep yatarak geçiriyorum kolumu kaldıracak hal bulamıyorum kendimde ev işlerini yapmak yetiyor bana, ona rağmen karnım aşapı indi Doğum belirtileri başladı bir de gezsem ne olur düşünemiyorum

Bugün temizlik yapayım dedim hemen ağrım oldu belimden karnıma doğru yattım dinlendim geçti allahtan bi an korktum ben de çantamı henüz yerlestirmedim herşeyim hazır yıkadım utuledim bu aksam yerlestiricem biraz gözüm korktu carsambayada vücut temizligimi yaptiricam kuaföre gidip sonra hazırım allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…