Bu Arada Canim en yakın hastaneye gidip acilma baktirsan için rahat ederdi. Kendini takip etmiş olurdunKızlar bende de tık yok hala bugün yine kanlı akıntım geldi ilk defa kırmızıydı daha önce kahverengi gelmişti. İyice yaklaşıyor vaktim galiba
Doktora mesaj attım da normal diyor her şeye. Yarın zaten kontrolüm var nstye falan gircemBu Arada Canim en yakın hastaneye gidip acilma baktirsan için rahat ederdi. Kendini takip etmiş olurdun
Cok saol canim insallah hepimiz kolay bi şekilde yavrularımıza kavusuruzNe güzel günler belli olmaya başladı inş kolay bi doğum yaşarsın canım
Hadi hayırlısı bende dün yıkadım oğluşumun hastane çıkışını çok bişey almadık kızımında var onlardan giydirecz ortak renklerden almıştık belirli bir aya kadar giysi. Sonra alırızKizlar daha yeni cantamizi hazırladım. Yerine koyduk. Hayirlisi ile gelsin bakalim.
Ben eşyalarını yeni yıkadım çantam hazır değil daha neden bu kadar rahatım bende bilmiyom sanki hazırlayınca hemen doğuracakmışım gibi geliyo dr um martın 15 den sonra alırım dedi ondan daha bekliyorumKizlar daha yeni cantamizi hazırladım. Yerine koyduk. Hayirlisi ile gelsin bakalim.
Geçmiş olsun gözün aydin canim.Allah anali babali büyütsün.dogumlar basladi artik.darisi basimiza ins.Kuzlar teker teker alintiliyamadim hpinize saolun adet agrim vardi 2 gundur dun sabahda arkadasm merkese gidicekti bana da deid gel beraber ckalm diye ole beraber bkstuk ben gezerken karnm adet olcakmisimgbi surekli agridi ama kotu degldim nefesm fan keslyosu arkadasm dedi senn sqncin var hssetmysun obu gel gdelim devletin aciline nst baksnlar dedi gttim nst baktilar sqnci cikti alttan muayene etti 4 cm aclma dedi bende en bastan beri nrmal dusunmyodum alttan muayenede nile kotu oldum ebe dedki seni yatrmamiz lazm ama burdaki dofumhanede 5 oda da dolu yatramwm seni birinin bosalmais lazm dedi bolede eve git diyemem deid ya arastrma hastanesne yada ozele git deid ben baya strs okdum gittim izele arkadasmla snra sancilar 100e. Bile ckyordu bn fazla hsswtmyodum ama baya stres ettm korktum esim geldi nrma istmyorum sezeryan edecwm dedm snra bnu hazrladlar dktrum gelsi spinal anestezi yapildi bebek cikti gsterdker bana snra bn gne agri hissedyorum deyincw beni hmen uytmuslar snra amlyattan ckarken gzmu actim bdaha odaya gtrdiler bni cicukda solnum skntisi olmus dgdugunda baya hiriltisu varms oyuzden devlet hastanesne kuveze yollamslar bizim brdaki ozelde kuvez skntisi var eksik cihazlar heralde ama bebek iyiymis xok sukur 39+1de dlgumum oldu 3 360 kilo dogdu 80 cm boyu varms asi kartnda ole yazyor bende sukur iyiyim kalktim yurudum amaagrim oldu gene agri kesici iatedim serum taktilar bu aksama ckablirmisim hstaneden daha kizimi goremedim bi amwlytta az bisi gordum ama olsun bu sabahda sut sagicaz bebege vermek icin ins sutumde gelir dogurmayanlrda umarim saglkla bebeklerinizi kucaklarniza alirsiniz ins
Kuzlar teker teker alintiliyamadim hpinize saolun adet agrim vardi 2 gundur dun sabahda arkadasm merkese gidicekti bana da deid gel beraber ckalm diye ole beraber bkstuk ben gezerken karnm adet olcakmisimgbi surekli agridi ama kotu degldim nefesm fan keslyosu arkadasm dedi senn sqncin var hssetmysun obu gel gdelim devletin aciline nst baksnlar dedi gttim nst baktilar sqnci cikti alttan muayene etti 4 cm aclma dedi bende en bastan beri nrmal dusunmyodum alttan muayenede nile kotu oldum ebe dedki seni yatrmamiz lazm ama burdaki dofumhanede 5 oda da dolu yatramwm seni birinin bosalmais lazm dedi bolede eve git diyemem deid ya arastrma hastanesne yada ozele git deid ben baya strs okdum gittim izele arkadasmla snra sancilar 100e. Bile ckyordu bn fazla hsswtmyodum ama baya stres ettm korktum esim geldi nrma istmyorum sezeryan edecwm dedm snra bnu hazrladlar dktrum gelsi spinal anestezi yapildi bebek cikti gsterdker bana snra bn gne agri hissedyorum deyincw beni hmen uytmuslar snra amlyattan ckarken gzmu actim bdaha odaya gtrdiler bni cicukda solnum skntisi olmus dgdugunda baya hiriltisu varms oyuzden devlet hastanesne kuveze yollamslar bizim brdaki ozelde kuvez skntisi var eksik cihazlar heralde ama bebek iyiymis xok sukur 39+1de dlgumum oldu 3 360 kilo dogdu 80 cm boyu varms asi kartnda ole yazyor bende sukur iyiyim kalktim yurudum amaagrim oldu gene agri kesici iatedim serum taktilar bu aksama ckablirmisim hstaneden daha kizimi goremedim bi amwlytta az bisi gordum ama olsun bu sabahda sut sagicaz bebege vermek icin ins sutumde gelir dogurmayanlrda umarim saglkla bebeklerinizi kucaklarniza alirsiniz ins
Kizlar ben gece birde bir agriyla uyandim sol kasigimda okadar kötüydüki.pozisyon degistirincede gecmedi.doguruyorum sandim.midemde asiri bulanmaya basladi.hemen tuvalete gittim acayip baski vardi.afedersiniz isal gibiydim.sürekli kasilmalar yasadim.1 saat boyunca takip ettim.sonra azaldi uyumusum.anlamadim be oldu böyle.benim zaten hep solum agriyo son günlerde.ayaga kaldirmayan bir agri var solumda bugunde zor hareket ediyom.sali günü son kontrolüm var dogum icin yatisimi vercek.son günler ve ben cok korkuyorum
Ben 1 aydir hep gribim desem yeri. Su anda balgam yuzunden kusmamak icin tutuyorum kendimi. Gece oksurukten uyuyamiorum ama ilav fln kullanmafim dra da gitmedim. Kadin dogumcum kulak burun bogaza gorun yok enfeksiyon oranina bakilsin antibiyotik kullanman gerekebilir dedi ya usendim. Ilac icmekten biktim zaten zorunlu alerji ilavim haric hicbisi kullanmiyorum su an. Bi iki de parol alfim okdr. Bu hafta dogurman lazim demisti dr ozmna iyilesmis olurum ins. Kullan bosver antibiyotik ben cok sikildim bunaldim ilaclardan vs. Bnde urtiker cikmisti hamilelikten once ve hamilelik gelince surekli ilaclar dr lar cok gezdim cok da cektim biktim anlayacağın... bnm buyuk kiz da ilac icmez surekli bi iyulesemeden nuksettirip bana da gecirio bide onla ugrasiyorum haliyle bikkinligim tavan.Doğuma azıcık süre kala grip olan var mı ya
Antibiyotik kullanıyorum sezeryanda sorun olur mu ki
Hayirli olsun cnm. Saglikla hemencecik de kavusun ins. Bol sutlu bol uykulu sikintisiz gunler olsun ins.Kuzlar teker teker alintiliyamadim hpinize saolun adet agrim vardi 2 gundur dun sabahda arkadasm merkese gidicekti bana da deid gel beraber ckalm diye ole beraber bkstuk ben gezerken karnm adet olcakmisimgbi surekli agridi ama kotu degldim nefesm fan keslyosu arkadasm dedi senn sqncin var hssetmysun obu gel gdelim devletin aciline nst baksnlar dedi gttim nst baktilar sqnci cikti alttan muayene etti 4 cm aclma dedi bende en bastan beri nrmal dusunmyodum alttan muayenede nile kotu oldum ebe dedki seni yatrmamiz lazm ama burdaki dofumhanede 5 oda da dolu yatramwm seni birinin bosalmais lazm dedi bolede eve git diyemem deid ya arastrma hastanesne yada ozele git deid ben baya strs okdum gittim izele arkadasmla snra sancilar 100e. Bile ckyordu bn fazla hsswtmyodum ama baya stres ettm korktum esim geldi nrma istmyorum sezeryan edecwm dedm snra bnu hazrladlar dktrum gelsi spinal anestezi yapildi bebek cikti gsterdker bana snra bn gne agri hissedyorum deyincw beni hmen uytmuslar snra amlyattan ckarken gzmu actim bdaha odaya gtrdiler bni cicukda solnum skntisi olmus dgdugunda baya hiriltisu varms oyuzden devlet hastanesne kuveze yollamslar bizim brdaki ozelde kuvez skntisi var eksik cihazlar heralde ama bebek iyiymis xok sukur 39+1de dlgumum oldu 3 360 kilo dogdu 80 cm boyu varms asi kartnda ole yazyor bende sukur iyiyim kalktim yurudum amaagrim oldu gene agri kesici iatedim serum taktilar bu aksama ckablirmisim hstaneden daha kizimi goremedim bi amwlytta az bisi gordum ama olsun bu sabahda sut sagicaz bebege vermek icin ins sutumde gelir dogurmayanlrda umarim saglkla bebeklerinizi kucaklarniza alirsiniz ins
Aynı sey bu gece bende de oldu. Doguruyorum sandım.bulantı aynı dedigin gibi ishal gibi hissettim. Sonra senin gibi uyuyakalmisim. Sanırım yarış pozisyonunuzdan mıdır nedir.Kizlar ben gece birde bir agriyla uyandim sol kasigimda okadar kötüydüki.pozisyon degistirincede gecmedi.doguruyorum sandim.midemde asiri bulanmaya basladi.hemen tuvalete gittim acayip baski vardi.afedersiniz isal gibiydim.sürekli kasilmalar yasadim.1 saat boyunca takip ettim.sonra azaldi uyumusum.anlamadim be oldu böyle.benim zaten hep solum agriyo son günlerde.ayaga kaldirmayan bir agri var solumda bugunde zor hareket ediyom.sali günü son kontrolüm var dogum icin yatisimi vercek.son günler ve ben cok korkuyorum
Ben son zamanlarımı hep yatarak geçiriyorum kolumu kaldıracak hal bulamıyorum kendimde ev işlerini yapmak yetiyor bana, ona rağmen karnım aşapı indi Doğum belirtileri başladı bir de gezsem ne olur düşünemiyorumAy kizlar cuma dr dogurman lazim artik yuruayus fln yap dedi diye cuma pazara gittim cikista. Cuma aksam squat denemesi yaptim. Cmtesi ikeaya gittim aksam 1 saat dans ettim. Bgn kadikoye indim bi guzel yurudum yokus mokus demeden. Her yanim agrio ama bebek asqgi inmis gibi bile hissetmiyorum! Sabah bi uyandim belden asagisna kdr agrimayan acimayan yanim yoktu ustune yurudum dusunun daha napayim ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?