- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
:) çatladıysa sorun yok ta iki kere acı çekmiş olmuşsun:)Bende karar veremedim yarısını alt karnımın soluna yarısını sağına enjekte ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) çatladıysa sorun yok ta iki kere acı çekmiş olmuşsun:)Bende karar veremedim yarısını alt karnımın soluna yarısını sağına enjekte ettim
Göbek deliği inden 4 parmak sağa vurdum benKızlar,bu gece 3 te çatlama iğnesini olcam, sizce nerden vurmalıyım daha iyi olur?
Çok saolun ben de öyle yapayım.Göbek deliği inden 4 parmak sağa vurdum ben
Yok canım acımıyor ki 900luk gonal eksik kaldi iki tane 75lik daha vuruldum onlar baya acıttı onun dışında aci yok yani alıştım artık:) çatladıysa sorun yok ta iki kere acı çekmiş olmuşsun:)
Yok canım acımıyor ki 900luk gonal eksik kaldi iki tane 75lik daha vuruldum onlar baya acıttı onun dışında aci yok yani alıştım artık
Bana verdi canım dün aşılama oldum çarşamba geceden itibaren her gece bi tane kullanmaliymisim. Sana da verdi galiba senin kullanma şeklin nasıl?Bacışlar aşılamadan sonra Progestan verdiklerimi size fitil olaraktan
Bana da aynı canım aşılama sonrasında hemen başladım geceleri fitil olarak alıyorumBana verdi canım dün aşılama oldum çarşamba geceden itibaren her gece bi tane kullanmaliymisim. Sana da verdi galiba senin kullanma şeklin nasıl?
Aşılama olduğun günün gecesinde de mi kullandın?Bana da aynı canım aşılama sonrasında hemen başladım geceleri fitil olarak alıyorum
Ben 12. Gün oldum. Gunde kac doz kullaniyorsun canim.? Doktor dozaji az vermis sana galiba.. Benim ilk aşilamam böyle olmuştu 100luk gelistirmedi simdi 125 lik kullandım 8 gün. 9.gunde 150lik kullandim 36 saat sonra aşilamam yapıldıKızlar kaçıncı gün aşılama oldunuz benim 19. Günüm 15mm 11mm 13mm 8mm yumurtalarım yarın tekrar gideceğim iptal ederler mi bu ay sizce :/
Sanki en az 18 mm olmasi gerekiyor benim 16 mm ydi 2 gün daha igne kullan sonra gel dedi gittigimde 22 cm olmuştu aşılama yaptı ertesi günKızlar kaçıncı gün aşılama oldunuz benim 19. Günüm 15mm 11mm 13mm 8mm yumurtalarım yarın tekrar gideceğim iptal ederler mi bu ay sizce :/
Yok canım ertesi gün başladımAşılama olduğun günün gecesinde de mi kullandın?
merhaba bana ilk aşılamamda günde 3 tane kullanmamı söylemişti sabah, öğle aksam. ben çalıştığım icin gece 2 tane gündüz 1 tane kullan demişti. ilk aşılamamın gecesinden hemen kullanmaya basladım. o tutmustu ama bos olmustu =( simdi persembe 2. aşılamayı yapacağım insallah dolu olur iyi olur hersey =)Aşılama olduğun günün gecesinde de mi kullandın?
İnşallah canım ya Rabbim gönlünüze göre versin.. Hepimizin Rabbim evlat hasretinde koymasın hicbirimizimerhaba bana ilk aşılamamda günde 3 tane kullanmamı söylemişti sabah, öğle aksam. ben çalıştığım icin gece 2 tane gündüz 1 tane kullan demişti. ilk aşılamamın gecesinden hemen kullanmaya basladım. o tutmustu ama bos olmustu =( simdi persembe 2. aşılamayı yapacağım insallah dolu olur iyi olur hersey =)
Merhaba hayırlı olur inşlh aşılamalarımız benim bugün 8. Günüm doktor birkaç gün istirahat ermeni söyledi sadece bende öyle yaptım çok ağır kaldırmaya ve kendini yormamaya dikkat et umarım güzel haberleri alırız bu aymeraba kızlar bgn aşılamam yapıldı. 20 eylül kan testim var. sizde durumlar nasıl. nelere dıkkat ediyorsunuz
inş cnm..bende öyle yapıyorum. ağır kaldırmıyorm. rapor aldm. umarım bebişler glsnMerhaba hayırlı olur inşlh aşılamalarımız benim bugün 8. Günüm doktor birkaç gün istirahat ermeni söyledi sadece bende öyle yaptım çok ağır kaldırmaya ve kendini yormamaya dikkat et umarım güzel haberleri alırız bu ay