- 4 Kasım 2010
- 938
- 558
- 323
Maşallah 36.haftayı bitirmissin. Doğuma tam gaz hazırlıklar TAmam.
Evet kısmetse 37.haftadayız minigimizi bekliyoruz haftalar sayılıyor cok az kaldı Allahın izniyle
Hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah 36.haftayı bitirmissin. Doğuma tam gaz hazırlıklar TAmam.
Canim bu haftalarda cok normal hepimiz ayniyiz inşallah saglicakla kavusuruZ yavrularimiza bende c.tesi gidecem bakalim ne diyecek doğum içinGunaydin kizlar.benim icin geceleri artik delikai uyku yok.hepkasilmalarim agrilarim oluyo uyuyamiyorum.surekli dönmek zorundayim.dun kontrolum vardi.hersey yolundaymis.38+5 de alcakcaklarmis sezeryana.az kaldi.yürümek bana izdirap veriyor artik.biran once geçse zaman.kizim baş aşagi hala dogum pozizyonunda bu arada
Canim sikayetlerimiz hemen hemen aynı. Bazen benim öğlen gece patirdiyo. Beni uyandırıyor. Diyorum geceleri uyumayacak herhalde.Gunaydin kizlar.benim icin geceleri artik delikai uyku yok.hepkasilmalarim agrilarim oluyo uyuyamiyorum.surekli dönmek zorundayim.dun kontrolum vardi.hersey yolundaymis.38+5 de alcakcaklarmis sezeryana.az kaldi.yürümek bana izdirap veriyor artik.biran once geçse zaman.kizim baş aşagi hala dogum pozizyonunda bu arada
Çok şükür artık bitiyor bir yandan hemen bitsin istiyorum bir yandan korkuyorum nasıl dayanacağım diye. Ama hamileliğim biraz sıkıntılı geçtiği için sanırım özlemeyeceğim tekrar kalır mıyım Allah nasip ederse bakarız.Hayirli gunler arkadaslar
Bulantilari, ilk tekmeleri derken resmen artik dogum tarihleri geldi catti. Artik son meşakatler insallah.
İns hayirla su son dönemi de yasayip geciririz. Ben simdiden cok ozleyecegim hamileligimi.
Bundan sonra snamiyorum tekrar hamile olacagimi. Her ne kadar zorlansam da tekmeleri özellikle coook ozleyecegim.
@melike_86 canim hosgeldin aramiza.
Bu konuyala malesef hicbir bilgim yok. İns diledigin gibi ayarlayabilirsin
Tabiki yaptirabikirsin sen ne zaman istersen.raporunu alarkadaşlar merhaba. bende allah nasip ederse mart annesi olacağım. inşallah ikinci kızım dünyaya gelecek. forumu uzun süredir takip ediyorum ancak yazmıyordum. şu an 34+6 günlük hamileyim. çalışıyorum 657 'ye tabiyim. sizlere bir sorum olacak. 32. haftada doktordan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ancak zorlanmaya başladım. özellikle merdiven çıkarken çok zorlanıyorum. evde 3 yaşında bir kızım daha var onunla da ilgilenmek istiyorum. 35. haftada doktordan çalışamaz raporu alırsam 32. haftadan sonra çalıştığım 3 haftayı doğum sonrasına ekletebilir miyim? bilen arkadaşlar lütfen cevaplayabilir mi? şimdiden teşekkür ederim.
Benim arkadasim olmustu.heryeri kasiniyordu yara oldu kasimaktan.doktorun verdigi sprey krem ise yaramamisti.eczaneden bisey yaptirdi o gecirdi.merhaba hanımlar. gebelik kolestazi olan var mı ilaca rağmen çok kaşıntım var![]()
Cok guzel aciklamissin cnm. Ben de okudugum arastirdiklarim ve tecrubeme dayanarak tamamen katiliyorum sana.Katıldığım gebe eğitimlerinde yenidoğan ve çocuk doktorları önermediklerini söylediler bu tarz göbek bakımlarını. Hatta göbeği düşene kadar yıkamayın dediler. Doğduğunda üzerinde olan o beyaz tabakanın kendiliğinden eriyip emilmesi bebek için önemliymiş. Gerekirse ıslak pamuklarla silersiniz dediler. Hatta erkek bebeklerde bez bağlarken idrarın yukarı çıkıp göbeği ıslatmaması için penisin bez içine yerleştirilme şekli önemliymiş. Bazen bezden taşabiliyormuş bebek yattığı için. Bunu doktorunuza sorabilirsiniz.
Yani önemli olan göbeğin kuru kalması. Alkol de olsa ıslatıp dokuyu yumuşatacaksınız. En iyisi doktorunuza sormadan kendi kafanıza göre kullanmamanız.
Bu arada 37. haftadan selamlar
Beni en çok zorlayan sırt ve bel ağrısı. Bu ikisi hiç geçmiyor. Mide yanması arada oluyor ama olunca ejderha gibi alev çıkarıyorum ağzımdan.
Meme ucu için krem kullanmaya başladım. Doktorunuza sorarak uygun kreme başlayabilirsiniz. Doğumdan bir iki hafta önce başlamak yaraları daha iyi önlüyormuş.
Merdiven inip çıkıyorum. Yürüyüşler sıklaştı. Hastane çantası kapının yanına koyuldu. Bebeğimin kıyafetleri hazırlandı askılanıp asıldı. Hem heyecanlı hem yorucu bir süreçmiş.
İki saat deliksiz uyursam seviniyorum. Her sabah ağrıyla uyanmak psikolojik olarak o kadar yıpratıcı ki. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.![]()
Benim de gecen oldu hatta regl sancisina benziyor diye saat bile tuttum duzenli mi diye baktim ki degil. Snrdan anladim ki gaz sancisiymis. Bu gaz bagirsaklar sikistigindan bazen bobregimi agritiyor bazen sirtima vuruyir bazen mide. Zaten koca gobegin baskisi bacak aramda daimi bi agri yapiyor saga sola uzun sure yattiysam yattigim tarafa yapiyor. Velhasili normal yani. Bir de inanin hissediyorsunuz dogum sancisini. Gecen bir yazida okudum dogum belirtileri diye. Oyle yada biyle her kadin tecrubesiz bile olsa bi sekilde hisseder diyordu hic bi kadin ne gec ne de erken hastaneye gider diyordu katilmamak elde degil. Bana ilkinde hemsire bile inanmayip bikacgun surebilir bnce evine git demesine ragmen hayir demistim eminim dedigim gibi de oldu 6saat snr dogurmustum dusunun!Arkadaşlar selam, bazı geceler sancı hissediyorum, Doğuma yakın sancı hissetmek normal midir geçiyor hemen çok şiddetli değil.
Cnm insan kaynaklari eski calisani olarak soyleyeyim ozelde direk eklenir zaten yasada 16 hafta der once snr diye ayirmaz totaline bakilir devlette farkli oldugunu sanmiyorum sadeve ogretmenlerin farkli farkli durumlari okuldan mudurlerinden kaynakli olabiliyor. bnce kizin da varmis al raporu keyfine bak!arkadaşlar merhaba. bende allah nasip ederse mart annesi olacağım. inşallah ikinci kızım dünyaya gelecek. forumu uzun süredir takip ediyorum ancak yazmıyordum. şu an 34+6 günlük hamileyim. çalışıyorum 657 'ye tabiyim. sizlere bir sorum olacak. 32. haftada doktordan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ancak zorlanmaya başladım. özellikle merdiven çıkarken çok zorlanıyorum. evde 3 yaşında bir kızım daha var onunla da ilgilenmek istiyorum. 35. haftada doktordan çalışamaz raporu alırsam 32. haftadan sonra çalıştığım 3 haftayı doğum sonrasına ekletebilir miyim? bilen arkadaşlar lütfen cevaplayabilir mi? şimdiden teşekkür ederim.
Selam kızlar çantalarınızı hazırladınız mı??Neler koydunuz içine??![]()
Ya kizlar ben ancak yiyorum ya..sonra sonra 1 saat siginamiyorum. Ne yapsam ben normalde canim istemiyor gibi ama kaşık kaşık istemsizce yiyorum yani. Şimdiye kadar 13 kilo aldım ama. Sonunu düşünemiyorum.
Hazırlamadım daha eksiklerim varSelam kızlar çantalarınızı hazırladınız mı??Neler koydunuz içine??![]()