2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gaz sancısı bende de çok sık oluyor özellikle gceleri.bobreklerimde balonlar patlıyor sanki.
Bakıyorum da hepimizin şikayetleri hemen hemen ayni

Gaz sancisi olduguna emin misin canim senin dogumada az kalmis

kesin gaz sancisi cnm ben zaten en basndna beri gaz sancisi cekyorum bu aralar artti tbai gaz sancisi bi geliyo sancidan kivraniyorum snra gaz cikartinca sancimda gecyor bide ishal oluyorum ole rahatliyoeum ya ama gaz sancisida cok kotu bi dogursakda hayrlisiyla braz rahat etseydik

Gaz sancısı bende de çok sık oluyor özellikle gceleri.bobreklerimde balonlar patlıyor sanki.

cok az kaldi doguma ins gececek bunlarda aralarda karnmda kasilma olyor ama fazla zorlayacak sekilde dgil ama bu gaz sancisi cok rahatsiz ediyor ya ins gececk bu gunlerimzide mide yanmalarida var tabi bunun disinda mide yanmasida zoeluyor baya

Korkma canim ben dun saglik ocagina gittim oyle sancilar bendede var korkmama mi soyledi artan agrilarin olursa korkmam gerektigini soyledi
Bende böyle sanci olmuyordu hep kasilma oluyordu.bakalim daha neler görcem son haftalarda canim.hiç halim yok keyfimde yok bugün

Bende böyle sanci olmuyordu hep kasilma oluyordu.bakalim daha neler görcem son haftalarda canim.hiç halim yok keyfimde yok bugün
Canım sancın arada kesilmiyorsa yalancıdır alıştırma sancılarıdır. Geçen haftasonu gece benimde sol tarafta karnımın yukarıdan aşağıya kadar geçmeyen şiddetli kramp girmişti. Bir saati geçgin sürdü. Sabah bebek hareketlerinde seğirme şeklinde hissedince acile gittik. Nst ye bağladılar. Bebeğin kalbi çok kuvvetli değildi. Gelip gidip salladılar hareketlendirmeye çalıştılar olmadı. Bana oksijen bağladılar. Bebek oksijen alsın diye. Yine olmayınca şeker yedirdiler. Artık hangisinden bilmiyorum ama bebek hareketini hissetmeye başlayınca çıkardılar.
Bugün de sabahtsn beri bebekte yine çok çok az bir hareket var. Nerdeyse yok gibi. Çikolatalar yedim. Hurma yedim sol tarafıma yattım bekliyorum. Belki hareketlenir diye.
Doğuma yaklaştıkca insan daha çok korkuyor. Birşey olmadan inş hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.

Canım korkma yerleri daraldığı icin bu son haftaları uyuyarak geciriyorlarmis.
Eskisi kadar hareket edecegini çok beklememeliymisiz

Kızlar merhaba
Ben bugün epilasyon yaptım ama daha erken mi bilemedim
Her an hazırlıklı olayım dedim. Içim kıpır kıpır ne bileyim anı bı şey olursa hazırlıklı olmak istedim
Sizlerde durumlar nasıl. Biliyorum haftaya yine killancazzz ama napiyim bı şeylerle meşgul oliim dedim

bence erken cnm ben suan bekliyorum ayin 20si gbi halledecem ins ama her an hazir olmakta fayda var aslinda ne zamna ne olcagida belli olmaz :)

Canim icini ferah tut ins hayirlara ciksin ruyan da.
Son haftalar kilo alimi artiyor ya bagirsaklar iyice yavasliyormus ki bebege daha fazla gitsin diye

Benim de iki saat sonraya kontrolum var

Canım gaz sancısı ile digerini ayırt edemiyorum ki.karnım ortada toplanıyor sıkışıyor bu kasılma mı. Anlamadım ama son haftalar zor geçiyor cidden..agğrlaştım iyice iş de zorluyor 1 mart son o vakte nasıl dayanırım bilmiyorum Allah hepimize kolaylık versin

Canım az erken sanki ama olsun hazırlıklı olmak da fayda var tekrarlarsın çıkma durumunda:))heyecan başladı valla subat anneleri doğuruyor sıra bize geliyor:))

Canım insan endişe ediyor haklısın hareketlerini kontrol etmemiz dogru olan tabii ki.ama yerleri daraldı ondan mı nedir azaldı hareketler tekme gibi degil de kayıyor kıpraşıyor gibi bilmiyorum hayırlısı ile kucagımıza alalım inşallah

az kalinca doguma gercekten daha cok endiseleniyoruz.benimki sürekli hareket ediyor.ama sanci seklinde agrim var.özellikle hateket edince oluyo.hep uzaniyorum.halimde yok nedense.ins.sorunsuz aliriz saglikla bebeklerimizi kucagimiza canim

Canim icini ferah tut ins hayirlara ciksin ruyan da.
Son haftalar kilo alimi artiyor ya bagirsaklar iyice yavasliyormus ki bebege daha fazla gitsin diye

Benim de iki saat sonraya kontrolum var
Ins.hayirli haberlerle dön canim.benim bagirsaklar cok calisiyor cok kabiz olmuyorum.bugunde tuvalete tasindim hep.hayirlisi artik

Suba
Canim senin ki kasilmaya benziyor. Dönmeye ve ya yerleşmeye calisiyirdur. Ben bir kac gundur kasılma yaşamıyorum. Çok çok yorulursam artık.

Ya arkadaslar ben hergün tatlı bir şeyler yiyorum bende gebelik sekeri cikmadi ama.yani ne bilim dayanamıyorum. Bir porsiyon yiyorumdur.

Ya arkadaslar ben hergün tatlı bir şeyler yiyorum bende gebelik sekeri cikmadi ama.yani ne bilim dayanamıyorum. Bir porsiyon yiyorumdur.
Bende de yok şeker canim.benimde acayip canim tatli istiyor hergun yiyorum.ozellikle şerbetli tatli cok canim istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…