- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım ben bebeği hazırladım ama kendim için aldım ama hazır degil.ben üç hastane çıkışı 3 çıt çıtlı badi bir alt üst takım çorap agız mendili.bez temizleme mendili krem.süt sağma makinesi biberon .kendime tam hazır değil ama iki pijama gecelik emzirme atleti sutyeni depent emici külot normal ped çorap havlu terlik .bunlar geldi aklımaSelam kızlar çantalarınızı hazırladınız mı??Neler koydunuz içine??
ilaç kullanımı kaşıntıyı geçirmesi lazım değil mi? ilk gebeligimde de olmuştum ama o kadarini hatırlamıyorum bi kaç güne acile gidicem hafiflemezseBenim arkadasim olmustu.heryeri kasiniyordu yara oldu kasimaktan.doktorun verdigi sprey krem ise yaramamisti.eczaneden bisey yaptirdi o gecirdi.
Losyonlar kasinmayi engelliyo ama gecici sure.cok gecmis olsunilaç kullanımı kaşıntıyı geçirmesi lazım değil mi? ilk gebeligimde de olmuştum ama o kadarini hatırlamıyorum bi kaç güne acile gidicem hafiflemezse
losyon kullanmadım hiç karaciğer değerlerini düşüren ursaktive ilacı demiştim ama teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinLosyonlar kasinmayi engelliyo ama gecici sure.cok gecmis olsun
Benim ilkide sezeryan oldugu icin buda sezeryan olcak.doktorum 38+5 de alcaz dedi.Aranızda hiç doğum icin gün alaniniz var mı kizlar. Yanı sezeryan olmasına karar verenlerinizden
merhaba hanımlar. gebelik kolestazi olan var mı ilaca rağmen çok kaşıntım var
Bende c.tesi gidicem canim büyük ihtimalle c.tesi verir günü diye düşünüyorumAranızda hiç doğum icin gün alaniniz var mı kizlar. Yanı sezeryan olmasına karar verenlerinizden
Gunaydin kizlar
insallah canim saolCanım çok çok geçmiş olsunbende degil ama ablamda vardı, buğday ile(aktardan bulmuşlardı) geçiroyorlardi, vücuduna her gün sürüyordu. UmRim en kısa sürede geçer.sağlikla al bebişi kucağına.
Korkma canim ben dun saglik ocagina gittim oyle sancilar bendede var korkmama mi soyledi artan agrilarin olursa korkmam gerektigini soylediMerhaba kizlar.ben bugun rüyamda suyum geldigini bacagimdan kan aktigini gördüm.hastaneye gitmeye calisiyordum.hayrolsun.sabahtan beri adet sancisimi desem gaz sancisimi desem bilemedigim bir sanci var karnimda.normalde olmuyo boyle.kasilma oluyo bende hep.hayirdir ins.rüyam cikmaz
Gaz sancisi olduguna emin misin canim senin dogumada az kalmisBu gaz sancisi beni maffediyor ya surekli gan sancisi geliyor yokmu bunun bir cozumu kizlar ya 5 dkkadir karnima sanci girdi gecmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?