• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar çantalarınızı hazırladınız mı??Neler koydunuz içine?? :KK68:
Canım ben bebeği hazırladım ama kendim için aldım ama hazır degil.ben üç hastane çıkışı 3 çıt çıtlı badi bir alt üst takım çorap agız mendili.bez temizleme mendili krem.süt sağma makinesi biberon .kendime tam hazır değil ama iki pijama gecelik emzirme atleti sutyeni depent emici külot normal ped çorap havlu terlik .bunlar geldi aklıma

İyi akşamlar kızlar .En ağırlaşmış zamanlarımız sağlıcakla dogum yaparız inş.hazırlıklar bitmiyor birde evde ıkı buçuk yasında oğlum var koşturmaca zor oluyo bebeğim sağlıklı olsunda

Benim arkadasim olmustu.heryeri kasiniyordu yara oldu kasimaktan.doktorun verdigi sprey krem ise yaramamisti.eczaneden bisey yaptirdi o gecirdi.
ilaç kullanımı kaşıntıyı geçirmesi lazım değil mi? ilk gebeligimde de olmuştum ama o kadarini hatırlamıyorum bi kaç güne acile gidicem hafiflemezse

Aranızda hiç doğum icin gün alaniniz var mı kizlar. Yanı sezeryan olmasına karar verenlerinizden

merhaba hanımlar. gebelik kolestazi olan var mı ilaca rağmen çok kaşıntım var :KK43:

Canım çok çok geçmiş olsun:( bende degil ama ablamda vardı, buğday ile(aktardan bulmuşlardı) geçiroyorlardi, vücuduna her gün sürüyordu. UmRim en kısa sürede geçer.sağlikla al bebişi kucağına.

Merhaba kizlar.ben bugun rüyamda suyum geldigini bacagimdan kan aktigini gördüm.hastaneye gitmeye calisiyordum.hayrolsun.sabahtan beri adet sancisimi desem gaz sancisimi desem bilemedigim bir sanci var karnimda.normalde olmuyo boyle.kasilma oluyo bende hep.hayirdir ins.rüyam cikmaz

Merhaba kizlar.ben bugun rüyamda suyum geldigini bacagimdan kan aktigini gördüm.hastaneye gitmeye calisiyordum.hayrolsun.sabahtan beri adet sancisimi desem gaz sancisimi desem bilemedigim bir sanci var karnimda.normalde olmuyo boyle.kasilma oluyo bende hep.hayirdir ins.rüyam cikmaz
Korkma canim ben dun saglik ocagina gittim oyle sancilar bendede var korkmama mi soyledi artan agrilarin olursa korkmam gerektigini soyledi

Bu gaz sancisi beni maffediyor ya surekli gan sancisi geliyor yokmu bunun bir cozumu kizlar ya 5 dkkadir karnima sanci girdi gecmiyor ya

Back