• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin sanki beni anlatmissin.bende otorup kalkinca kendime gelemiyorum.yürurkwn sekilden sekile giriyorum.adim atmak cok.zor.geceleride ayni senin gibiyim.benim kiz bas asagi ondanmi bilmiyorum.ilk hamileleigimde hic boyle seyler yasamamistim.yuruyebiliyordum rahat.bukadar agri cekmiyordum.acaba 2.diyemi boyle
Galiba ikinci diye vaksana cpk benzermis bizim durumlar. Ben ilkinde calisiyordum bide su zamanlarda dahi. Ama inan hic hatirlamiyorum. Bi servise binmek icin 10dk yokus cikiyordum o cok yoruyordu beni ama bu agrilar acilar bnm icin cok yeni. Neyse 2. Yi de doguralim da 2 evlat bu devirde ideal baska da istemiyorum. Isteyenlerin olsun bnm olmasin ins. :KK43: 40i da beklemeyip 38 gibi gelirse şükredeceğim :işsiz:

Selam kızlar ben sanki eskisi kadar hareket hissetmiyorum ya çok korkuyorum, çok az hissediyorum artık. Bazen karnımı mıncıklıyorum öyle hareket ediyor kendiliğinden etmiyor normal mi bunlar ağlıyorum şuan ya:(

Selam kızlar ben sanki eskisi kadar hareket hissetmiyorum ya çok korkuyorum, çok az hissediyorum artık. Bazen karnımı mıncıklıyorum öyle hareket ediyor kendiliğinden etmiyor normal mi bunlar ağlıyorum şuan ya:KK43:
Dr konturolun ne zaman canim bi dr unla konus istersen içinde rahat eder

Selam kızlar ben sanki eskisi kadar hareket hissetmiyorum ya çok korkuyorum, çok az hissediyorum artık. Bazen karnımı mıncıklıyorum öyle hareket ediyor kendiliğinden etmiyor normal mi bunlar ağlıyorum şuan ya:KK43:
Canım ağlama bende 2 gündür aynıyım nerdeyse hiç hareket etmiyo gibiydi koştur koştur sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledim ebe normal yeri azaldı korkma dedi bugün maşallah kıpırdıyo sen içini ferah tut biliyorum insan korkuyo olmazsa sende git sağlık ocağında bakarlar hem için rahatlar

Benim de eskiye göre azaldı hareketler. Gecen gün hatta cok azdı. Korkup sağlık ocağına gittim. Kalp atışıni dinlediler, gayet iyi dediler. Hatta ebe ne zaman evham yaparsan gel çekinme kalp atışlarını kontrol edelim dedi sağolsun. Bazen sırtını dönüyorlarmış. O zaman daha az hissedilirmis. Tatli yiyip sola yatıyorum oyle anlarda. Allahtan artıyor. Siz de cok evham yaparsaniz sağlık ocağına gidin bence.

Canım ağlama bende 2 gündür aynıyım nerdeyse hiç hareket etmiyo gibiydi koştur koştur sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledim ebe normal yeri azaldı korkma dedi bugün maşallah kıpırdıyo sen içini ferah tut biliyorum insan korkuyo olmazsa sende git sağlık ocağında bakarlar hem için rahatlar
Aynen cnm tşk ederim rahatlattın.

Kızlar bez işini naptınız ben sleppy düşünüyorum ama tam karar veremedim herkez memnun sleppyden tabi her bebek bir değil kimisine iyi gelen kimisine pişik yapıyo

Kızlar bez işini naptınız ben sleppy düşünüyorum ama tam karar veremedim herkez memnun sleppyden tabi her bebek bir değil kimisine iyi gelen kimisine pişik yapıyo
Bende denemek icin 2 paket sleppy alcam canim iyi gelirse devam etcem memnun kalmazsam deisirim diye dusunuyorum

cnm benm ilk gebelik ama bu aralar cok hareketli surekli yer degistiriyor bi tatafi sisiriyo snra iniyor bazen hickirik bazen vurmasni hssediyorum dun aksam oturuyordum cok hareketlendi hoc drmadi yattim oynamasindan sebeb uyku uyuyamadim zorla uyudum cnm sende tatli bisiler ye bekle belki ozaman hareketlenir ama ben bisi yemesemde bu aralar baya hareketleniyo ama her gunde bir olmayabliyor bazen sessizleseblyo genede

Back