- 28 Şubat 2018
- 769
- 876
- 23
- Konu Sahibi Flamingo00
-
İnsAllah duyarsin canımInsAllah bende o güzel kalp atis sesini duyarm
[/QUOT
Yok cnm normal yolla oldu cok şükür ki bu hafta çarşamba insAllahİnsAllah duyarsin canım
Ne zaman Dr randevun ?
Seninde mi tüp bebek
Amiin insAllah5haftada tek kese gorduk
6haftada 2. Keseyi gorduk
7.haftada da kalp atimlari baslamisti
13 haftada cinsiyetlerini ogrendik
2kizimiz olucak ins.hayirlisiyla.ben 13 yil bekledim Allah isteyen herkeze bu duygulari tatdirsin kisa zamanda .
MasAllah canımYok cnm normal yolla oldu cok şükür ki bu hafta çarşamba insAllah
Tup bebekle evet 2 embriyo transfer edildi ikiside tutundu sukur cift yumurta ikizleri yaniAmiin insAllah
Ayy masAllah Allah'ım bağışlasın
Bende bayramdan sonra gideceğim 13 haftalık oluyorlar o zaman insAllah bnde öğrenirim cinsiyetlerini
Tüp bebekle mi oldu ikizleriniz Tek yumurta mı çift yumurta mı kizlariniz
Oo ne güzel ikizlerimiz çoğalıyorBende 4+4 de 2 kese gördum aşilama tedavisi gormustum 2 yumurta vardı ikisi de döllenmiş :) suan 5+3 üm ve kalp atisi icin 1 hafta daha beklicem heyecanliyim insallah bi aksilik cikmadan atlatirim
Sen benden kidemlisin maşAllah bnde senden bilgi alırım artıkTup bebekle evet 2 embriyo transfer edildi ikiside tutundu sukur cift yumurta ikizleri yani
Sagol canım yazarım tabii kide bi tane kaybım var o yüzden cok korkuyorum Allah bebeklerimizi bize bagışlasınOo ne güzel ikizlerimiz çoğalıyor
Beklemek daha garanti canım gittiğinde duyarsin insAllah ikisininde kalp atışlarını
Duyunca buraya yazarsın artık senden de haber bekliyoruuz
Hiç stres yapma tadını çıkar
Amiin canım insAllahSagol canım yazarım tabii kide bi tane kaybım var o yüzden cok korkuyorum Allah bebeklerimizi bize bagışlasın
Benim ikiz olmasına rağmen 8. Haftada başladı bulantim başlarda hiç belirti yoktu halsizlik dışındaBi sey merak ediyorum mide bulantınız oldu mu olduysa ne zaman başladı bende bulanti falan yok erken mi acaba daha
Ohh içimi biraz da olsa rahatlattın o zaman benim de daha vaktim olabilir :) yine de kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek gerci duyunca da endişelerimiz hić bitmiyo en iyisi akışina birakmak her ne kadar yapamasakta :)Benim ikiz olmasına rağmen 8. Haftada başladı bulantim başlarda hiç belirti yoktu halsizlik dışında
Oda 2 hafta kadar sürdü geçen hafta korktum Dr a yazdım bulantilarim azaldı diye hemen Dr a gittim şükür bı sıkıntı yokmus ama genede gün içinde hafif hafif oluyor
Bazılarında geç başlıyormuş yani yada hiç olmaz belki bulantin
Kalp atışını duyunca bir nebzede olsa rahatliyorsun canimOhh içimi biraz da olsa rahatlattın o zaman benim de daha vaktim olabilir :) yine de kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek gerci duyunca da endişelerimiz hić bitmiyo en iyisi akışina birakmak her ne kadar yapamasakta :)
Evet sanırım oyle olcak :)Kalp atışını duyunca bir nebzede olsa rahatliyorsun canim
Ben bulantim olunca seviniyorum bile millet bikmistir bulantidan ama
Dogana kadar endiselenmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?